7 yıllık ilişki sonrası için. Meditasyon vs etkili oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Deadpool serisi izle bence film izlemek iyi gelir
Hemen bakıyorum dostum teşekkür ederim 🙏
Eyvallah bro
Sen kendine zaman ayır acını yaşa ama bittiğini kabullen onu bekleme
Evet onu yapmam lazım. Sürekli takip ediyorum ve eziyet çekiyorum.
Sakın etme takip falan bak ben bu taktikten gittim 1 buçuk yıllık iliskimi 3 ayda unuttum sende unutursun bi kac aya gözden ırak gönülden de ırak onu düşünmemeye çalış o aklına geldiginde neşeli hareketli muzik ac dinle kafanı dağıt biseylerle meşgul ol yemek yap komik film dizi izle arkadaslarinla gez takil eglen kendini mutlu etmeye çalış unutursun ama bu sürede sevgili yapmamaya özen goster tavsiyem
Arkadaslarina da ondan bahsetme onu konuşma
Çok dolarsan arada bi bahsedip aglayabilirsin ama çok dolarsan
Ne gücüme gidiyor biliyor musun ben canımı sıkarken o sürekli geziyor. Barlarda, ortamlarda hiç taktiği yok. Bu mu dedim ya 7 yılımı geçirdiğim insan bu mu , çok zor biliyor musun. Bazen iyi oluyorum bazen çok karamsar 😔
Biliyorum anlıyorum seni ama dediklerimi yap onu takip etme boş ver sal onu takip etme nerde ne yapıyor nasıl ilgilenme o yok artık hayırlısı buymus deyip acını kabullen
Zaten engellemiş beni heryerden. Başkalarından bakıyorum. Ailemden biri durum paylaştığı zaman onlara bakıyor. Bunlar kafamı karıştırıyor. İnan içim içimi yiyor. Acım geçsin iyi oluyum istiyorum. Gerçekten unutacak miyim onu
Sen benim yazdiklarimi bence milyon kez oku da aklına girsin kafa basmaaayy ula senin oku yazdiklarimi bidaa
🙂 tamam tamam yapcam geçecek değil mi sonra
Hiç bakmicam artık
Sadece bakmamak değil oku iyice yazdığımı ula vallaha geçecek
Oku ve uygula
Tamam söz. İçim içimi yese de takip etmicem artık ve uygulucam. Sonuna kadar haklısın çünkü. Önce kendime değer vermeliyim başkasına değil
Aynen öyle sev kendini bak ben çok seviyom kendimi mesela beni sevmeyen ölsün kurban olsunlar hepsi bana jsjdjdh sende böyle düşün dalgaya al hayatı
Ya süpersin ya enerjin çok güzel 🙂 önce ben kendimi değerli goruyum de sonra başkası görsün mantık bu demi
Başkası gormese de olur ama sen kendini görürsen degerli emin ol herkes kapında köle olur özgüven çok önemli sen her zaman kendinle övün yaptiklarinla asla şüphe duyma ben bunu çok iyi yaparım ben mükemmelim de hep kusurlarinla bile mükemmel olduğunu unutma hepsi bu gerisi gelir zaten sonra herkes seni değerli görür
İnan gerçekten öyle hep hata bende mi diye düşünüyorum ama herşeyi yapan benim dimdik duran da benim. Eeee fedakarlığı ben yapıyorsam bu kadar üzülmem saçna değil mi, o üzülsün üzülecekse. Çünkü ben elimden geleni yaptım. Kaybeden ben değilim o.
İstersem hic uzulmesin sen mükemmelsin böyle düşün şu suçluluk duygusunu at anam mukkemmelsinn
Ya çok sağol iyi ki varsın 🙂🍀
Ne demek sen de iyi ki varsin bak mesela başkalarından önce kendin için söyle bunu iyi ki varım de bak burdan bile bisi cikardim gördün mü jsjsj
🙂 beni guldurdun ya Rabbim de seni güldürsün inşallah.
Aminnn insaallah
Ayrılık neden oldu
7 yıllık süreç ilk 5 yıl onun ailesi istemedi, sonra 2 yıllık süreç deprem oldu ailem yanıma geldi toparlanamadim. Evlenemeyince ayrılık oldu. Hasta oldum bu süreçte bir geçmiş olsun demedi, hatta banane biz ayrıldık demiş. Ve zor bir hastalıkti neyse ki iyiyim
evde durma, surekli birseyler planla, aksam eve gelince de biraz dertlen agla, bir kac isyan, sonra kapanis, uyku. hizli toparlarsin. 😁
Çok teşekkür ederim 🙂 dalgalı yaşıyorum bu aralar normal demi