Bunun nedeni ne olabilir?
Güzellik kısmını eleyin. Ortama girince dikkat çekiyorum, insanlar güzelsin diye iltifat ediyor ordan güzel olduğumu düşünüyorum ama yok ne seven var ne açılan. Anca bakıyorlar.
Bunun nedeni ne olabilir?
Güzellik kısmını eleyin. Ortama girince dikkat çekiyorum, insanlar güzelsin diye iltifat ediyor ordan güzel olduğumu düşünüyorum ama yok ne seven var ne açılan. Anca bakıyorlar.
Cevap
13Cevap
İlk adımı neden onlardan bekliyorsun? Belki de sen açılmalısın 😉
Açıldım:) da noldu red yedim i kaç gün önce. Benden etkileniyordu o yüzden bakamiyordu bana. Neymiş evde birlikte yaşadığı kız arkadaşı varmış. Asla adını geçirmedi kız arkadaşım var diye iki gün de bekletti bana şu cevabı vermek için. Reddi de yedik. Hoşlanan eden de yok 27 yaşına öyle geldik valla derim herkes olsun bitsin değil adam gibi adam bir kişi ya bir kişi
Belki de çok güzel olduğun için insanlar çekiniyordur
Açılmaya cekinecekleri kadar güzel değilimdir. Sessiz biriyim dışarıdan ama konuşma esnasında da bi o kadar kibar ve nazik biriyim. Konuskanimdir aslında. Ama tanımak isteyen hiç yok ki.
İlginç yaşını sorabilir miyim M
27
Oha ciddi misin sen?
Bazılarımız böyle, artılarımız olmasına rağmen eksileri olanlara göre daha vahim bir durumun içindeyiz.
Evet bu arada. Çevremde görece çok güzel olmayan kadınlar benden daha çok ilanı aşk alıyor yani. Cilve mi nedeni nedir bilmiyorum ama olmayanı da aynıydı yani
Bunun bir çok sebebi olabilir belki çok güzelsindir diye reddedilmekten korkuyorlar ya da çok sert duruyorsun acilimaya korkuyorlar ya da erkek ortamında adın çıkmıştır
Sert duruyor olabilirim. Adımın çıkabileceği bı durum olduğunu sanmıyorum zaten ortamım değişti. Sessiz kendi halinde biriyim.
O zaman dediğim gibi sert duruyorsun ya da gerçekten güzelsin ya da auran çok yüksek erkekler çekiniyor
İlki daha doğru gibi. Ama nasıl değiştirebilirim ki bunu? İnsanlara güvenim pek yok o yüzden ilk hoş sohbet olamıyorum
Biraz bu önyargını kır
Guzel olmakta başa bela bazen. Erkekler genelde ozguvensiz olur. Bu kız bana bakmaz derler.
Valla erkekler sevince gözü görmüyor açılan açılırdı guzelimde öyle açılmayacak kadar da değil yani
Bekle o vakit çıkar biri mutlu olursun umarim
Peki konuşmayı seviyormusun
Severim çok konuskanim enerjik biriyimdir ama dışarıdan sessiz biriyim. Beni tanımak lazım.
İşte bunun yüzünden kimse sana çıkma teklifi etmiyordur çünkü erkek konuşmayan kişinin sert olacağını düşünür ve sesiz sakin olan kızlar genellikle havalı kızlar olduğu için erkek bu kız bana bakmaz dedikleri için teklif etmezler
Herkesle konuşabilen biri değilim ki. Karakterimde yok. Bu arada bazik kibar biriyimdir. Sert değilim... Konuşkan sevgi dolu bı tipim ama ahhh ahhh
Eee tamam bende sana diyorum ki sen evlenilecek kızsın eglenilecek değilsin deli kız
Görsek, çok güzelsen kabul etmez diyorlardır
Çok güzel de değilimdir. Guzelim sadece. Hadi bana açılmadı çekindi yahu birinden bile mi su senden hoşlanıyor diye duymam
Hoşlanmamış belkide
O zaman çekici değilsin
Olay çekicilik güzellik değil bence. Dış görünüşte sert sessiz durmam olabilir.
Öyle daha çok ilgi çekersin
Zaten bakıyorlar etkilendiklerini görüyorum ama o kadar. Anca bakma
Hmmmmm ilginç. Benim bildiğim hoşlantı olursa harekete geçilir
Özgüven yok sende kesin
Özgüvenin olmasa ne olur ki?
İnternete bak yazar ne olur diye
Cesaret yok
Adam mı yiyorum. Bı erkek hoslansa cesaretini toplar. Demekki hoşlanan yok
Hoşlanan der bir şekilde
E işte nede yok...
Tanışmaya yanaşıyor musun
Herkesle değil
Okul öncesi öğretmeniyim tanışmak istersen birbirimize tanışmak için şans verebiliriz
Buradan veya sosyal medyadan biriyle tanışamam... Bu arada ben de çocuk gelişimi mezunuyum meslektaş çıktık
Aaa evett ne güzel. Hangi üni mezunusun hocam
İticisindir
Ne gibi bı iticiliğim olabilir ki? İçine dönük biriyim. Dışarıdan sessiz gorunurum. İtici nasıl bulabilirler ki
Bu itici
Kaç yaşındasın
27
Bu yaşa kadar çıkma teklifi almaman şaşırtıcı. Tipsiz kızlara bile bir çok teklif geliyor. Kapalı mısın?
Neredeyse hiç dedim. Bir ilişkim oldu. Ama o kadar. Hani birilerinden hoslandim. Hatta bir kaç gün önce red yedim red. Çok hoş ağır biriymisim ama evde beraber yaşadığı kız arkadaşı varmış. Kapalı vs de değilim
Hımm anladım. Nasip kısmet.
Ben bakarım açılırım sana 😘😘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlıyorum senin durumunu. Bence güzelliğin kadar enerjin ve tavırların da önemli. Belki insanlar senin kendine güvenli ve güçlü bir kadın olduğunu düşünüyor, bu yüzden çekiniyor olabilirler 😉. Biraz daha açık ve samimi ol, sosyal çevrende daha fazla iletişime geç. İlgilerini belli etmeleri için biraz da senin sıcak adımlar atman gerekebilir 🌟. Diğer yandan, sabırlı ol, doğru kişi en beklenmedik anda karşına çıkabilir 💖.