Aldatiliyormuyum?

Arkadaşlar uzun suredir aldattildigimi hissediyorum 1 senelik ilişkim var aileler falan herkes biliyor bazı şeylerde yaşıyoruz evine gidip geliyorum bazen temizlik yapıyorum dün temizlik yaparken koltuğu cektim ve altında kadın çorabı buldum simli bitane bune dedim attim ona annemin olabilir dedi annesi baska şehirde bazen geliyor istersen anneme sorayım çekip atayim bu seninmi diye dedi gerek yok dedim geçmişinden ötürü biraz güven konusunda sknti yaşıyorum hep kafada kurmaya başladım ve bu aralar çok bunalmaktan dolayı ayrilalimmi dedi kavga ederken çok kötü tartistik benim kıskançlıkigimdan ötürü sizce eve başka birinimi atti yoksa çünkü annesi gelip gittikten sonra ben o evi temizledim biseey yoktu ve galerisinde bile baktırmadi bakmak istedim diye kavga cikartti bu aralar bir değişik benimde evde camasilarim bilmem nelerim var başkasına ait bisey yok haftada 3 4 kez buluşuyoruz zaten ve konduramiyorum çok seviyorum benim için böyle birsey büyük bir yıkım demek sizin fikirlerinizide merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Aldatiliyormuyum?