KUSUCAM OFF YAA?

Arkadaşlar bizim geçen seneden beri yaz Instagram grubumuz vardi bende bu sene yeni açılan gruba katıldım. orada bir çocuk vardı ben onu beğeniyorum falan, arkasim var grupta anlatıyorum falan. Çocuk çok ii Bi çocuk ve benimlede gayet samimi, ama Ağa, kirve gibi. Sonra arkadaşlar ben ansızın bir gece onunla ilgili müstehcen bir rüya gördüm, ve bütün gün kendimi çok kötü hissettim. Kusasım geldi, ve o çocuktan uzaklaşmaya başladım. O da bunu anladı niye uzaklasiosun hayırdır knk flan dedi. Bende hiiç dedim, sıkıntı yok dedim. Sonra o ısrar etti noldu falan diye bende. Dedim işte lütfen Aramıza mesafe koyalım, falan yani o kadar rüyanın etkisindeyim.. ağlıyorum falan. Hiç böyle şeyler düşünen, izleyen biri değilim ayrıca. Sonra 2 hafta falan geçti biz grupta kavga ettik, sonra bu bana dediki. Bana karşı hislerin varmış, neden söylemedin, (Bi kez daha rüya gördüm, aklımdan cikmiyor). Sonra wp gel dedim, anlattım böyle böyle diye. O da das*** ga vurdu, bu muydu yaa falan dedi. (Detayli anlatmadim). Kusucam off, kendimi çok kötü hissettim. Acaba bu rüyaların anlamı varımdır...
KUSUCAM OFF YAA?