Şuanda askerde ve ikinci günü fakat onu terk etmek istiyorum bu durum orada ona koyar mı bilmiyorum sizce orada onun için sorun olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne yaşadığını asla bilemem neden terk etmek istediğini seni mutlu etmiyordur boş yere söz veriyordur yani ön yargılı olmak yerine dinlemek önemlidir senin için ne iyi geliyorsa onu yap çünkü sen sevglini en iyi tanıyorsun ona göre hareket ve konuş şimdi bekle derim geldiği zaman konuş anlaş neden bunu yapıyor diye seni rahatsız etmiş bu konu ve hoş değil
07 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim anlayışın için sabah altı da yola çıkcaktı yolcu etmek için uyandım gece 9 kız eklemiş belki daha fazla da olabilir ama isteğini kabul etmemiş olabilirler ve gece 12 de hikaye atıp benden gizlemiş şok üstüne şok yaşadım yola çıkarken demedim yüzüne de vurmadım öyle bir şey yaşamasın diye ama bi insan bunu nasıl yapar ki göreve giderken psikolojiye bak
- 1 yıl
Bide yorumdaki erkekler neyin kafasını yaşıyor asker piskoloji diyip duruyor sen bunu yapsaydın kaşar derlerdi hakaret ederlerdi erkek yapınca bir şey olmaz kafasındalar aklında bir kere şüphe varsa ondan olmaz ve üstelik senden hikaye gizliyorsa senden bir şey saklıyor demek ki onca kız takip etmek neyin nesi eğer içinde en küçük bir şey varsa sana karşı dürüst değilse bu saatten sonra yürümez bu ilişki
Soran1 yılYaaaa, ❤️🙏🏻ağzına sağlık canım hemcinsim benim anladığın için teşekkür ederim anlam dahi veremiyorum normal değil çünkü sen askere gidiyorsun neyle karşılaşcağını bilmiyosun rahatın bozuluyor bi hazırlık yapman lazım o sıra 9 kız eklemek nerden geliyo aklına işin en garip yanı da şu ki eklediği 9 kızın da 0 gönderisi var profilleri dahi net değil bazısının yüzü yan çok garip yani dokuz tanesinin de hiç gönderisi yok gece ne attığını bile bilmiyorum o hikayesine belki de yeni hattı için numara istedi numaralarınızı mı atın dedi başka bir şey mi bilmiyorum cevapsız sorular içinde kaldım yinede gram belli etmedim giderken aksine dedim ki seni utandıracak hiçbir şey yapmıcam burada
- 1 yıl
Gerçekten eğer asker piskoloji olsa bunu yapacağını ihtimal vermiyorum onun amacı çok farklı bir boyut affedersin Sexting yapmakta olur çünkü bir çok asker olan kişi bana yazmış biri çünkü şey peşindeler ve sana olan saygısı varsa takip ettiği kızları çıkarır sen söylemeden bile belli ki aşırı derecede rahatsız olmuşun ki terk etmeye karar vermeşin bir kız sevdiği adamı kolay kolay bırakmaz soru işareti yalan varsa kafada bitirir ve bu hemen olacak bir şey değil demek ki bu ilk değil sana yaptığı o zaman da varmış yeni gerçekten sevseydi eğer bunu yapmazdı sana yorumdaki yazanlarin ele tutulacak bir şey yok okudum da tüm suçu sana atmışlar adama sormazlar mı bu kız neden gitmek istiyor diye neden vazgeçti diye neden kafasında soru işareti var diye bu erkeklerin tek derdi uçkuru o kadar basit boş laflar bunlar kalbinin sesini dinle sana ne iyi geliyorsa onu yap derim senin hayatın o iyi olacak diye seni mutsuz etmeye hakkı yok
Soran1 yılİyiki varsın güzel yorumların için evet hep o savunulmuş bu noktaya gelene kadar bana ne yaptığını kimse sormamış asker psikoloji diyip durmuşlar daha ağır yorumlar vardı onları kaldırdım tahammül edemeyip hep kadınlar suçlu zaten böyle bir algıları var o kadar rahatsız oldum ki beni aradı bugun yinede iyiyim dedim sen iyi ol dedim hadi diyorum terk etmeyim iyi olan ben olayım ama geldiği gün yine birini eklerse diye düşünüyorum gitmeden önce ekleyen gelir gelmezde yapar mı yapar diye işte o zaman hayatımın şokunu yaşarım ya da orada benim kıymetimimi anlar hangisi işin içinden çıkamıyorum valla ya ona darbeyi ben vurcam ya da gelince ben darbe yiycem çok arada kaldım lütfen yardımcı ol😔😔
- 1 yıl
Bak güzelim buradaki insalar anlamıyor yani nefesine yazık ben o kadar kötü sözlerden maruz kaldım erkek yapınca adam kız yapınca kaşar oluyor sana iyi gelmiyorsa veya çaba sarf etmiyorsa onu hayatında tutmanın bir anlamı yok önce kendin mutlu olmalısın karşındaki insanı çok fazla iyi olmasi için çaba sarf ettin bunlar anlamaz bende okudum yorumları çok acımazlar neden yaptığını sormadılar sana atmışlar suçu kime ne anlatacaksın ki eğer özelden yazmak istiyorsan dinlerim seni kendini yalnız hissetme asla seni anlayan insanlar yeter sıkma canını
Soran1 yılYaa🥰iyiki varsın sen anladın yeter benim için kelimelerini tükettin kendini yordun önemsedin görmezden gelmedin dilerim ki seni de hayat her zaman önemser sana en iyi yönüyle davranır en şefkatli tarafıyla ağırlar hiç incinmeyesin umarım❤️sana istek atıyorum❤️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılAsker beklemek gerçekten çok zor onun psikolojik durumuyla uğraşmak falan. Sevmeyen bekleyemez. Ben sevgilimi bekledim ve hiç pişman değilim çok zordu ama başardık. Sevmiyorsan zor gelir bırak derim henüz çok başında.
00 Yorumla
1 yılÖnce yaptıklarını sor tek tek. Niye yaptı. Niye ekledi niye hikayesini gizledi. Sonra verdiği cevaplar seni tatmin etmezse o zaman ayrıl. Ama konuşmadan ayrılma
015 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim okuyup cevap verdiğin için yargılamadığın için az önce instagrama göz attığımda daha neler neler gördüm bugün de bir sevgilim olarak hiçbir fotoğrafıma beğeni atmadı.. Bende herkese öyle sanmıştım ama kilot sütyen giyip foto atan herkesi fullemiş dans eden.. Bu sabahta böyle bir şokla uykum kaçtı
- 1 yıl
Rica ederim. Sen ona bir iki gün akşam müsait olduğunda seni aramasını ve önemli bir şey konuşman gerektiğini söyle. 2 3 gün içinde aramazsa akşam 7 den sonra sen ara.
Soran1 yılTeşekkür ederim müsait oluyor mu akşam 7 de zaten bana çok sık yazmıyor da günde 2 mesaj yoğun sanırım
- 1 yıl
Gündüz yoğun olur. Komutanlar olduğu için yazamaz. Ama akşamları daha rahat olur. Sen dediğim gibi yap
Soran1 yılAkşam bile yazmıyor yoğunum diye aramıyor da inşallah açar 😔bide beni bastırıyor kelime oyunu yapıyo sen ayrılmaya yer arıyorsun kafanda kuruyorsun arkadaşım yapmış arkadaşım beğenmiş felan gibi
- 1 yıl
O zaman ona dersin hesabını senden başkası kullanmasın
Soran1 yılYalan kimsenin kullandığı yok ki milli yalanı onun 😊
- 1 yıl
Oda farkında bence bunun ne kadar kandıırsam kar diye düşünüyor. Sen dediğim gibi hareket et eğer hala daha aramazsa ya da konuşmazsa o zaman başka bir yolunu buluruz
Soran1 yılPeki eğer başını şişirmezsem sana bişey daha sorabilir miyim 🙏🏻kendisi Amasya da bedelli askerlik yapıyo ama ne yazıyor ne arıyor çok zor diyo bahsettiği kadar yoğun mu yani çünkü günde 2 mesaj yazıp kayboluyor 2 tane istisnasız
- 1 yıl
Gündüz eğitim filan alıyordur. Ama akşam rahattır. Hiç bir iş yapmıyorsdur. Bedelliler diğer askerlere göre daha rahat
Soran1 yılHiç yazmıyor bana akşam felan belki de başkasıyla konuşuyor... Böyle birine bunu dedim diye karaktersiz damgası yiyorum
Soran1 yılŞimdi yazmış az önce kulakları çınlamış gibi günaydın akşam erken uyutuyorlar o yüzden yazamadım diye.. bi günaydın bide özledim seni diyip kayboluyor tüm gün
- 1 yıl
Yanlış hatırlamıyorsam 9 ya da 10 yatış saati sabah 4 buçuk 5 gibi kalk saati
Soran1 yılPeki normal mi sizce günde 2 mesaj
- 1 yıl
Değil
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy, zor bir durum gerçekten 😬 Ama düşün, orada zaten zorluklarla uğraşıyor. Bir de üstüne ayrılık eklenirse bayağı ağır gelebilir. Bence biraz bekle ve ona açıl, nasıl hissettiğini paylaş. Belki birlikte bir çözüm bulursunuz. 😇 Eğer kendin için en iyisi ayrılmaksa, her zaman dürüst olmalısın ama zamanlama önemli 😉
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yıledebilirsiniz sizin kararınız bence
10 Yorumla Gitmeden önce niye terk etmedin? Hiç mi kalbin vicdanın yok? Adam orada başka derdi yokmuş gibi senin üzüntünü çekecek birde. Yaşattığını yaşarsın umarım başka diyecek sözüm yok şu soruya.
215 Yorumla
Soran1 yılGitmeden önce birsürü kız eklemiş ve bi hikaye atıp benden gizlemiş daha o hikayenin bile ne olduğunu bilmiyorum ben
Soran1 yılYa kafayı yiycem hikayeyi ne öğrendim nede bulabildim ne attı gizledi bilmiyorum yetmez gibi gideceği halde bile 1 gün önce 9 kız eklemiş orada farkına varsın istiyorum diyorum orada arkasında duruyum herşeyini çekiyim ama buraya gelir gelmez yine kız eklerse hayatımın şokunu yaşarım artık yani
Soran1 yılTeşekkür ederim öncelikle anormal bulduğun için Allah razı olsun yani herkes beni garipsemiş sabah altı da yola çıkcak mesela hazırlan insanları ara vedalaş ne bileyim yani gece 9 kız eklemiş belki daha çok var isteğini kabul etmedi belki öbürleri de bende sabah onu uğurlamak için kalkıp fark ettim o şekilde yola vurmak istemediğim için yüzüne vurmadım gece 12 de hikaye atıyo bunu da benden gizliyor
Soran1 yılAcaba o hikaye neydi bilmiyorum askere gidiyorum yeni hattıma numaranızı kaydediyim felan gibi bişey miydi diyorum kendime
Soran1 yılHiç sanmıyorum kırk tane yalan söyler yine her zamanki hali çok garip ki eklediği kızların hepsininde 0 gönderisi var yüzleri bile net değil neye dayanarak ekledi çok garip buldum bu arada kız sayısı on olmuş yani daha fazla kişiye atmış istek yeni kabul edenler oluyo inanılmaz bir insan kendisi
Soran1 yılÇok teşekkür ederim anladığın için gitmeden önce çok etti bana ben kendi ablamın sözüne dahi katılmadım aynı güne denk geldi diye onu uğurladım benim telefonumdan fotoğraf çekmemizi bile istemedi beni hep saklıyor ben iğrençmişim gibi her gün buna ağlıyorum sevgisiyle markete giden kızları görünce
- 1 yıl
İşin içinde bir yanlış anlaşılma yoksa ve gerçekten böyle bir şey yaptıysa çok ilginç ve üzücü bir olay olmuş. Eğer bunu kesinleştirip doğrularsan bence senin üzülecek birşeyin yok önüne bakacaksın. Bırak aylarca askerde o yalnızlık çeksin. Sende hemen birini bul diye demiyorum ama özgür olan sensin takma kafana.
Soran1 yılHaklısın kendisi orada özgür değil şuanda zaten hep beni saklayan birisi gece bile evime tek gönderen başıma bişey gelir mi gelmez mi sormaz eve girdin mi bile demez bu çocuk için millet beni yargılıyor şuanda
Soran1 yılTeşekkür ederim keşke konuyu bilseler o kadar fotoğraf paylaştım bir tane dahi tenezzül edip beğenmedi biliyo musun sadece öne çıkanları beğenmişti onları da geri çekmiş gitmeden önce ve beni beğenmeyen insan başkasının kilot sütyen fotoğraflarını beğenmiş bugün de bunu gördüm gözlerimle o beğendiği şeyleri gördükten sonra bitmesini beklemek çok kötü...
terk etme yavaş yavaş soğut kendinden. Bende onun komutanıyım belki. Nerede askerlik yapıyor.
04 Yorumla
Soran1 yılAmasya da bedelli
Soran1 yılBedelli olduğu halde 2 mesaj atıp ortadan kayboluyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni askere yeni gitmişken ayrılmaya iten sebep ne oldu?
06 Yorumla
Soran1 yılBana yaptıkları şöyle söyleyim sana
Soran1 yılAskere sabah altı da gitmek için yola çıkacaktı bende onu yolcu etmek için beş gibi uyandım baktım ki gitmeden 9 tane kız eklemiş gece ve kızların hepsi de 0 gönderisi var hiç gönderi yok profilleri bile belli değil yani kızlar ds onu eklemiş tabi mesela bir insan bunu nasıl akıl eder gitmeden birsürü kıza istek atmayı o an üzüntü vs korku yerine aklına kız eklemek mi geliyor sabah yola çıkacaksın +
Soran1 yılVe yetmez gibi gece 12 de hikaye atıyo bunu da benden gizliyor gece hikayeye ne attığını bile bilmiyorum içeriğini dahi bilmiyorum kimbilir ne attı çok kırıldım şok oldum ama o şekilde yola gitmesin diye çaktırmadım yinede sustum
Soran1 yılVe bu gece de ayrı bir haltını öğrendim ne yazık ki benim instagramdan hiçbir fotoğrafımı beğenemezdi bende sanardımki herkese böyle ama öyle değilmiş tabi o işler bi baktım takip ettiklerine kilot sütyenle fotoğraf atan kızları fullemiş dans felan eden ben sevgilisi olduğum halde benim hiçbir fotoğrafımı beğenmeyen erkek onları fullemiş
Soran1 yılÇok arada kaldım diyorum terk etmeyim onla ilgileneyim ama neye yarar ki kıymet bilir gibi gelmiyor gelince kaldığı yerden devam eder gibi geliyor ayrıca bedelli yapıyo zaten ama buna rağmen günde 2 mesaj yazıyo kayboluyor
- 1 yıl
Aaaa direkt koy totosuna tekmeyi şrfsze bak
1 yılEn kötü durum. Koymaz mı en çok koyacağı durumda. Ancak acı tecrübeler iyidir bir şey olmaz ölmez güçlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOo mükemmel olur ne kadar karaktersiz olduğunu görür en azından
010 Yorumla
Soran1 yılNasıl biri olduğunu bilseydin bunları demezdin.. Ama yinede okumadığın için cevaplarımı sana bişey demiyorum
Cevap sahibi1 yılCevaplarını görmedim. Soruyu okuduğum kadarıyla cevap verdim ben
Soran1 yılFark ettim nedenini görmediğin için sorun değil
Cevap sahibi1 yılYaptığı şeyler gerçekten anlamsız ve acımasız. Daha askere gitmeden neyin derdine girmiş arkasında sevgilisini bırakırken. Çok garip ya ama bence onun yanlışlarını bulmaya devam et elinde biraz koz olsun hemen şimdi tepki gösterme. Eğer elin dolu olursa intikamınla içine su serpilir:) bazen insanların bizim için iyi mi ya da kötü mü olduğunu bilemiyoruz maalesef ama kendini göstermiş arkadaş.
Soran1 yılHaklısın daha kötü kozu ise benim instagramdan hiçbir fotoğrafımı beğenmeyen erkek sadece öne çıkanları beğendi onları da gitmeden önce çekmiş bende sanıyordum kimseyi beğenmiyo meğerse bu gece de başka şok yaşadım kilot sütyenle fotoğraf atan kızları fullemiş dans felan eden beni de beğenmiyo öne çıkanları dahi geri çeken birisi ki yorumlar da söylendiğine göre de yoğun olmuyormuş bedelli yaptığı için zaten yazmıyor bile orada.. Bu kadar karaktersiz birine çatcak kadar ne yaptım bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılTamam yoğun olur onu anlarım da çıplak kızları begenirken neden yoğun olmuyor? Zaten yapası varmış askerlik de bahane olmuş gibi. İlla ki gelecek o zaman ne yapacak acaba. İçinden ne geliyorsa ne zaman geliyorsa onu yap hakkında hayırlısı olsun inşallah
Soran1 yılGaliba onlara gelince yoğun değil hadi diyorum ayrılmayım yanında olayım ama kıymet bilmez hiç sanmıyorum buraya gelince ilk işi yine eklemeye devam etcek gibi geliyo teşekkür ederim ilgilendiğin için ❤️🙏🏻
Cevap sahibi1 yılOnun yanında olmana gerek yok bence kendini kasma bunun için. Rica ederim baştaki tavrım için de kusura bakma 🌷
Soran1 yılSorun değil başlıktan ötürü haklısın çünkü kendine çok iyi bak umarım iyi insanlarla karşılaşırsın❤️🥰
Cevap sahibi1 yılUmarımm ❤️sen de kendine cici bak, kıymet bilen insanlara denk gelesin 🥰
Gizli Üye(36-45)1 yılAskerden gelen erkekler değişiyor terkediyor biraz zaman geçsin alışsın öyle bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmem ben kafaya takmazdım sanırım askerdeyken terk edilseydim
00 YorumlaHayır yapma askerlik psikolojisi çok farklı yeterince zorluk cekiyorlar üstüne birde böyle bişey yaparsan daha da kötü olur
00 Yorumla
1 yılSakın bak sakın yapma dönmesini bekle.
21 Yorumla
Soran1 yılNeden peki ❤️
1 yılNasıl karaktersiniz siz yaa
118 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılDaha ne olduğunu bilmeden böyle yorum yapman çok garip
- 1 yıl
Ayrılacak başka yer ve zaman bulamadın mı
Soran1 yılNasıl beklicem peki ben o kadar gün ayrılmadan kalmayı gelince ayrılmayı
- 1 yıl
Planını önceden yapsaydın
Sevmiyorsan önceden ayrılacaktın. Seviyorsan bekleyeceksin. Karaktersiz olmamak bunu gerektirir
Soran1 yılBak sabah altıda yola çıkcaktı beşte yolcu etmek için uyandım ve yola çıkmadan önce gördüm ki gece 9 kız eklemiş belki daha fazla da olabilir ama isteğini kabul etmemiş olabilirler ve yetmez gibi de gece 12 de hikaye atıyo bunu da benden gizliyor ne olduğunu bile bilmiyorum içeriğin o şekilde yola vurmak istemediğim için demedim her şey gittiği gün oldu
- 1 yıl
Sen haklısın ama tepkini verdin mi söyledin mi bu konu ile ilgili
Soran1 yılHayır inan ki hiç demedim yola kötü gitmesin diye.. Bide yetmez gibi sen beklemezsin beni senin ne yaptığını öğrenirim felan diyo
- 1 yıl
Yaptığını yüzüne vurup gönderecektin
Soran1 yılCiddi misin sen bilsem öyle yapardım o şekilde yola çıksın istemedim uğurlarken bile seni utandıracak başını eğecek bişey yapmıycam burada dedim sabahın beşinde kalktım uğurlamaya sırf gitmeden göreyim diye kendi ablamın sözüne katılmadım dokuz kız eklemiş dokuzununda 0 gönderisi var bu bile çok garip o zaman ne için ekledin yani kısacası beni soru işaretleriyle koydu gitti o yüzden bu soruyu sormuştum
- 1 yıl
Haketmiş ama hakettiği gibi davranmamışsın
Soran1 yılPeki sence orada değerimi anlar mı
- 1 yıl
Tepki verseydin anlardı yalvarır özür dilerdi
Soran1 yılGitti gideli soruyorum iyi misin aç mısın nasılsın vs diye gelince de milleti ekler gibi his var içimde
- 1 yıl
Böyle yaparsan geldiğinde yapacak tabii
Soran1 yılNe yapayım sence peki
- 1 yıl
Gitmeden yapmadığını şimdi yap
orada bir süre acı çekmeyi haketmiş
Tabii seviyorsa acı çeker
Soran1 yılEvet erkekler beni suçlamış ama acı çekeceği de meçhul zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Allah akıl versin böyle düşüncelere.
011 Yorumla
Soran1 yılNedenn
- 1 yıl
Bak burada erkek olsun kız olsun, herkesin cevabı aynı. Kafanda şüphelerin varsa illa ki tlf da arar seni konuşursunuz. İnsan anlamadan dinlemeden karar vermemeli.
Askerde eğer onu terk edersen sana zerre kadar da güveni kalmaz. Yarın birgün pişman olacağın işler de yapmamanı tavsiye ederim.
Soran1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için çok soruyorum orada ilgileniyorum onunla ama kıymetini bilmez diye de korkuyorum
- 1 yıl
Ben askere gittiğimde kalbimde kimse yoktu. İnan ki olsaydı aklım fikrim en çok onda olurdu. Hem özlem çekerken bir de o kişiden hayatının kazığını yemek o kişinin psikolojisini bozar.
Empati yapmanı isterim.
O durumda sen olsaydın sevgilin seni terk etseydi senin tepkin ne olurdu?
Soran1 yılHaklısın çok haklısın ama diyorum ki belki de önemsemez birde şu an çok üstüne düşüyorum onun ama gelir gelmez de milleti eklerse hayatımın şokunu yaşarım yani
Soran1 yılBaşkasına gitmek değil de instagram üzerinden sürekli milleti ekliyor mesela gitmeden bir gün önce 9 kız eklemiş yani bu nerden geldi aklına o kadar şey arasında gelince de ekler değer bilmez diye korkuyorum
Soran1 yılYüzüne bile vurmak istemedim o şekilde yola vurmak istemediğim için altıda yola çıktı uğurlamak için uyandım gece 9 kız eklemiş belki daha fazla da olabilir ama isteğini kabul etmemiş olabilirler ve yetmez gibi de gece 12 de hikaye atıyo bunu da benden gizliyor çok garip bi insan
1 yılNeden terk etmeknistoyon
02 Yorumla
Soran1 yılGitmeden önce birsürü kız eklemiş ve bi hikaye atmış onu da benden gizlemiş o hikaye neydi çok merak ediyorum
- 1 yıl
Yol ver ozMan
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden bekledin ki gitmeden halletseydin ya
00 Yorumla
1 yılSana en çok ihtiyacı olduğu dönem bu dönem
112 Yorumla
Soran1 yılYa iyilik bilmezse gelince o terk ederse
- 1 yıl
Bırak kötü olan o olsun o zaman
Soran1 yılGiderken bi hikaye atmış onu benden gizlemiş soru işaretiyle bırakıp gitti
- 1 yıl
Ne olursa olsun belki hata yapmıştır asker psikolojisi sonuçta. Ama orada anlar kıymetini dönünce yapmaz öyle hatalar
Soran1 yılUmarım orada anlar o kadar çok soruyorum ki iyi misin karnın aç mı kendine dikkat vs yani bişeyleri fark etsin isterim
- 1 yıl
Edecektir merak etme. Askerde terk edilen biri olarak söylüyorum
Soran1 yılÇok üzüldüm senin adına
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Geçti gitti. Ama çok zordu o yüzden sen kötü olma
Soran1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için ama tek temennim değer bilmesi gelir gelmez de eğer milleti eklerse şok olurum
- 1 yıl
İşte o zaman ne istersen yapabilirsin ama iyi olan tarafta kaldığın için yüzü kızaran sesini çıkaramayan vefa borcunu ödeyemeyen o olacak
Soran1 yılAğır olcak benim için öyle olursa ama artık dediğin gibi başı dik olan ben oluyum
- 1 yıl
Sen atlatırsın aslansın sen aslan
Baya ağır koyar he
02 Yorumla
Soran1 yılAma seviyorsa koyar heralde belki de takmıcak
1 yılBaşkasını mı buldun
08 Yorumla
Soran1 yılBari cevapları yorumları okuyup öyle yazsaydın
- 1 yıl
Hic ugraşamam
Soran1 yılNpc seni
- 1 yıl
Haha sen önce karakterini düzelt kanka askerde terk ediyosan elemanı zaten hic yanında olmamışsındır
Soran1 yılYa şaka gibisin😅
- 1 yıl
Bizim lafımıza göre mi hareket etcek sanki sormak saçma aldatma varsa ayrıl daha neyini soruyon
Soran1 yılGideceği gece 9 kız ekliyor asker psikolojindeki adam bunu yapar mı bu gelir mi aklına işin garip tarafı da 9 kızın da 0 gönderisi var yani neyi ekledi onu anlayamadım gece 12 de hikaye atıyo bunu da benden gizliyor ve hikayenin içeriğini dahi bilemiyorum soru işaretleriyle kaldım sabah altı da gitcekti bunu yaptığını bile bile beşte çıkıp yolcu ettim giderken de demedim bu şekilde yola çıkmasın diye aksine seni utandıracak hiçbir şey yapmıcam vs dedim yüzüne vurmak yerine gitti 2 gündür yazıyorum sms den yemeğini ye aç kalma kendine dikkat et üzerini ört hasta olma diye ama buna rağmen ben karaktersiz oluyorum
En güzel fırsat işte bas tekmeyi kıçına 😉
00 YorumlaSevmiyor sun aklında biri var o zaman
00 Yorumla
1 yılNiye yavrum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Niye terk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAğaç gibi koyar hemde hdkshsmsjs
00 YorumlaTerk etme sebebin ne
04 Yorumla
Soran1 yılGitmeden önce birsürü kız eklemiş ve bi hikaye atmış onu da benden gizlemiş o hikaye neydi çok merak ediyorum
Soran1 yılHaklısın ama yanında olup destek olmak istiyorum ama iyilikten bilmez gelince yine aynı olur diye korkuyorum
Neden peki?
00 Yorumla
1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?