Aşk İlişkileri Birgün sevdiğinizin saçmalıklarını bile özlermisiniz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor her şey sadece anılarda mı kalmak zorunda tekrar yaşanmaz mı? Birgün sevdiğinizin saçmalıklarını bile özlermisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Özlemiştim sapşik şapşikkk bakmasını tatlı bakıyordu bide gamzeleri vardı gülünce çok tatlı oluyordu bide ne bilim güzel zamanlardı bir burnu vardı burnu burnu benziyordu ne bilim. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Ben bir insanı gerçekten sevdiysem evet özlerim.. ama neden ayrıldığım da önemlidir tabi ki de... eğer bana yanlışı varsa özlemem 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl İnsan saçma sapan şeyler bile özlüyor gerçekten de. Amaçsızca boş sokaklar yürümek, bir şeyler tıkınmak ya da saçma sapan şeylere gülmeyi bile. 1 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
unilim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet. Çok saçma bir şekilde ense okşama alışkanlığı vardı. Çok severdim ama 😂 1 0 Yorumla