'bunu esir tutuyorlar bir yerde iki kolundan biri tutmuş bi tane kadın böyle ama aşırı hoşuna gidiyor bi varlık daha var bunu uzaktan izliyor boyle insan degil bu ama yukardan izliyor bunun esirligini saçı yok tiksindirici gülüşü var buna iğreniyor gibi bi değişik bakıyor mutluluğuna cok değişik varlıklar var bitane varlık daha var insana benziyor gibi de benzemiyor gibi de domuz var bide bu domuzun ağzını bağlamışlar orada küçücük bitane at üstünde bir insan var iki elini açmış bir şeye koşuyor değişik birsey o domuzun agzını sıkıyor koştuğu sey de bpyle ağzını açmış bağırıp isyan ediyor bitane varlık da ters bir şekilde asılmıs fala 4 ayak üstünde duvara yürüyormuş gibi bunun yolu yol degil baştan soulim baya değişik şeylerle karşılaşacak bir de arkasında rengarenk tıyleri var hani tavus kuşu var değişik şeyler bunlar dikkat etsin bence" beni tanimayan biri bakti yazdiklari aynen bu.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunların hepsi yorum yorumdan mana çıkarmak ise teferruata girer yorumun manası kısaca şudur.
Bir karanlık vadinin içine girilecek güneşin girmediği bir alan. Onu o alana sokacak olan uzaktan bir göz. Bu ya hapistir ya mezar. Zira nazar haktır. Her ne kadar kurtarıcı beklensede ağzı açık bir kabir veya hapis davetçisini içine alacaktır.
Mananın diğer boyutu ise
Fazlaca görülen hayvan yağmura insanın üzerine koşan hayvan ise insanın üzerine yıldırımın isabet etmesidir. Ölüm hayat yalnız Allahın kudretindedir. Ve geleceği sadece Allahu teala bilir. Vel hasıl diğer bir boyut ervahı saklı bir hazinedir. Tüm bu olaylara maruz kalanın dini veciheleri zayıftır.
yorumunuz icin tesekkur ederim olucek miyim
orada misiniz?
Hepimiz öleceğiz ondan kurtuluş yok benim sana tavsiyem fal bakma fal baktırma fazla hayal kurma cinselliği aklına sokma sol tarafına yatma tuvalette fazla kalma. Siyah kediye yaklaşma bankaya bulaşma
Allaha dua et misafir davet et
Demir takı takma asla ateş yakma. Yetime kucak aç Yeşillikte çok dolaş.
İsraf etme Sırrını verme
Haline şükret Allahı zikret
Sadakayı bolver nefsine yol ver.
Odanda tütsü yak Gece Aya çok bak.
40 gün bunları yap bir manevi keşif görünürse kimseyle paylaşma. Görüntüdende korkma. Sana bişe olmaz.
manevi kesif nedir ben secilmis biri miyim
Kimin seçilip kimin seçilemeyeceğini biz bilemeyiz. Lakin bulut olmadan yağmur yağmaz. Sen şu dediklerimi yap gerisini Allaha bırak.
bende bulut mu var yani
Benden bu kadar cici kardeşim kervanın sonundan kervanın başını göremezsin Allah yolunu açık etsin. Bazı şeyler vardır söylenemiyor. Kusura bakma.
siz nereden biliyorsunuz peki
biraz daha yol gosterin bana lutfen
Bir insan yürümeden koşmayı öğrenmemeli sen yapabildiğin kadar bunları yap.
ne icin ama sonunu bilmeden neden yola gireyim
Burada yol falan yokki söylemlerimde bir yola giriş unsuru yok saydığım maddelerin hemen hemen hepsi insanlığa faydalı şeyler zaten git bankadan kredi çek borçlan faiz öde demiyorum sürekli cinsel içerikli şeyler izle demiyorum Misafire kötü davran demiyorum yetimi öksüzü döv söv demiyorum israf et ne bulursan al demiyorum söylediklerim zaten insanlığın iyiliği için her insanın yapması gereken belirli şartlar herhangi bir yola girmek için değil yani bunlara ek olarak sadece faldan uzak dur dedim çünkü her niyet vermez suret tuvalette çok kalma dedim çünkü tuvalet ifrit ve cinlerin mahsenidir siyah kediden uzak dur dedim çünkü Azazil cin kabilesinin flaması siyahtır bu siyah normal inekteki köpekteki kuştaki siyah değildir siyah kediye yakından baktığın zaman simsiyahtır gözlerinden şimşek gibi ışık çıkar ve cinleri içinde barındırır bu konuda zaten bilimsel raporlarda mevcut ha her siyah kedide böyle bir durum olmaz ama uzak durmak şarttır.
Sadaka ver demişim sadaka zaten başa gelen belaları def eder 5 lira versen Allah için başına gelecek 500 beladan Allah seni korur. Haline şükret demişim haline şükretmeyen insana Allah daha huzur sağlık para mal verirmi sana iş yerin 1 ay maaş ödemese gider daha çalışırmısın şükretmeyen insandan Allah onu alır şükredene verir. Odanda tütsü yak evet çünkü tütsü ruhani varlıkları çeker kafir cinleri def eder mesela sen bir lağımın kenarından nasıl hemen kaçıyorsan sa cinlerde tütsüden hemen kaçar kafir cinler pis kokuyu sever temiz kokuyu asla sevmezler. Benim burada sana saydıklarımı emin ol kaç kişi yaptı kimi bitiremediği okulu bitirdi kimi evlendi kiminin çocuğu oldu kimi ise büyüden sihirden kurtuldu benim bir menfaatim yok parada istemiyorum başkaları gibi cep telefonunu ver sohbet edelimde demiyorum bir çıkarım yok yaparsan kendine yapmazsan yine kendine doktor sana reçeteyi yazmış ilacı vermiş sen artık o ilacıda içmezsen doktor sana daha ne yapsın.
fala inanma