Zengin oğlan fakir kız?

merhaba arkadaslar ben marmara hukukta okuyorum ailemin durumu pek yok yillarca yanlis yatirimlar yaptilar, dershanesiz ozel derssiz marmara hukuk kazandim, 80 kiloydum diyetisyensiz 20 kilo verdim, 175 boyum var 61 kilo falanım genel olarak giyinimime önem veriyorum ortalama üzeri bi tipim var ama fazla özgüvenli değilim. yıllarca kilom yuzunden ezilen ve ailemin maddi durumu yuzunden akrabalar tarafindan eziklenen bi cocuktum. psikoloji kitaplari okuyarak bunlari asmaya calisiyorum simdi ise bizim okuldan bi cocukla konusuyorum cocugun kusadasinda yazligi varmis ve bi anda ozguvensizlik geldi. iste zengin insanlar kardeşim olur cevrelerinde manken gibi kizlar olur falan gibisinden iste o kizlar estetikli bakimli dolguludur gibisinden ozguvensiz hissettim. bende maddi durumum olmadigi icin estetik yok gozlerim buyuk dudaklarim buyuk guzel sayilirim ama birazcik burnum bi tık genis. iste zengin insanlarla kiyasladim kendimi bi kotu hissettim cocugun yanina giderken de cok gerilebilirim sizce napmaliyim

Zengin oğlan fakir kız?