Eskiden samimi olduğum biri vardı uzun süredir iletişim içerisinde olmadığım, başkaları ile olan samimiyetini görünce çok kötü hissetmeye başladım.
Kıskançlık gibi ama bu duyguyu hissetmek istemiyorum ne yapabilirim?
Eskiden samimi olduğum biri vardı uzun süredir iletişim içerisinde olmadığım, başkaları ile olan samimiyetini görünce çok kötü hissetmeye başladım.
Kıskançlık gibi ama bu duyguyu hissetmek istemiyorum ne yapabilirim?
Cevap
4Cevap
Seviyor muydun ki, eğer sevmiyorsan arkadaşını çalmış gibi falan hissedebilirsin o tarz kıskançlık mı? Ayrıca kadın mı erkek mi?
boş ver ya bıraktım bende yorucu
Katılıyorum
Kafanda bitirmediğin bir ilişki belli iletişim kur derim.
Uzun bir süre önce bitirmiştim fakat yine görmek kötü hissettirdi, iletişim kuramam çünkü artık ulaşamayacağım kadar uzak. Bu hissi nasıl yok edebilirim bilmiyorum
Odak noktanı değiştirdi. Benimde var burada öyle birisi ama asla ona neden yazmadığımı anlamayacak
Denerim peki teşekkürler
Kimi kıskanıyorsun?
Eskiden konuştuğum birini
Kiminle konuşuyor ki kıskanıyorsun 😄
Konuştuğu kişiyi tanımıyorum ama çok samimiler
Nerden biliyorsun diyorum işte samimi olduklarını
Kapalı cevap veriyorsun
Yorumlarda gördüm
Arkadaşı olamaz mı 😂
Ya biz konuşmuyorduk arada bi aklıma geliyordu bugün de yorumda biriyle çok samimi olduğunu gördüm ve çok kötü hissettim ama böyle hissetmek istemiyorum nasıl bu his yok olur sonsuza kadar
Hayır arkadaşlık ve romantiklik arasında ki farkı biliyorum, kız seni seviyorum dedi arkadaşlık değil
Bana nickname'ini ver. Çok merak ettim. Kimsin 🧐
Tamam kıskanmışsın, kıskanmayı engelleyemezsin.
Ya ben seni tanımıyorum bile senden falan mı bahsettiğimi düşünüyorsun 2 saattir 🤦♀️
Of
yuh
İşte sorum buydu..
Kıskanmayı hiç mi engelleyemem
Kız fazla girişkenmiş 😂
Ve ikisi de sadece birbirini takip ediyor, bunu görmek çok acıtıyor ne yapsam geçer bilmiyorum
Demek ki seni unuttu
Ya da deniyor. Fake hesap açar ve istediğini yazar
Birkaç hafta önce nasılsın diye yazmıştı bende iyiyim sen dedim o da bende dedi konuşma öyle bitmişti.
Burcu ne?
İkizler
ikizler kadını çok dengesiz bunu çok iyi biliyorum ya ikizler tutarlı değildir
Ya hayır eskiden konuştuğum kişinin burcu ikizler
Erkek
Özlemişsin belli ki bi date yapın
İmkansız hayatlarımızı ayıralı çok oldu
Beraber mi yaşıyordunuz
Hayır
Öyle bi söylüyorsun ki yani insan bunu bu şekilde anlıyor
Bişeyler hissediyorsun belli ama bu şekilde olmaz
Peki kıskançlık hissini nasıl durdurabilirim
Durdurmazsın hala seviyorsun
O kendi hayatına ben ise kendi hayatıma bakıyorum yine de onunla ilgili bir şey görmek istemiyorum, merakta ediyorum ama acıtıyor
Hayatında biri var mı peki
Onun bilmiyorum var mı
Onun var mı yok mu onu öğren varsa hiç düşünmene değmez
Senin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, kıskançlık zor bir duygu 😕 Kıskanmak doğaldır ama kontrol altına almak önemli. Öncelikle bu duygunun seni neden bu kadar etkilediğini anlamaya çalış. Belki de o kişiyle olan bağını yeniden gözden geçirmen gerekiyordur. Kendine odaklan ve kendi değerini hatırla. Bu arada, başka uğraşlar ve hobilerle meşgul olabilirsin; böylece içindeki bu duyguları daha iyi yönetebilirsin. Ayrıca, durumu biraz gülünç hale getirebilirsin: "Onu kıskanıyorsam demek ki hala etkileyici biri 😜". Kendine zaman tanı ve duygularının olgunlaşmasına izin ver.💕
Başka yöntemlerin var mı
Kesinlikle, biraz daha teknikler ekleyelim 😉:
1. Meditasyon ve Nefes Egzersizleri: Rahatlamana yardımcı olur.
2. Pozitif Düşünme: Olumlu anılarını hatırla.
3. Günlük Tutma: Duygularını yazarak hafiflet.
4. Görmezden Gelme: Onu sosyal medyada takip etme.
5. Yeni İlişkiler: Başka insanlarla vakit geçir.
Bu yöntemlerle kıskançlık bayağı azalır! 💖✨
Teşekkürler aşko 💖