Annenin onay vermediği sevgili?

Ben şu an üniversite 2. sınıfa geçtim ve 5 senelik bir ilişkim var ben bu ilişkimi yaklaşık 1.5 sene önce anneme söylemiştim annem de sevgilimin ailesini tanıyor ailesinin bizim aileye uygun olmadığını bu ilişkiyi kabul etmediğini ayrılmam gerektiğini söyledi ben de o zaman yksye hazırlanıyordum olayı uzatmak istemeyip tamam ayrılıcam dedim bir daha sorduğunda da ayrıldık dedim ama ayrılmadım devam ettim ve bir hafta önce de söyledim aslında ayrılmadığımızı hatta bu sene benim okuduğum üniversiteyi kazandığını söyledim ve olaylar oldu yine ayrılacaksın demeye başladı ben istemiyorum ayrılmak seviyorum durduk yere neden ayrılayım dedim neden sırf seni mutlu etmek için senin isteklerine göre yaşayayım hayatımı dedim ben senin hayatında olmayacağım artık demeye başladı ya anlamadığım onun ailesini evlenmiş olsak (ki en az 6 sene falan var gibi ve nerden bilelim ayrılmayacağımızı o zamana kadar sanki yarın evlenecekmişim gibi davranıyor ) düğünde bayramda falan görür ancak sanki sürekli birlikte mi olacaklar birlikte mi yaşayacaklar çok abartıyor bence ben ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum ne annemi ne beni ne de sevgilimi kırmak istiyorum ama annem ısrarla ayrılacaksın diyor dün gece de yine kavga ettik ve aşırı derecede ağladı nefes alamamaya başladı sanki bir sevdiği ölmüşçesine aşırı abartı tepki veriyor bilerek ağlatıyor nefesini kesiyor sanki normal değil bence bu sebeple bu kadar ağlamak ve bugün de birkaç günlüğüne şehir dışına çıktı biraz kafa dinleyeyim dedi ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten ama sevgilimi çok seviyorum o da beni çok seviyor sanki hayatta kimse beni o kadar sevemezmiş gibi geliyor bana ve ben kimseyi sevemem gibi geliyor. Annemi nasıl ikna edebilirim ne desem artık ayrıl demeyi bırakır
Güncellemeler
1 yıl
Ben ortak nokta bulmaya çalışıyorum ama o illa kendi istediği olmasını istiyor sanki 5 yaşında çocuk gibi
Annenin onay vermediği sevgili?