Bizim üç kızımız var. Ve eşim 1 aydır iş gezisindeydi gelince mutlu haberi verdim hatun çok sevindim ben bir aydır yoktum bile dedi çoçuk 1 buçuk aylık zaten dedim bende onu diyorum gitmeden yapmışım yapacağımı yine çeketi atsam hamile kalıyorsun gelsin evimize sefalar getirsin dedi sevinmedi mi sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fazlaca, dogurgansınız.
Genetik aktarım, sizin suçunuz ne önlem aldıktan sonrası takdiri ilahi. 🤷♂️
Ya ben bu durumdan memnunum zaten
Geçim zor hanım efendi bu devirde dört çocuk, adam herhalde düşünür yani. Bunlar büyüyecek aynı anda okula gittikleri dönem olacak. Tam herseyini bitireceksiniz her türlü desteği vereceksiniz. Evlenip gidecek geridönüşü olmadan siz yine baş, başa kalacaksınız. Kızınız varsa eşine çalışacak, oğlunuz varsa kendi ailesine bakacak. Ölü yatırım, size yaşlılıkta bakacağının garantiside yok. Ama ağzını açsan evlat işte dersin. Ben olsam bende düşünürüm, şu ortamda. Ama başa gelen çekilir. Ruhu uflenmediyse, kürtaj yapabilirsiniz.
Eşimin maddi sıkıntısı yok benim yardımcım bile var evimi temizleyen insan da var yani bu konuda sıkıntı yok maddiyat konusunda
Ben evladımı nasıl Kıyarım ya kürtaj yaptıracakmışım iyi ki de geldi
He maddi durum varsa bakın Türk ırkı tehlike altında, belinize kuvvet o vakit. 🤭 dogumhanelerde on kadından dokuzu suriyeli. Dengelemek adına size kutsal görev düşer artıkın.
kadınlar normalde 2 . den sonra korunur sen böyle bir ihtiyaç duymuyorsun sanırım
Son çocuğum spiralim olmasına rağmen oldu en iyi koruma yöntemi bile %75 koruyor neden bunları araştırmıyorsunuz
valla o zaman kondom takacak eşin
Kandom da koruması en düşüklerden biri fazla sürtünme ile yırtılma olaslığı hayli fazla. Ayrıca ben memnunum zaten. Tekrar çoluğun olmasından
eşin biraz sitem etmiş ya ondan söyledim
çocuk bereket getirir elbette
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
korunma diye bi sey var ya hani hangi dunyada yasiyosunuz siz sevinmeyecekse korunun boyle yaparsaniz tabi hamile kalirsin baska ne bekliyodunuz bi de yapmisim yapacagimi demis😂😂
Ya siz ne İnsanlarsınız ya en iyi koruma yöntemi bile %75 koruyor hiç araştırdın mı bu son çocuğun spiralim olmasına rağmen oldu az araştır
ya sen ne anlatiyosun be abla butun korunma yontemleri %98-%99 korur, adet döngüne göre takvim yöntemini kullanmak bile %75 korur bu senin dediğin gibi olsaydı gelen geçen herkes hamile kalırdı millet senelerce evli kalıyor çocuk isteyerek yapmıyorlar onlar nasıl kalmıyor hadi diyelim o az ihtimal gerçekleşti hamile kaldın bu ilk değil ki 4. cocuga hamilesin yani bence sen duzgun arastir senin işinde bi terslik var
Sen ortaokul mezunusun bak en azından Google’dan bak tamam mı bak en azından Google’dan bak çünkü ben sağlıkçıyım hemşireyim ben :)) İkincisi de benim ilk çocuklarım ikizdi geriye zaten bir kızım kalıyor ve şu anda hamileyim iki çocuğum da benim kazayla oldu son iki
Sana yalan borcum mu var?
Yeni çıkan cip sistemi bile %82 koruyor o da Türkiye’ye gelmedi ama hani biraz araştırmak okumak sana iyi gelebilir ayrıca ben zaten halimden memnunum ben dört tane çocuk istiyorum
Benim param var yardımcım var evimi temizleyen var
abla banane senin parandan temizlikcinden😂 bu nasil bi varosluk ya ben de 2 universite bitirdim her yerde yazıyor çoğu koruma %98 korur senin o dediğin %75 çok düşük bi oran koruma için aynı zamanda çok büyük bi risk aç araştır her yerde koruma oranı 98 civarı yazıyor koruma yöntemine göre değişse bile bu böyle ayrıca madem 4. çocuğu da istiyorsun memnunsun o zaman ne diye burada bunu soruyorsun aklınca ben doğurgan bi bayanım beyler mesajı veriyorsun he😂
Vallahi ben de iki üniversite bitirdim ama bak en azından Google’dan baksam bile rezil olduğunu anlayacaksın neyse böyle devam kızım sen herkese kendin bir sapkın evde kalmış varoş mu sanıyorsun niye beylere böyle bir mesaj vereyim senin ağzına bir çakarım bir de yerden yersin defol git Erkeksizlik senin başına vurmuş herkesi kendin gibi sanıyorsun genelev çalışanı
İki üniversiteyi niye okudun canım genelevde nasıl erkek tavlanır bu mu o kadar cahilsin ki şu an yani kadın doğum uzmanı kuzenime attım o bile gülüyor sana neyse herkes benim gibi eğitimli olmak zorunda değil hadi evde kalmış sünepe babanın yanında sığıntı yaşamaya devam
Erkek çocuk mu istiyorsunuz o yüzden mi durmadan çocuk yapıyorsunuz?
Yoo öyle bir niyetimiz yok sadece korunmama rağmen son iki çocuğum oldu ben de çözemedim iğne vuruluyor spiral takıldım yine de oluyor galiba ayrılmamız lazım
Kuluçka makinesi gibi kadınsın mübarek kürtaj niye olmadın ki
Kürtaj mı olmak şu an yaşayan kızlarından birini öldürmek de aynı şey ayrıca benim ilk çocuklarım ikiz zaten
Kürtaj olmak ne demek ya ben bir bebeğin canını nasıl kıyabilirim ayrıca paramız var benim yanımda iki tane yardımcım oluyor günde
Ben seni fakir sandım
ben zengin olsam en az 5 çocuk yapardım bakıcıların da varmış zaten ne güzel niye bu kadar dertlendin ki o zaman.
Ben dert etmedim ki eşimin yazdığını yazdım farkındaysan sen dert ettiğimi düşünmüşsün
Bu sorumluluk eşine fazla gelmiş olabilir. İstersen eşinle bunu açık açık konuş. Ama eşin lafın gelişi söylemiştir bence oda sevinmiştir zaten çocuklara bakıcılar ve sen bakıyorsun eşin o kadar bakmıyordur çalıştığı için.
Yani ona sorumluluk fazla gelmesi çok saçma işe gidiyor geliyor yardımcım ve ben uğraşıyoruz akşamda gelip 03 oynatıyor masal okuyor uyutuyor o kadar
Maşallah gardrop gibisin
tavşan mısın anasını satayım
Esbiri yapmaya çalışmış
Korunma icat edildi ya hani
Bak cahil benim bu son çocuğum spiralim olmasına rağmen oldu bir önceki çocuğun da iğne vuruldum doğmuştu bunun sebebini ben de bilmiyorum çünkü en iyi koruma yöntemi bile sadece %70 75 koruyor istersen araştır
Kaç kardeşsiniz knk
Bir abim var
Annene mi çekmişsin diye merak ettim de
Hayır
Anneni geçmişsin helal 😂😂
Ne alaka
Genetiktir doğurganlıkta sonuçta