Hepsi onlara biat edecek ve sömürebileceği oğlan arıyorlar ve sonrada ühühü erkek adam kalmadı erkekler prenses olmuş diyorlar.
İlk sen kadın olmayı bil erkeğe itaat et ondan sonra konuş
Hepsi oynatabileceği yönetebileceği erkek arıyor yeter lan flörtleşiyorsun hepsinde bu var gidip kürt veya araplarla evlenmek lazım bizim ırktakiler kadın vasfını kaybetmiş
İlk sen kadın olmayı bil erkeğe itaat et ondan sonra konuş
Hepsi oynatabileceği yönetebileceği erkek arıyor yeter lan flörtleşiyorsun hepsinde bu var gidip kürt veya araplarla evlenmek lazım bizim ırktakiler kadın vasfını kaybetmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
E olm aynısını sen de diyon cümlende bizzat geçiyor "itaat et" ne anladım ben bu işten
Birader erkek kadına itaat ve onun tarafından yönlendirilmez.
Kadınlar bizim gibi erkekleri yönetemediğinden kuduruyor ondan gidip oğlan çocuklarıyla evleniyorlar.
Nedir bu alfa erkeklerden korku anlamadım.
Bir erkeğe uyumlu yaşamak çok mu zor sanki secde et ben Tanrınım diyoruz aw
Kimse kimseye itaat etmek zorunda değil bro. Kimse kimseyi yönetmek zorunda da değil. İlişkide üstün taraf, baskın taraf da olamaz. İlişki iki kişiliktir ve iki görüş birbiri ile fikir alışverişi yapar ve karar verirler
İlişkide daima baskın taraf vardır kendini kandırma birader evet fikir alışverişi yapılır ama kararı baskın taraf verir.
ve baskın olanında erkek olması lazım tabi şimdiki erkekler fındık gibi konforlu hayatta yetiştiği için kadınlar daha baskın oldu.
Eski erkeklerle kadınlara bakarsan anlarsın.
Baskın taraf diye bir şeyin hala olduğunu düşünmüyorum. Biri üzerinde baskı kurmak, düşüncelerini yönetmek, hareketlerini yönetmek saçma! Ben birini yönetiyorsam ilişkide benim dediğimi yapacaksa ne anlamı kalır ki karşıdakinin. Bu karşıdakinin değerini düşürür. Karşıdaki de bir insan.
Birader dalga mı geçiyorsun kural koyan yol gösteren sensin ayıp bir şey değil bu toplumda erkekleri ne kadar pasifleştirdiler adama baskın olmak lider ruhlu erkek olmayı ayıp bir şey olarak empoze etmişler.
Düşüncelerini kimsenin yönetemezsin ancak seninle ilişki içerisinde olmak istiyorsa ona göre sınırlarına uyum gösterir.
Bu böyledir kadınların baskın olduğu ilişkiler gülünç
Öyle erkeklere zerre saygı duymuyorum.
Kadın bir şey diyor tık yapıyor onu mutlu etmeyle kafayıı bozmuş erkekler var.
Sen sürekli kadının baskın olduğu ilişkilerden örnek veriyorsun karşıt görüş olarak. Ben diyorum ki baskın olmaya gerek yok. Kimsenin baskın olmasına gerek yok. Kimsenin de her dediğini yapmasına gerek yok. Herkes birbirine fikrini, duygularını söyler. Mantıklı geleni yapar.
Ben böyle bir ilişki modeli görmedim.
Sen ütopyadan bahsediyorsun.
Genelde daima bir taraf baskın olur onun sözü geçer.
Biraz objektif gözlemle dediğini bende 3-4 sene önce düşünen bir erkektim ama bu sadece bir beyin yıkama gerçek dünya öyle değil brp
Hayır bu olağan bir durum aslında. Bir tarafın baskın olması demek; ilişkide sözünü geçirmek, yönlendirmek, benim dediğimin yapılması makbuldür gibi hükümler vermek senin dediğin gibi baskın yapar bir tarafı. Ama bunları yapmazsak, düşenceni karşı tarafın kabul etmesine zorlamak yerine, bunu onun kararına bırakmak baskı kurmayı engeller.
Zorlamak değil bro mesela benim mantığıma bir olay yatmadı bana isterse takla atsın kız arkadaşım yaptıramaz bu benim baskın karaktere sahip olduğumun göstergesi güçlü iradesi olan insanı ikna etmen aşırı zordur.
Ancak tam tersi durumda genelde kadını ikna edebilirsin kadınlar daha uyumlu doğalıdır inatlaşmaz çok
iyi konuşma hiçbiriyle o zaman napalım
Erkeklere sesleniyorum @mı olan konuşmasın