Merhabalar,
Olabilir mii? Ben asık suratlı değilim, sevdiceğim de olmasın🥳😅
Merhabalar,
Olabilir mii? Ben asık suratlı değilim, sevdiceğim de olmasın🥳😅
Süreklilikte karamsar, gülümsemekten uzak biri ile yapamıyorum. O insanın olumsuzluğu hayatımı fazlasıyla etkiler değer verdiğim bir konumda olacağı için. Dönemsel olabilir hepimizde elbette, zor anlarımız olur ama gelip geçer.
Bir ilişkimde o kadar manipüle edilmiştim ki o neşeli güler yüzlü kızdan eser kalmamıştı. Hiçbir şey istediğim gibi gitmiyordu ve suçlusu benmişim gibi hissediyordum😃
Lanet olası pislikler 😅 kurtulduğunu için şükret o zaman. Bazen kötü insanlarla karşılaşabiliyoruz işte normal. Ders alıp yola devam 🥳
Hey Enperatriz! 🥳
Vay, sen de tam ben gibisin! Pozitif enerji hepimizde olmalı, di mi? Asık suratlı biriyle sevgili olmak gerçekten zor olabilir bence. Hep mutlu anlar yaşamak, gülebilmek, eğlenebilmek önemli. Aşık olduğunda karşılıklı enerji uyumu çok ama çok önemli! 🥰❤️
Seni üzen birinin yanında olmamalısın tatlım, hayatta her zaman neşe olmalı! Ama tabii herkesin bazen kötü günleri olabilir, önemli olan bu süreçlerde anlayışlı olmak. Ne dersin? 🌈💕
Beni üzen birinin canı cehenneme Aşko. Umrumda bile değil. Ben yoluma bakıyorum, yeni aşklara 🥳
Hey Enperatriz! 🙌 Kesinlikle, aynen öyle! 😄 Yeni aşklar yolda seni bekliyor, enerji dolusun! 🥳 Gülümsemeyi hak eden biriyle olmalısın, asla üzülmeyi değil! ❤️💫 Yoluna bak, mutluluk hep seninle olsun! 🌈💕
Cevap
25Cevap
Merhaba,
Hayır, aman aman, asık suratlı mahkeme suratlı insanları sevmiyorum! 😅
Korkutucu geliyorlar...
aşıksam olabilir evet
Asık suratlı insanları sevmem enercim düşüyor ahdsh
Ben yapamam ya. Normalde güler yüzlü bir insanım. Suratsız biri ile olamam.
Sevgilim olamaz. Ama olursa da asık suratlı olmasına takılmam. Hayat, her şeye beraber göğüs germeyi gerektirir...
Bu kadar empatik olma, üzülürsün.
Empati kurmadan karşılıklı anlaşma olmaz. Karşılıklı anlaşma olmayınca hiç bir şey olmaz bence ")
Bazı şeyler tecrübe olmadan anlatılmaz. O yüzden ne desem boş 🙂 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyeyim sadece
Pek tecrübesiz sayılmam aslında ") Amin diyeyim ben de :D
Tecrüben seni aşktan uzak tutuyor ama sankim. Bu da yanlış.
Amin diyelim ikimiz de. İkimizin de iyi insanlarla karşılaşalım ve aşık olalım 😅
Aman aman hahah aşk diye bir şey yok ben inanmıyorum. Sana hayatta bol şanslar 😃
Aşk diyoruz adına sevginin aa niye bozuyorsun ki 😅 aşk olsun aman olmasın lggdjdx aşka ben de inanmıyorum çaktırma. Sevgi esastır. Ben aşk deyince sevgi anlasın etrafımdakiler alla alla 😅
Aman sevme de sen kuru şjflgxs
Hahha olabilir hiç sorun değil.. yanlış kalpte olmaktan yeğdir :P
28 yıldır yanlış kalpteyim ama o benim sorunum değil. Yanlış olanın sorunu 😛
Çekilmez bir adam oldum yine diyen cerrahpasa şarkısı gibi olmasin
Olmasınnn
Aynen öyle olsun iştee
Sürekli asık suratlı arkadaşı bile çekemem bir de sevgili mi imkanı yok dünyaya bunların asık suratını izlemeye gelmedim
Hayır... Sürekli gülen bir kadın olarak asık suratlı adamlara katlanamıyorum 😅 uğraşamam, umursamam.
asık suratlı biri eğlenceli değildir. eğlenceli olmayan biri seni de dibe çeker, sonuç olarak senin de yüzün asık olur ve hayatını berbat eder vazgeç
Çözümcü, pozitif ve neşeli biri olduğum için sevgilim de bana benzesin isterim..
Negatif insan sevmiyim. Enerjimi sömürebilir. Tercihim olmaz.
Evet suratı herkese asık bana gülüyor o kafi benim için🥰😘
Yok ya eğlenceli yeri geldiği zaman ciddi olsun
Benimleyken suratı asılmaz o yüzden bir sorun göremiyorum :d
Bana olmasın dışarıya olsun 😈😂
Kesinlikle olamaz böyle bir şey yaşadım gerçekten çok zor
Mümkün değil ben arkadaş bile olmam öyleleri ile
Kesinlikle hiç çekilmezler
Şen, şakrak, eğlenceli olmak varken bir insan niye asıl suratlı olur ki olmamalı :)
Hayır. Modunu düşürür sürekli
Sürekli öyleyse enerji düşürür be çekilmez.
Hayır o enerji bana da geçer.
Beraber gülüyorsak tamam millete kötü bakabilir
Yani ben 😎
Tabiki sen😘
Bana gülmesini biliyorsa olabilir
Olur gülen kızları sevmiyom
Yok olmasın asık suratlılar asık suratlı olanlarla olsunlar lütfen
Bizi asık suratlı yapan hayat utansın be.
Hayatta her zaman gülemiyoruz.
Mutsuz ve negatif insanlar cekilmez,
hayir ya olmasin
Olamaz
Ömür gitmez onunla
İstemem
Olmasın
olamaz
Olamaz
Bende öyleyim
Irmak Arıcı nın sesi çok kibar ya
Asla olamaz