Gizli Üye(36-45)1 yılAyrıldıktan sonra insanlarla flörtleşmek kişisel bir tercih ve durumun karmaşıklığına bağlı olarak değişebilir. Flört etmek, bazı insanlar için yeni bir başlangıç ve kendini yeniden keşfetme fırsatı olabilir, özellikle de ayrılık süreci sağlıklı bir şekilde tamamlanmışsa. Ancak, bu durumun karşı taraf üzerinde bir etki yaratabileceğini ve eski ilişkinin sona ermiş olması nedeniyle duygusal olarak hazır olup olmadığınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Kısacası, flört etmenin doğru olup olmadığı, kişinin duygusal durumuna, niyetlerine ve karşı tarafın duygusal durumuna bağlıdır. Her durumda dürüstlük ve saygı, sağlıklı ilişkilerin temel taşlarıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAyrıldıktan hemen sonra başkasıyla konuşan kız (ki kendisi exim olur) bir daha hayatıma almam. O da ben öğrenemem sanıyordu da KZDKSJSJSSJS
Öğrendik.. Acıttı ama öğrendikk.
15 Yorumla
Soran1 yılnasıl öğrendin kankaa
Soran1 yılsu yorumlardaki dr herifi sikayet eder misin rica etsem
- 1 yıl
Sorun değil ettim keenks. Onlar böyle alış demiştim :d
Engelle geç.
Soran1 yılsen uyumadin mi aw
- 1 yıl
Dediğim gibi öğünü bitirdim şimdi keenks.
Bir ufak isim var onu da halledip uyurum yarım saate, şimdiden iyi geceler keenkss
1 yılYa bak şimdi küfür edicem hiç yakışı kalmicak ayrılmışsınız oldu bitti artık senin hayatında DEĞİL MÜDAHALE EDEMEZ İSTEDİĞİNİ YAPARSIN ARTIK ONUNLA B İ R L İ K T E DEĞİLSİN yeni ilişkiye başlamak hakkın ya deliricem niye bizim genç kızlarımız böyle yoksa ben mi fazla egoistim
35 Yorumla
Soran1 yılcok haklisin aslinda
- 1 yıl
Evet biliyorum
- 1 yıl
Egoist değilsin akıllısın sağlıklı düşünüyorsun ayrıldıktan sonra istediğini yapabilirsin hiç kimseye hesap vermek zorundada değilsin yalnız ondan kendini kötü hissetme canım
- 1 yıl
Dr herif kim canım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle birisiyle ayrıldıysan ilişkin bitmiş demektir. Buna rağmen bir şekilde hala eski sevgilini düşünüyorsan , demek ki ya sevgin bitmemiş ya da korktuğun çekindiğin şeyler var demektir. Yani geçmiş gitmiş bir şeyden dolayı önüne bakamamanın bir açıklaması olmalı
01 Yorumla
Soran1 yılkorkup çekimdiğin şeyler derken, açıkcası kötü hatırlanmak istemediğimden dolayı ve eski sevgilim böyle şeyleri önemser ayrılmamıza rağmen hala ona ait olduğumu falan düşünen bi yapısı vardı. ve evet sevgim bitmedi ama bitmesi lazım çünkü istemiyorum ayrıldık bitti
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası flörtleşmek, kendini yeniden bulma sürecinin doğal bir parçası. Tabii ki, herkesin temposu ve durumu farklı. Yeni insanlarla tanışıp konuşmak, kendini iyi hissetmeni sağlıyorsa bence bu yanlış değil 🙈 Eski sevgilinin bunu öğrenmesi çok muhtemel değil, ama önemli olan senin nasıl hissettiğin. Kendine ve hislerine odaklan, başkalarını mutlu etmeye değil 💖✨
02 Yorumla
Soran1 yılkötü hissediyorum yasını mı tutmam gerekirdi bi süre
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılYas tutmak da normal, yeni insanlarla tanışmak da 🌸 Herkesin iyileşme süreci farklı. Kendine zaman ver, bir süre sadece kendine odaklanmak iyi gelebilir. Hislerini bastırma, zamanla her şey yoluna girer 🕊️💪🏼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılDuygular bittiyse değil çünkü ayrılmış oluyorsun bunun bir yasağı yok ancak duygular devam ediyorsa bunu yapmak hem kendine hem de flört ettiklerine karşı haksızlık bazen ayrılan kişiler yeniden denemek isteyebilir ayrılıktan kalben emin olmadan bunu yapmamak lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, ayrılır ayrılmaz tabii ki doğru değil ama belli bir süre geçtiyse sonrasında sizin de başkalarıyla bu niyetle konuşmanız tabii ki yanlış değil yani hayat devam ediyor sonuçta ve sizin de kendinize yeni bir yol çizmeniz kadar doğal bir şey olamaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır, sonuçta bitmiş gitmiş next demeyi bilmek gerekiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hemen flört olayı yanlış ve saçma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbence kişinin kendi kararı ama ben unutana bakar beklerim sadece
00 Yorumla Ayrıldıktan sonra flörtleşmek, aslında kişisel duygusal durumunuza ve neye ihtiyacınız olduğuna bağlıdır. Eğer bir ilişkiyi bitirdiyseniz, duygusal olarak iyileşmeye ihtiyacınız olabilir. Bu süreçte, kendinizi toparlamak ve bir süre yalnız kalmak faydalı olabilir. Ancak, bu dönemde başkalarıyla flört etmek de yanlış değildir, eğer duygusal olarak hazır hissediyorsanız.
Bazı insanlar ayrıldıktan sonra flörtleşmek, kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilir ve yeni insanlarla tanışmak, özgüvenlerini yeniden kazanmak için bir yol olabilir. Diğerleri ise, ayrılığın ardından duygusal iyileşmeye odaklanmak ve başkalarıyla derin bir bağ kurmadan önce biraz zaman geçmek isteyebilirler.
Önemli olan, başkalarıyla flört ederken kendinizi ne kadar hazır hissettiğinizdir. Eğer duygusal olarak ayrılığın acısını hala taşıyorsanız ve başkalarına karşı gerçekten derin bir ilgi duymuyorsanız, bu durum sadece kendinizi karmaşık bir durumda bulmanıza neden olabilir. Ama eğer doğru hissettiğinizde ve başkalarına karşı samimi bir ilgi duyuyorsanız, flörtleşmek tamamen sizin kararınıza ve duygusal halinize bağlıdır.
Bununla birlikte, önceki ilişkinizle tamamlanmamış duygular varsa, başkalarıyla flört etmek bazen bu duyguları daha karmaşık hale getirebilir. Kendinize neyin doğru olduğuna karar vererek, sağlıklı bir şekilde ilerlemek en iyisi olacaktır..00 YorumlaAyrıldıktan sonra insanlarla flörtleşmek yanlış değildir, ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır:
1. **Duygusal Hazırlık**: Ayrılığın ardından duygusal olarak hazır olup olmadığınızı değerlendirin. Yeniden ilişki kurmadan önce kendinizi iyi hissetmeniz önemlidir.
2. **Saygı ve Şeffaflık**: Yeni flörtlerinizle açık ve dürüst olun. Geçmiş ilişkiniz hakkında bilgi vermek, karışıklığı önler.
3. **Karşılıklı Onay**: Flörtleşmenin her iki taraf için de uygun ve istenen bir şey olduğundan emin olun. Karşılıklı olarak saygı ve ilgi önemlidir.
4. **Zamanlama**: Ayrılığın hemen ardından flörtleşmeye başlamak, bazı kişiler için kafa karıştırıcı olabilir. Bu yüzden, duygusal iyileşme sürecini göz önünde bulundurmak faydalı olabilir.
Sonuç olarak, ayrıldıktan sonra flörtleşmek kişisel bir tercih olup, duygusal ve etik olarak doğru bir şekilde yaklaşmak önemlidir.
03 Yorumla
Soran1 yılsağol gpt
Merhaba, ayrılık sonrası yaşadığın duygusal boşlukta birilerine ihtiyaç duyman çok normal. Eski sevgilin burada birileriyle görüştüğünü, sen anlatamadığın sürece öğrenemez, tabi sen kişisel bilgilerini vermediysen kimseye
18 Yorumla
Soran1 yılverdim ama beni tanımaları imkansız zaten tanıyor olsalar söylerlerdi hepsi uzakta insanlar
Soran1 yılevet normal tanışmak amacıyla verdiğim bilgiler ben de karşı tarafınkini biliyorum
Soran1 yılyok yaşanmadı zaten iki kişi beni tam olarak tanıyor sadece ve ikisi de eklemek dahi istemedi kendi özel sebeplerinden dolayı
Soran1 yılçok teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. öğrensin ayrılmışsın sonuçta burada evli olup bir sürü insanla konuşan var onların bile umrunda değil
11 Yorumla
Soran1 yıldoğru diyosun
Merhaba eski sevgiliniz müneccim değil. Böyle bir şey yaptığınızı öğrenemez. Ancak siz ayrılık acısını başka erkeklere konuşup onlardan ilgi alarak azaltmaya çalışıyorsunuz. Bu çok kötü bir davranış. Erkekler sizin ilgi kaynağınız değil.
029 Yorumla
Soran1 yılben dertleşiyorum karşı taraf da kabul ediyorsa ben ne yapabilirim ki, zaten yanlış anlayanları engelliyorum direkt?
Soran1 yılkızlarla da dertleştim ki😄
Soran1 yılsana mi sorcam off ne bu ya
Soran1 yılhayir benim babamla sorunlarim yok ama senin ofke problemin var gibi geldi, ilgi yagdigi falan yok ilgi manyagi da degilim cok sukur.
Soran1 yılbence kendi iyiligin icin bi an once bu kadin dusmanligini yenmelisin. ayrica bi atasozu var keskin sirke kupune zarar diye, bilir misin?
Soran1 yılkufur ederdim de sorum bosuna gidicek. zoruna gittiyse yazma bu kadar basit
Soran1 yılbu kafayla anca yetiskin icerikli film izleyerek rahatlayabilirsin zaten. d
Soran1 yılreis sen anca peceteye patlarsin. d cok da takmamak lazim alismissindir zaten
Soran1 yılhic bir zaman mutlu olamayacaksin biliyorsun dimi? zihniyetine tukureyim
Soran1 yılallah akil fikir versin panpa insallah kisa zaman icinde iyilesirsib
Soran1 yılkanka dikkat et beynini si.. ma yanlislikla. gerci daha once micmis gibi gozukuyosun konuşmalardan
Soran1 yılha sen nefret edebiliyor muydun, fabrika ayarlarinda var miydi boyle
bi secenek ahahahaha cok guldjm ya ahbseujsnss bagirttin gece gece- 1 yıl
O AYRILAN ADAMDA İYİ YAPMIŞ İYİKİ AYRILMIŞ SENİN BÖYLE DERTLEŞMENE SEBEP OLMUŞ ONUN ELİNDEN AYAĞINDAN ÖPERİM OHHH REİSİM YA REİSİMMMMMM. YÜZ ÜSTÜ BIRAKMASI ÇOK İYİ OLMUŞ SENİİİİİ. UMARIM KULLANMIŞTIR. AA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN KULLANMIŞTIR DERKEN BEN O ADAMA Bİ EŞYA VERMİŞTİM ONU KASTETTİM
Soran1 yılSEY DICEM YA SEN ENGELI BI HAK ETTIN SANKI, O ADAM BENI YUZUSTU FALAN BIRAKMADI BEN BIRAKTIM CANIM BENIM SENIN GIBI HASTALIKLI RUHLARDAN KORUNMAMIZ LAZIM
Soran1 yılniye kudurur muydun yoksa kopek gibi havhavhav. ne guzel havladin sen oyle
Soran1 yılPUAHHSHSHSHSB NE YARASI BE ESTAGFURULLAH.
- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılyoo neden yanlış olsun ki. İlişki bitmiş zaten. onun artık mazide kalması gerekiyor. önümüze bakalım biz. özgürsün
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmadan flörtleşsen kötü olurdu da ayrıldıktan sonra da flörtleşmene kime ne?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
1 yılAyrılır ayrılmaz yapılmadığı sürece yanlış değil
10 Yorumla
1 yılNeden yanlış olsun ki? İlişkin bitmiş sonuçta. İsteyen istediğini yapar :d
10 Yorumla
1 yılNeden? Ayrılmıssın bıtmıs ılıskı neden kendını suclu hıssedıyorsun
Bırının malı esyası degılsın10 Yorumlaİstediğini yaparsın rahatına bak bence kasma kendini
10 Yorumla
1 yılogrense nolur ki istedigini yapabilirsin o senin artik hic bi seyin degil
21 Yorumla
Soran1 yılsurekli donup duruyodu ben de vicdanen rahat edemedim ama dopru diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bana kalırsa doğru bir şey değil. Bir ilişkinin ardından başkalarıyla konuşup yarabandı olarak kullanmak. Dönmeyeceksen geriye sorun yok.
01 Yorumla
Soran1 yıldönmicem
Ayrılmışsın sonuçta, sanki ayrıldığın kişi oturup arkandan mı ağlıyor oda başkalarıyla konuşuyor
15 Yorumla
Soran1 yılkonuşmadığını söylemişti döndüğünde
Soran1 yılkanka çok haklısın da işte o kadar manipulatif ki inanasım gelmişti
Soran1 yılbenim konuşma sebebim dertleşmekti ama hatalı olan taraf oydu. işte ben de vizcdan yaptım sonradan ama gereksizmiş galiba
1 yılSen söylemezsen nerden öğrenecek ama erkeklerin duyabilme ihtimali yüksek çünkü çevreleri geniş
15 Yorumla
Soran1 yılyok burdan konuştum zaten ben hesabıma girmesinden endişe ediyorum
- 1 yıl
Hesabını güvene al şifre değiştir hiçbisey de yapamaz
Soran1 yılbence de yapmamalı sonuçta bitmiş gitmiş
- 1 yıl
Tabi seviyorsan konuşmayı bı süre kes erkekelerle 2 3 hafta bitince istediğini yaparsın
Soran1 yılayrıca öğrense bence kudurup yazardı bana yüzleşmek için çünkü öyle şeyleri takan bi kişilik
1 yılAyrıldıktan hemen sonra arayışa girmek bana pek sağlıklı ve doğru gelmiyor. Ama sen ayrılık sonrası hem zaman geçmiş hem de dertleştim diyorsun. Ben yanlış bir şey göremedim
05 Yorumla
Soran1 yılzaman geçti derken iki üç hafta falan geçmişti yani
Soran1 yılarayış da değil ama cidden içimi dökmek istedim beni tanımayan birilerine
- 1 yıl
Birincisi ilişki bitmiş. İkincisi arayış olmadığına eminsen vicdanın rahat edebilir. Benim eski sevgilim ayrıldığımız gün birisiyle date e çıkmıştı. Sen kötü bir şey yapmadın.
Soran1 yılevet ya canlı bile değil
- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılSen ayrıldın hâlâ mı eski sevgilini düşünüyorsun? Ayrıldıktan sonra sana karışamaz ki istediğini yap.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılayrılmışsın bitmiş artık özgürsün, yeni limanlara yelken aç, eğer aklın hala ondaysa ve yas tutmak istiyorsan neden konuştun flörtleştin o zaman?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyok canım ayrılınca sonsuza kadar acı çekmeli yalnız ölmelisin aa ayıp ayıp
10 Yorumla
1 yılöğrense ne olacak onu ilgilendiriyor mu şu an? ayrılmşsın zaten salla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBedenin ayrılmışda kalbin ayrılmış mı muamma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurdaki insanlarla normal bir konuşmayı nasıl flörtleşme sayabiliyorsun onu anlayamadım hiç mi erkeklerle konuşmadınız ne alaka?
08 Yorumla
Soran1 yılbiz normal konuşuyoruz da karşı taraf yanlış anlıyor genelde mesajlarda
Cevap sahibi1 yılYanlış anlıyorsa belli ediceksin çizgini
Soran1 yılediyoruz da neden bu kadar gerildin ki🥲
Cevap sahibi1 yılYok gerilmedim sorun edilecek bir durum değil o yüzden öyle yazdım 😄
Soran1 yılpekiii teşekkürler ☺️
Cevap sahibi1 yılKullanıcı adını güncellemeler kısmına yazın topluca herkes görürse şikayet eden olur
Soran1 yılguncellemeyi mac iki kere yapabiliyomusum bu hafta denedim de olmadi. siz sikayet ettiyseniz tesekkur ederim
1 yılNeden yanlış olsun herkesin kendi kararı kendi dunyasivar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer ki duygusal anlamda her şey bitmişse gayet normal.
00 Yorumla
1 yılHayır gayet normal bir şey sonuçta yalnız bir insansın ve kendine doğru insan araman gerekiyor. (Aynı durumdayız)
05 Yorumla
Soran1 yıluhu;(
- 1 yıl
bir şey sorabilir miyim özelden
Soran1 yıltakip etmen lazim
- 1 yıl
Ama gizlisin
Exini boş ver kendine saygın olması gerek ayrıldıktan sonra hemen birileriyle konuşmak bana yanlış geliyor açıkçası
00 Yorumladoğrusu bu. çivi çiviyi söker. öğrense ne olacak sanki, eski sevgili eski sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılyanlış bir imaj bırakmak istemiyorum benden beklemez çünkü ilişkideyken çok sadıktım
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz dinlendikten sonra değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana doğru geliyor olsaydı sorma gereksinimi duymazdın..
00 Yorumla
1 yılBu kadar hizli kafanda bitebiliyosa zaten iliski icerisinde iliski bitmis demektir
00 Yorumla
1 yılYani o sana kalmış. İlişkiniz bitti sonucta. Aynisni o yapınca sıkıntı cikarmauacaksan bisi olmaz
00 Yorumla
1 yılDeğil ayrilmissin işte
18 Yorumla
Soran1 yılayrildik ama sürekli bi dönme söz konusuydu barışmadık hiç şuanda da tamamen bitti
- 1 yıl
Yok be rahat ol
- 1 yıl
Profilime girip sorduğum sorulara cevap yazar mısın rica etsemmm
- 1 yıl
Bazılarına yazsan da olur
Soran1 yılniye 😃
Soran1 yıltamam yazsrım ama bi sorum daha bar
- 1 yıl
Kimse yazmıyor cevap da onean
- 1 yıl
Sorrr
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılşimdi barıştın değil mi?
01 Yorumla
Soran1 yılyok barışmadım istemedim zaten midem kaldırmazdı ama sürekli bir dönme söz konusuydu barışmamıştık
1 yılBenle konustunmu peki
02 Yorumla
Soran1 yılyok kanki
- 1 yıl
:) konusalimmi
1 yılKötü bişe değil bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılBitmiş gitmiş zaten öğrense ne olur öğrenmese
10 Yorumla
1 yılHiç bir şey olmaz kanka açılmak iyidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılZaman gecmesi lazım
00 Yorumla Değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHemen ayrılır ayrılmaz yanlış tabikide
00 Yorumla
1 yılKısa sure sonra ise evet yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence bir süre ara ver
01 Yorumla
Soran1 yılyok ara verdim zaten ama sonrasında soruyorm
1 yılYanlış değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayir
10 Yorumla
1 yılYok olabilir
10 YorumlaSonuçta ayrılırdınız için normal bence
10 Yorumla
1 yılBence değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılNerde hesap açtın
01 Yorumla
Soran1 yılburada?
1 yılBirlikteyken bile yapılabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sal gitsin
00 YorumlaDeğil tabi ki sonuçta ayrılmışsınız 😑
00 Yorumla
1 yılDegil bence
00 Yorumla
1 yılİlişkinin ne kadar sürdüğünü bağlı
00 Yorumla
1 yılFlörtleşme varsa evet yanlış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğrudur.
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne