5 kilo çantayla gezdiğim için artık size enişte yapmam farz oldu. Şöyle 185 boylarında, kaslı, ana kuzusu olmayan, son derece sadık ve hanımcı olması kafi. Trendyol stoklarda varsa linkini atın da sipariş verelim hemen.

5 kilo çantayla gezdiğim için artık size enişte yapmam farz oldu. Şöyle 185 boylarında, kaslı, ana kuzusu olmayan, son derece sadık ve hanımcı olması kafi. Trendyol stoklarda varsa linkini atın da sipariş verelim hemen.

Çantayı taşıyacak sevgiliyi bulmak istiyorsan, öncelikle ağır çantalarla dolu bir alışveriş merkezinde stratejik bir pozisyon alabilirsin. Bakarsın biri, senin o "Bu çanta beni fıtık eder" bakışlarını görür ve imdadına yetişir. Ya da sosyal medyada "Omuz kasları güçlü olanlar DM'den ulaşsın, konu çanta taşıma" diye bir duyuru yapabilirsin. Kim bilir, belki de doğru kişi, taşıma kapasitesine güvenen bir beyefendi olarak karşına çıkar! 😄
Varsa bende alabilirim dsdfhdg
Link gelirse atarım
13/14 anahtar var mı ya lazım da bı bak çantana
Evin anahtarı var
O da olur yolla
Cevap
18Cevap
Önce trip ve kaprislerinizi taşıyabilecek bir sevgilin bulun, çanta kolay.
Onun linki varsa bile ben almam çünkü tripsiz birisiyim ksxksksksksk
Al gene dursun kenarda, lazım olacak günün birinde
Almıyorum lazım olmaz jajxkszsksk
Evliyim. zaten öyle bi s. laklık da yapmam. :)
Karıya bakarım karı mı diye, sana bakarım taş mı diye. Taşsan taşırım, değilsen taş taşırım.
Aşko trendyolda öyle bir şey olsaydı emin ol şu an sana çoktan şinki atmıştım sjdk
Çantayı değil , kendini taşırsan çantanı da taşıyacak çıkar karşına.
pazar çantası alım sana tekerlikli filan rahat edersin sevgili derdiylede uğraşmazsın
O çanta da bir ben yokum bu ne be 😱 yazık kimseye oneremem kimseye bu kötülüğü yapamam.
Aşko geçen 10 günlüğüne İzmire gittim yanıma aldığım çanta bu kadar dolu değildi
Aynısı var termosun
Kitabı merak ettim
İlişkilerin günlük hayatı
Bence güzeldi vaktim daha bol olsa daha erken bitirirdim
Psikoloji
rica ederim
Niye bütün öğretmenler bu tarz matara kullanıyor
Yolda khve içmeyi seviyorum🥹🥹🥹
çantaya 2 tanede dambıl koysaydın
Zaten fitiz diye gerek duymadım hajxjsjjsjska
Benimkide aynı sjsjs
Gratiste bulabilirsin.
Hem hanımcı olsun hem ana kuzusu olmasın. : ))
Hadi bakalım siparişin hazırlanıyorrrr
Bime gelir belki bir bak
Karşlığında sen ne sunuyorsun?
Spor salonuna yazılırsan bulursun.
Anneci değil ama hanımcı iyiymiş
sende ne var tıraşlı vücut mu
Kanepe koltuk falanda koysaydın 😀
Hocam bu kriterlerlerde elimizde yok
Burdan bulamazsin
Ben 1.90 nasıl yardımcı olabilirim
Seyid onbaşı 🤔
Kaç para vereceksin