Aşk İlişkileri KS' de güzel sayılabilecek 50 tane kıza şu şekilde yürüsem ortalama kaç tanesi düşebilir 🤔? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bu kızlar da hiçbir şeyi beğenmiyor arkadaş, ne bekliyorsunuz anlamadım. Şuna düşmeyecek kız otursun bir hayatını sorgulasın yanii KS' de güzel sayılabilecek 50 tane kıza şu şekilde yürüsem ortalama kaç tanesi düşebilir 🤔? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Şimdiden denemeye basla gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. bence hiç birini düşüremezsin 0 0 Yorumla
Pocahontesss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 35 ve üzeri ablalar düşer çünkü bu yürüme şekli tamamen Facebook dayılarının yürümesi gibi kgkfkfldl 1 2 Yorumla Soran 1 yıl iyi o zaman Yorumla Pocahontesss 1 yıl Ha tercihin o yöndeyse sen bilirsin tabii Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kız olsaydım şunu derdim:"Bu bozuk Türkçe ve imla hataları ile aklını da kaybettiğini düşünüyorum." 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Virgül adam kimse düşmese ben düşerim lan eli boş göndermem seni 😂 0 0 Yorumla
Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ne bu 2010 facebook yürümesi mi kaldı mı bunlarr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Off sende cidden sıktın artik al bi güzel kız sonra da sg huyuyla da hayattan soğutsunda gör mk hahahah 1 0 Yorumla
Leonardo010101 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Kız olsam düşeceğim son erkek bile olmazdın 🤣 0 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Artık birine yürü de gör nasıl sonuç veriyor 🙄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yürüyeceğim ama kabul eder diye korkuyorum Yorumla MadamNesli 1 yıl Bayağı güldürdü kdjkdkjdjdkd Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hemen dene gerçek oranı görmek istiyorum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ben düsmem çok çocukça 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Düşmeyene de çelme takarız 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Jjzjsjskjsjsjxkskskkss 15 i düşer 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yemez bence knk, sen bilirsin yine de 0 0 Yorumla
Leyla120 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Kro gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şimdiden denemeye basla gadası
bence hiç birini düşüremezsin
35 ve üzeri ablalar düşer çünkü bu yürüme şekli tamamen Facebook dayılarının yürümesi gibi kgkfkfldl
iyi o zaman
Ha tercihin o yöndeyse sen bilirsin tabii
Kız olsaydım şunu derdim:
"Bu bozuk Türkçe ve imla hataları ile aklını da kaybettiğini düşünüyorum."
Virgül adam kimse düşmese ben düşerim lan eli boş göndermem seni 😂
Ne bu 2010 facebook yürümesi mi kaldı mı bunlarr
Off sende cidden sıktın artik al bi güzel kız sonra da sg huyuyla da hayattan soğutsunda gör mk hahahah
Çok çok yüksek
Kız olsam düşeceğim son erkek bile olmazdın 🤣
Artık birine yürü de gör nasıl sonuç veriyor 🙄
yürüyeceğim ama kabul eder diye korkuyorum
Bayağı güldürdü kdjkdkjdjdkd
Hemen dene gerçek oranı görmek istiyorum
50 si de düşer teo 😂😂😂
Ben düsmem çok çocukça
Düşmeyene de çelme takarız
Fenasal düşerler 😄
Jjzjsjskjsjsjxkskskkss 15 i düşer
Hhahaha 48 tanesi döner