Sakıınn dışardaki kişilerin bu tür yorumlarını takmayın lütfen kafanıza bayağı bir yer etmiş belli ama bu devir de adam gibi adam bulmak zor eğer onu buldum diyorsanız salmayın. Günümüz Türkiyesinde karısını döven mi ararsın karısını satan mı aldatan mı saymakla bitmiyor. Lütfen evinizi bozmayın. Sizin aklınıza bu tür yorumları sokanıda kınıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzelik baska senin dedgin baska cirkin die birakcak degilim
Soran+1 yılYok Banane yani cirkin olmak suc mü Hayir dimi
- +1 yıl
Çirkin olmak suç değil ayrıca eşiniz çirkin değil ki bu durum sizin ona olan sevginizle katlanılabilinir bir durum. Hani mecnuna sormuşlar neyini beğendin bu leylanın diye sen onu birde benim gözümden gir diye cevap vermiş. burada sizin onu nasıl gördüğünüz önemli nokta. İyi niyetli birisiniz zaten. Mutluluklar :)
En İyi Cevaplar
Eşimle birbirimize yakışıyor muyuz diye soracakken eşim bana yakışıyor mu diye soruyorsun. Soruyu soruş şeklinden belli ki sen kendi cevabını beklediğin cevabı sorunun içinde vermişsin zaten. Hiç hoş değil. Madem böyle düşünüyorsun neden evlendin, madem evlendin bunu şimdi mi düşünüyorsun diye sorarlar :).
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzelik önemli degil ki neden düsünseydim :D?
+1 yılSen çok süslü ve şık olmayı seven birine benziyorsun. Eşinin kıyafetleri pek özenle seçilmemiş, yani giyimi kötü. O yüzden de senin yanında biraz sönük kalmış. Ama o da giyime kuşama önem verse çok güzel yakışırsınız. Tip olarak ikiniz de aynı derecede güzelsiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılTesekürler :)... öyle de AMa kazak louis vuitton bide ceket i Ben aldim ona yani Marka bisey cirkin olamaz ki giyim nasil güzel ki erkek de
- +1 yıl
Bir ürün sırf marka olduğu için insana yakışacak değil ki :) ben eşinde bir tarz göremedim.
Soran+1 yılKomple görmiyorsun ki fotoda sen nasil traz begeniorsun
- +1 yıl
Tek bir çizgide gittiğim ve belirlediğim bir tarz yok. Beğendiğim tarzlar değişiyor.
Soran+1 yılSenin icin öyle gayet güzel
yakışıyorsunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılGüzel kızsın. Böyle adamlar varken neden bu tiplerle çıkıp kendini harcıyosun?
40.media.tumblr.com/.../...f22KTC1qbdorzo1_500.jpg216 Yorumla- +1 yıl
bu kız hayalprest
- +1 yıl
Slav erkeğimi bu:)
- +1 yıl
Bunun adı ne ya. dd
- +1 yıl
@GeyikMuhabbeti İskandinav da olabilir kanki. :D
- +1 yıl
İskandinav bencede nesli tükenmeli kanki bunların:):)
- +1 yıl
offf adama bakkk :dD:D:d
- +1 yıl
@GeyikMuhabbeti Tükenmesin. :D Üresinler daha çok. :D
- +1 yıl
Sorma kanki bende inanmadım ya. Nasıl olur? :D @Sieg-Heil
- +1 yıl
@amyleeches Aynen kanki sarışın erkekler başka ya.
- +1 yıl
:DD:D:D
- +1 yıl
Ya kıyamam vurma. :D @Sieg-Heil
- +1 yıl
Sorma ya. :D @Sieg-Heil Ben arkadaşıma demiştim bebek gibi erkekleri seviyorum diye o da demişti senin gibi bebek gibi kızlar kıllı odun herifleri seviyo sen tersisin demek ki dedi. :D
- +1 yıl
vurucam vurucam bu kafayı kopana kadar duvara kan çıkana kadar vurucam yeter artık arabamı satıcam
3.5 yıldır konuşmadığım anneme gidicem takılarını çalıcam
bütüm paramla kaçak yollardan almanya ya gidicem
2 dönerci türkün kollarını kesip ibret olsun diye kollarını ve bedenlerini kiraladığım arabanın arkasına bağlıycam gerçi kiralıklara gps koyuyolar çalarız
bağladığım cesetlerle saksonyadan berline kadar gidicem berlin de
Führerbunker bahçesine yaklaşırken kafamdan aşağı benzin dökücem tam o sırada
rammstein den benzin şarkısı da çalacak
bahçeye yürüyerek giricem ve colt tabancamı tıpkı hitler gibi sağ şakağıma dayıycam
kendimi vurucam kıvılcımlar yakıcak beni geberip gidicem kurtulucam
be bütün dünya ne b*k yemeye çalıştığımı düşünecek akjsdalskdasdasd
Bu soruyu sorman kotu bence. Esin olsam seni hemen bosardim, insanlarin dedigi neden umrunda? Sen seviyormusun bosver gorusleri hem senin esin o yaa goruntuye takilir mi. Ustelik sen cok yapmacil geldin bana. Esine cok uzuldum gercekten :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka cok sacma yapmaci ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Allah mesut etsin cok cici bir kiz.. yakismissiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak eşini seviyorsan ve onunla yaşamak istiyorsan başkasına yakışıyomu diye hiç sorma bence. Ama sırf başkası dedi diyede eşini değiştirebilecek durumdaysan zaten onu sevmiyorsun demek. Ayrıca bırakda eşin çok güzel olmasın. Onların aklını karıştıracak çok kişiler çıkıyo karşılarına çünkü ve bu senin hayatını etkileyebilir :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Kimsenin dediğine kulak asma, sen seviyorsan gerisi önemsiz.. hayatını yaşayacak olan sensin.. güzelliğine sakın güvenme yarının ne getireceğini bilemezsin. bir bakmıssın yuzune bakılmayacak bir durumdasın.. birbirinizi seviyorsanız dert etmeyin
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/A0kmav.jpg
Burdaki kıza benziosun yapay bir güzellik kocan daha samimi geldi:))03 Yorumla
Soran+1 yılYuh Ben hic bisey yapili degil dah yeni 18 oldum yani hem Benim belim öyle ince degil
Soran+1 yılAMa bence benzemiom
+1 yılyakışmıyorsun dersek boşayacak mısın adamı da soruyosun. alan almış giden gitmiş seven sevmiş neyini irdeliyosun daha
30 YorumlaBuradan alacağın eleştiri ya da tavsiyeler üzerine evliliğini riske sokma. Evlendiktn sonra "yakışıyor muyuz?" diye irdelemen doğru değil. Ayıp.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya
+1 yılYakisip yakismamasi senin icin bu kadar önemli olmamali. Ne yane yakismazsan kendini ondan üstün mü zannedeceksin. Sevdin mi? Tamam. Bosver kim ne derse desin. SENIN MUTLULUGUN ÖNEMLI
00 Yorumlabu soruyu sorduğuna göre ne eşini seviyorsun ne de sen onu beğeniyorsun. insanlar yakışmıyor derse için rahatlayacak evet yakışmıyormuşuz mu diceksin amaç ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışmiyorsunuz hani ayrılın. Şimdi diyeceksin tip için mi ayrılacağım. Umrunda olsa bu soruyu sormazdın zaten. Saçma ve kasıtlı yapılmış yanlışları saymazsak Türkçede problem yok yurtdışında olduğunu gözümüze sokmaya çalısman oldukça komik.
10 Yorumla
+1 yılOha sen bu güzellikle çok daha yakışıklıllarına layıksın nerden buldun bunu ya yazık etmişsin güzelliğine
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekürler AMa yani okadar da bamiom bn onugüzel buluyorum tek Merak etim iste
Yakismış ki evlenmissiniz. Tobe tobe ya mantıklı bisey soran yok mu..
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yani ne Alaka cirkin biriyle evlene cok
+1 yılçok saçma bir soru. kendini huzur bulduğun yer eşinin yanıysa olay bitmiştir. Podyumamı çıkacaksınız sanki !
02 Yorumla
Soran+1 yılFoto Modelik yapiom podyum degil
- +1 yıl
ne olursa olsun. sizde farklı bir çift olun. Güzelin yanında yakışıklı olacak diye bir kanun yok. herkes senin eşinde ne bulduğuna kafa yormakla uğraşsın. O zaman daha cilveli evliliğininiz olur.
kızın tipi paris erkeğin tipi şırnak'a benziyor :D
hiç yakışmamışsınız ama seviyorsan dünyanın en yakışıklısı gözüne eşin gözükür.00 YorumlaYorumları hayretle okudum.
Dünya güzeli misin ki yakışıyor mu diyeceksin...01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne alaka hem tek yanis yazdim yakisikor muyuz ikimiz yazdim yani
+1 yılAçıkçası sana hiç yakışmıyor doğrusu, ama mesele dış görünüşle bitmiyor, karakter o kadar önemli ki ne güzel kızlar tanıdım da yaptığı tek hareketle gözümde dünyanın en çirkini oldu.
00 Yorumlasokakta gördüğümde "hep mi güzel kızlar böylelerine düşer" diyerek şansıma küfür ettiğim, çiftler arasındasınız:)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ben cirkin bilmoyorum yani Ailem cirkin dio ona ama ben begeniom
Senden güzel eşin :)
Benimde Türkçe' m bozuk. Kb01 Yorumla
Soran+1 yılNe Alaka ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanların fikirleri neden önemli? burada hep birlikte eşini övsek veya gömsek ne olacak ki erkekler hiç bir zaman eşini övmez çünkü burada sizi bir seks objesi eşinizi rakip olarak algılayan tipler var maalesef
00 YorumlaBence bu sorduğun sorudan sonra asıl ben ona yakışıyor muyum demelisin.
10 YorumlaBaşkalarının ne söylediğini önemsemeyin ki önemsiyorsanız hangi akla hizmet evlendiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
00 Yorumla
+1 yılSen çok güzelsin. Sevgilin de fena değil. İyi olur inşAllah her şey.
00 YorumlaSelam,
Bencede yaakismiyor.
Ama onemi var mi ki seviyorsaniz birbirinizi?00 YorumlaSen şu geceleri korkan kız mıydın?
Kalpler yakışıyorsa bilemem de iyi biri gibi.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet... Tesekürler
Bence sen ona yakışmıyorsun bu kelimeyi kullanacak kadar çirkin bir davranış koyuyorsun insan sevdiğine her turlu uyar yakışır onun olur ne demek bu ya seni kınıyorum canım ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. sevdikten sonra yakışıp yakışmamanın bir önemi var mı ki...
00 Yorumla
+1 yılrabbim ömür boyu mutluluk nasip etsin kardeşim size yakışıyorsunuz kardeşim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. milletin lafıyla evliliğinizi sürdürmeyin
bir birinizi seviyorsanız
tabiki yakışıyorsunuz00 YorumlaÖnemli olan sizin beğenmeniz, başkalarına bu kadar odaklanmayin
10 Yorumla
+1 yılSoru mu bu şimdi ya :D Allahım akşam akşam ii güldüm
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar maldır der öyle şeyler.
Eşinin yanında iken keyifli zaman geçiriyorsan ne önemi var güzelliğin
Yakışıpta acılar çeksen daha mı iyi00 YorumlaSaç tıraşını değiştirsin bence, bütün yurtdışındakiler bu tipe yöneliyor arkadaş neredeyse. Zaten evlisiniz Allah mesut bahtiyar etsin.
00 Yorumla
+1 yılyakışıyor niye yakışmasın onu diyen aş dost ne düşünüyor acaba
00 Yorumlaevet yakısıyorsunuz bredle angelia çifti yanınızda halt etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhay ben senin gibi karıyı töbe töbe :D tek isteğim Allahım bana ileride 5 para etmez kızların bana kendini melek gibi göstermesine izin verme böyle bir hataya düşmiyim.. O kocana çok acıdım şu an yazık adama :(
00 Yorumla
+1 yılboyunuzu posunuzu goremedk ama yakısmıyorsunuz sac seklı trası falan begenmedm
010 Yorumla- +1 yıl
senn deıl esınn sac trası :)
Soran+1 yılYani Boy pos Alaka yok Yüz sordum tek bide bende begenmiorum sacini
- +1 yıl
serseri vari tiplerin sac trasları böle olur genelde senın gıbı bır kızın yanına yakısmıyor
Soran+1 yılYang almnayada. Herkes öyle SAC
- +1 yıl
herkes gibi dazlak olmak zorunda degıl sevmedıgını söle daha guzel bır sekılde kestırsın sacını oda onun farklı olsun
Soran+1 yılBaska sekil yakismio
- +1 yıl
ahaha sence bu yakısıyor mu?
Soran+1 yılYok AMa kafasi Ananas Gibi ya
- +1 yıl
alem kızsın ya :D öyle kabul edıceksn ozaman
Soran+1 yılöyle yani
+1 yılKocan sana fazla. Sana vodka içip sızacak bir tip lazım.
10 Yorumla
+1 yılparasını veriyim beynine nöron al ozaman yakışırsınız
00 YorumlaSen mutlumusuuğun esinle. Gerisini ne ilgilendirir. sen beğenmiş almıştım millete ne
00 YorumlaSeviyosanız uyumlusunuz soruyorsan sevmeyi bilmiyorsun adamı aldatma nataşa :D uyumlusunuz işte :)))
00 YorumlaBeğenip evlenmissin yakışmıyor desek ne yazar ama yakışmıyor gerçekten. d
00 YorumlaAyıp sana bu nasıl soru kendinden utanmalısın bunu sorduğun için.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya Ne Alaka hem yanis yazdim türkcem okadar iy degil yakisiormuyuz diye ne ayip töbe töbe
+1 yılgülesim geldi ya gerçekten seviyosan insan ların ne dediğini umursamazsın zaten önemli olan sevdiğin insanın kolarının arasında olmaktır.
00 Yorumlaseviyorsan Sorun değil ki Elin Adam olmayan Yakışıklısını ne yapacan
mis gibi delikanlı bulmuşun işte00 YorumlaYazık etmişsin kendine ama herşey için çok geç artık devam et :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe Alaka. ABARTMA
+1 yılkafasının yanlarını niye sıfıra vermiş kime özeniyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiorom onun icin kac kez tartisitlk -.- gicik oliom bende
- +1 yıl
Tarkan'ın 2010 imajı.
+1 yılBirbirinize uyumlu olup olmadığınızı önemseme bence. Böyle daha mutlu olursunuz ^^
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan cocuk iyiyse cevreyi bosver kafana gore takil hayatim. Akil veren cok olur ailende olsa
00 YorumlaÖnemli olan kalplerin uyusmadi yipten de uyuyosunuz birbirineze boylar hakkinda bisey diyemiycem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sız bırbırınızı begenın yeterkı aferdersın bızee... duser
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş önemsiz deyip böyle bir soru sormak çok şüpheli bence dış görünüşüne değil size verdiği değere göre biçin yakışıp yakışmadığını
00 Yorumla
+1 yılO adam sana fazla sadecr bu sorundan ötürü güzelliğine güvenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılvalla sen yakıstırıyorsan kımsenın ne dedıgının bı onemı yok
00 Yorumla
+1 yılfotoda suratlar çok garip duruyo sonradan yapıstırma gibi :DDD:Dd
00 Yorumlaalacağını almış satacağını satmışsın bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur
00 YorumlaSen sevdikten sonra ailenin ya da arkadaşlarının ne düşündüğünün önemi var mı..
00 YorumlaBurdaki insanlarin yorumuna goremi davranican ya cok sacma soru ya uffff😨
00 Yorumlacanısı biz birbirimize yakışıyoruz hayal ettimde cevap olarak yakışmıyorsunuz
00 YorumlaSenin gibi biri bu "ADAM" a yakışmıyor. Sorduğu soruya bak ya
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat