Kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi. Ben bu kızı geri kazanabilir miyim?

şimdi ben bir kursa başladım ve kursta 1 buçuk ay kadar onunla beraberdim ve hala beraberim.bana çok iyi davranıyor çok iyi sohbet ediyoruz ve çok iyi samimiyiz hatta telefon numarası facebook herşeyi var.ben buna kanarak heralde hazırdır diye telefon mesajı ile mesaj attım ve mesaj aynen böyleydi (isim) seni çok seviyorum benimle çikmani istiyorum ama eğer arkadaş kalmak istersen buna saygi duyarim .unutmaki seni nle öylesine çikmak istemiyorum seni sevdiğim için çikmak istiyorum dedim. ertesi gün geldi ve benimle konuşmadı 1,2 ders sonra öğle arası yemek vaktinde giderken arkadaşlarda geldi bizden büyük olanlar ama biraz yürümeyi bıraktı ve benimle yan yana geldki, ve bana gülerek mesajını aldım dedi.sonra kfc ye girdik yemek için diğer büyük üniversiteliler arkada kaldı ve bana dediki biraz konuşalımmı seninle ? dedi.bende tamam dedim.sonra biraz güldü biraz ufladı puffladı ve çoğunlukla yüzüme bakamadı ben seni hep arkadaş olarak gördüm hiç beklemezdim dedi bu 1. 2 cisi şimdi lise 1 çok zor bir sürü ek ilave dersler var biliyorsun dedi ben sevgili düşünmüşorum dedi aslında sevgili olurdum ama bilmiyorum dedi.sonra lise 2 de olabilir dedi ve yemek almak için kasaya gittik bende tamam dedim tabiki önemli değil dedim sonra yemek alırken paramı arkam dönük şekilde sayarken bana üzüldünmü? küstünmü ? dedi üzgün bir şekilde bende yok paramı saıyorum dedim.2 gün geçti ve yemeğe kimse gelmedi sadece ikimiz gittik gayet gene samimi bir şekilde konuştuk ve kıza dondurma ısmarladım hemde( pahalı olandan ) ben ucuzdan yedim

(para bitti mk :d ) nese ve kursa gittik geri herşey bu kadar başka bişey yok şimdi ben bu kızı geri kazanabilirmiyim ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
AYRICA EK BİLGİ KURSTAN AYRILMIŞTIM BİDAHA DÖNMEM DİYE KIZA FACEDEN MESAJ ATTIM DEDİMKİ BENİM Bİ ARKAAŞIM VAR SİNEMAYA GİDECEĞİZ ODA Bİ KIZ GETİRECEK GELİRMİSİN DEDİM TAMAM GELİRİM DEDİ SONRA KURSA GENE BAŞLAMAK ZORUNDA KALDIM VE KURSTA BENİ GÖJRDÜ GÜLEREK MERHABA NABER DEDİ BUKADAR SONRADA YUKARIDAKİ OLAYLAR OLDU İŞTE BU GÜNDE KURSÇA YEMEĞE GİTTİK VE KIZ AYRAN ALDI AMA 50 KRŞ VERDİ ADAM 1 LİRA DEDİ BENDE GİTTİM AL ŞU 50 KRŞ SUS DEDİM ADAMA :) SONRADA MARKETTEN KIZLARA SU ISMRLDM GERİ KZNRMYkzı
Kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi. Ben bu kızı geri kazanabilir miyim?