İlişkilerde bu normal mi , ben ilk defa yaşıyorum bu durumu anlayamadım?

Sevgilimin mesleği asker. Daha evvel de askerle ilişkim oldu ama ilk defa böyle bir şeye maruz kalıyorum. Son zamanlarda çok fazla operasyondan operasyona gidiyor, yoruluyor anlıyorum ve anlayışlı oluyorum da. Zaten ben de çalışıyorum, işime veriyorum kendimi. Fakat son 10-15 gündür görüşmeler azaldı. Eskisi gibi yazmıyor. Geçenlerde kavga ettik mesela, o günden beri soğuk. Hatta neredeyse hiç yazmıyor idi derken neredeysesi bitti gerçekten yazmıyor. Ne göreve giderken ne gelirken yazıyor. Ben yazıyorum asla cevap vermiyor. Geçen akşam göreve gitmeden önce sinirlendim aradım. Yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu, çok yorgun ve bıkkın olduğunu söyledi. İş temposu onu yıpratıyormuş, benimle sorunu yokmuş. Ama madem öyle neden en ufak güvendeyim mesajı atmıyor. Yazmayacağım ama en azından haber ver yeter dedim. O günden beri tık yok. Görevden dönünce bile yazmaz mı insan?

Şimdi ben ne yapayım? Bu adam benden mi soğudu da diyemiyor ya da başka bir şey mi var acaba? Aramız bu hale gelmeden önce de soğuk davranmaya başlamıştı zaten.

Tarot bakan biri başka bir olabilir dedi , bir aklım kurcalandı, pfff.

Velhasıl kelam, erkekler özellikle asker olan varsa, arada ilişkinizden uzaklaşmak istiyor musunuz? Bu durum geçici mi, ben beklemeye devam mı edeyim napayım bı fikir verin lütfen.

İlişkilerde bu normal mi , ben ilk defa yaşıyorum bu durumu anlayamadım?