AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet önce yorumlara baktım sonra buraya geldim 😊
Ben açtım kitabı okudum baştan sona dua ile olabilecek hiçbir şeyin olmadığını anladım
O yüzden sen biraz daha realist ol doğanın gücüne inan o sana her açıdan yardımcı olacaktır 😊
Dedi kafirella
Neye göre kime göre 🤔😊
Duanın değil doğanın gücü?
Bana herhangi bir şey ispatlayabilir misin
Ne konuda
Dua ile halledebildiğim bir şey söyle veya herhangi bir insan söyle bana dua ile hallolan
Ama lütfen ön yargı ile gelme sadece konuşuyoruz muhabbet istersen mesaj yaz bana oradan konuşalım saygılı bir şekilde
Başımda bir bela vardı dünya alem benden kaçtı, dua ettim geçti gitti ve gelemiyor biiznillah elhamdülillah?
Bi de rahatsızlığım vardı ameliyat şarttı dua ettim soyunmak istemiyordum bilmem kaç sene geçti bu hastalığı özleyecek hale geldim hala hastalık geri gelmedi biiznillah elhamdülillah
😊 nasıl bir bela de bilmiyorum ama sana güncel bir şey söyleyeyim
Gazze'de soykırım yapılıyor katliam ve hala ilahi aşkla dua ediyorlar ve gerçekten hayranım bu tutumlarına
Neredeyse 1 sene olacak ya onlar tam Müslüman değil duaları kabul olmuyor ya da biz çok müslümanız hemen duamız kabul oluyor !!!
Bak şimdi, ALLAH sana Kuran da her konuda yapman gerekenleri Saymış, sen bu Kuran a iman edip de o emirleri harfiyen yerine getirmezsen ettiğin o iman yarım yamalak da olsa ALLAH ın yüce Merhameti ile ahirette seni kurtarır ama inandığın halde o emirleri harfiyen yerine getirmediğin için dünyada rezil olursun
Ben de ehliyet sınavının ilkinden geçememiştim ikincisinde ehliyet sınavından geçme duası okudum ve geçtim. Bir de Hıdırellez’deki dualar etkili olmuştu.
Senin sadece şurada yazdıklarından yola cikarak o kadar çok şey söyleyebilirim ki ve bana kesinlikle haklısın diyemezsin
Bak ben Kur'an okudum ayet ayet çoğu ezbere bilirim
Buradan sana çok fazla detay vermem istiyorsan mesaj yazarsın oradan konuşuruz ama buradan bu kadar teşekkürler 🙏🏻
Bu yüzden hem Müslüman olup hem de dua ettikleri halde muvaffak olamıyorlar, ama ama yanlış yolda olmadıklarının en büyük kanıtı isyan yağma tecavüz toprakları terk hırsızlık ve soygun adam öldürme gibi şeylerin yapılmaması ve hala sabırla dua etmeleri birde şehit olanların yüzlerinin dehşet verici mutlukukla gülmeleri ve vücudunun tamamının yanmış bi Filistinli Müslümanın sadece şehadet parmağının yanmamış olması ( heralde o parmağı yakmayacak şekilde ayarlayan israil değil ) dfhjjfz
Kaçayım desene kısaca dgjktddjkfzzvnm
Senin sadece şurada yazdıklarından yola cikarak o kadar çok şey söyleyebilirim ki ve bana kesinlikle haklısın diyemezsin
sana neden haklısın diyeyim ki zaten fdvjmkgcjjtx
Yok kaçmak değil
Bu senin saydıkların efsane hikaye ben de çok özledim onların videosunu tek parça kalmamış yanmış olanı da parçalanmış cesetlerini de o kadar şeyin içinde şehadet parmağı mı inceldiniz
Kur'an'da o kadar çok şey var ki birbiriyle çalisen
Ben devresiz okudum incirli'de ki bunun yanında birkaç ilahi kitapları var aynı zamanda mitlere de bakarım araştırırım okurum incelerim
Yahudiler kendini üstün ırk olduğunu iddia edip herkesi öldürün yazıyor
Kur'an'ı aç bak orada 3 4 ayet var bir tanesinde Allah yolunda olmayanlarin hepsini öldürün diyor diğer bir ayette savunmaya geçin saldırırsalar öldürün diyor bir diğerinde de Allah'ın verdiği canı bir tek Allah alır diyor
Ya en basitini söyleyeyim sana kehf 80'i aç oku
Ve buradan bana yorumla samimi bir şekilde yorumla ama
Lütfen
Tamam ama sen şunu söyle önce efsane dediğin şey ne senin şehadet parmağı olayı mi
Buradan yazmak istememin tek nedeni herkesin bir inancı var kimseyi etkilemek istemem
Lakin bu konuda konuşmak bilgi alışverişi yapmak isteyen biri varsa konuşabilirim yazabilirim bildiklerimi söylerim aynı şekilde dinlerim
Yok burdan yaz ki herkes görsün gerçek Din hangisj
Sen baktın mı dediğim ayete Suriye'ye
Hayır soruma cevap ver sen tek taraflı saldırmaya başladın bile
Geçende senin gibi birini ezdim burada sorduğu her Ayete cevap verdim biiznillah elhamdülillah bu sorudan soruya atlamaya başladı dfhhf sorduğum soruya cevap vermezsen tek cevap yok sana
@_kullanıcı_adı konu fazla derinleşmiş.
Senin vereceğine cevap beni etkilemez ki zaten cevap veremezsin mantıklı bir şekilde burada tartışılacak bir şey yok yazan da belli okuyan da farklı yerlere çekemezsin Müslümanlık kur'an'dan değil hadislerle yönetiliyor
Dünya çapında milyarlarca müslüman var kime sorarsan sorayım elhamdülillah Müslümanım diyenler büyük bir çoğunluğu bu kitabı okumamış okuyan da sadece okumak için okumuş tecvitli okuyor huzur buluyorum diyor anlamını oku çok kötü şeylerden bahsediyor neyinden huzur buluyorsun anlayın önce anlayın güzel kardeşim
Anlamadığım şeyi yapamazsın yapsan da doğru yapmazsın
Bakın sevgili muslumanlar nasıl da bi önce ki yorumda belirtmiş olduğum kafirlerin ortak özelliğini ispatladı bu şahıs önce duaya dil uzattı sonra kuran a sonra da hadislere, ben senin gibi bi mahlukun sorularına cevap vermem çünki konudan konuya atlayıp duracaksın her islam düşmanı gibi
Hepsine cevap alınca da kuran a sövüp engelleyeceksin tartıştığım her kafir böyle yaptı cunki amacınız öğrenmek değil tartışmak
Ve saldırmak
80: “Öldürdüğüm çocuğa gelince, onun ana-babası mü'min insanlardı. Fakat o çocuğun ileride onları azgınlığa ve küfre sürüklemesinden korktuk.” 81: “Böylece Rablerinin kendilerine, onun yerine daha temiz, daha hayırlı, onlara karşı daha merhametli ve daha itaatkâr bir çocuk vermesini istedik.”
Sen ısrarla bakmıyorsun bak ben sana anlatayım bu kitap ilahi bir güç tarafından yazıldıysa gönderildiyse kendi yarattığı canlının geleceğinden nasıl şüphe eder zaten her şeyi bilmiyor mu
81 peki bunu kim yazdı madem ilahi yazdı kimden istiyor daha itaatkar bir çocuk
Tamam bunu ben yazsam isteyebilirim ama ilahi bir güç yazdıysa o kimden istiyor bunu
Yalandan yere burada Müslümanım diye gezip kitabı açmadan okumadan anlamadan insanlara meydan okumayın rezillik bu ben sonuna kadar saygı duyarım ama gereksiz yere bilmeden etmeden kimseye çamur atmayın çok ayıp
Kur'an'da lekum dinikum veliye din der
Senin dini sana benim dinim bana anlamına gelir
E madem müslümansın neden saygı duymuyorsun bana
Şimdi bu konuşmayı burada sona erdiriyorum benden bu kadar oku anla benim anlamadığım yer varsa ben de aydınlat çok memnun olurum
Sizin gibi azılı kafirler o kadar halçak ki , dersiniz ki gözümle görmediğine inanmam, ama Filistinli Müslümanların şehadet parmağı hgotunuze girdiği halde efsane hikaye dersiniz
Sana cevap yok sen gözünle gördüğün şeye efsane diyen bigötverensin
Sen kitabamı inanıyorsun yoksa Saadet parmağını mı 😊
Bu sert mizahında tek sebebi bilgisiz olman
Biraz da terbiye olsa sana yakışırdi
Müslümanların kafasını karıştırma diye cevap veriyorum
Hiçbir dil hiçbir dile oldugu gibi yam manasıyla çevrilemez, muhakkak eksiklikler ve çarpıklıklar olur
Kuran i Türkçe meal ile okursan ALLAH Korusun dinden çıkabilirsin
Ama kelime manasıyla YANİ KIRIK MEAL ile okursan daha iyi ve manasına daha yakın şekilde anlamış olursun biiznillah
وَاَمَّا الْغُلَامُ
çocuğa gelince
فَكَانَ
idi
اَبَوَاهُ
onun anası babası
مُؤْمِنَيْنِ
mü`min insanlar
فَخَش۪ينَٓا
korktuk
اَنْ يُرْهِقَهُمَا
onlara sarmasından
طُغْيَاناً
azgınlık
وَكُفْراًۚ
ve küfür
فَاَرَدْنَٓا
istedik ki
اَنْ يُبْدِلَهُمَا
onun yerine versin
رَبُّهُمَا
Rableri
خَيْ
Dinle alçakkafir dinle
Kırık manasına bakıldığında şöyle anlamak daha mantıklı ;
ALLAH Diyor ki :
RABBİ Olarak o çocuktan daha hayırlısını Vermeyi Tercih Ettim
Yani başka bir ilahtan daha hayırlı bir çocuk vermesini İstedim Demiyor ALLAH haşa
Rableri olarak onlara daha hayırlı bir çocuk Vermek İstedim
Okey hadi şimdi zktirgit
Eniğe bak ya Kuran a mi inanıcam parmağa mi diyor Kuran a desem inanmam ben o kitaba asla diyor görmediğim şeye ne inanıcam diyor e şehadet parmağı İslam i işaret ediyor diyorum onu gözünle görüyorsun diyorum ona inan diyorum Kuran gibi bir kitap varken parmağa mi inanayım diyor eheheheheh mhal seni
Nirdesin halçakköpek dfkhxhj
Kafirler henüz sığ bakan gözümle görmediğime inanmam diyen aslında evrenin çoğu gözüyle görmediği duymadığından oluştuğunu bilmeyen kendini zeki sananlar oluyor, bilim adamları en zeki insanlar tanrıya inanırken.
bütün hepsinin olduğu yok dua değil ama etkili şeyler biliyorum
Felak Nas kullanıyorum da neler var?
maalesef müslümansan öneremem..
A aa. Niye ki? Ljlj dua derken bunları kastetmiştm.
maalesef falcı öğretileri...
O da ilgi çekici ama ıı.
başka bir dünyada müslüman olmazsan beni bul nlfşdlepıdljkferş
Tövbe ihihi. Aslında ilgim var da tarot, cadılık.
müslümanlar yapamaz haram size