Yapacak bisey yok, yorumlayanlara tsskler, tecrübe oldu.
Hoşlandığım kızin ilişki durumunu evli ablasına sormak tuhaf olur mu (Ikiside aynı şirkette çalışıyor)?
Yapacak bisey yok, yorumlayanlara tsskler, tecrübe oldu.
Selam,
bizim şirkete, benden yaklaşık 6 yaş küçük, hoşlandığım bir kız var (ben 28, kız 22).
Kenidse ile bı iki gere konuşma durumum olabildi, lakin bence bana biraz soğuk duruyor gibi.
Kendisi başka erkeklerle ile de konuşmuyor gibi gözüküyor.
Benim kendisinden ilgim olduğunu anlamış olmalı (Konusdum zaman, yasini, memlekteini sormusdum), lakin gördüğümde (mesela Kantinede da'ima bakışlarını saklıyor gibi).
Benim bu kıza açılmam zor geliyor (konuşma imkanı yok), ama şansıma o kızın benim yaşımda ve aynı şirkete çalışan evli bir ablası var.
Ben kardeşini yakından tanımak için ilişkisi durumunu ablasına sormam tuhaf mıdır yoksa gayet normal mı algılanır?
Zannediyorum ki ablası direk kardeşine ilgili olduğumu anlatır ve bana ne söylemesini sorar.
Daha önce ablası ile hiç bir temasım olmadı.
Şimdiden teşekkürler.
olmaz neden olsun
Cevap veren ilk bayan olarak sana güveniyorum.
çarşamba günü ablasi tatilden dönüyor, o zaman ona soracağım.
Eğer ilişki icinde değilse, kiza aynı hafta içinde bir gül ile bir not birakacam.
notta telefon numaram ve güzel bir şiir yazmayı düşünüyorum.
Eğer beni tanımaya açıksa belki bana ulaşır ama eğer beni tanımak istemiyorsa o zaman benim yapabileceğim bir şey kaldığını düşünmüyorum.
Sizce nasil bir yaklasim bu?
güzel ve çok romantik olur
Yorum için teşekkürler.
Yapmak istediğim yöntemden şu an eminleştim.
Selam Neo! 🤗 Bak bu tarz işler biraz hassas. Tamam, evet ablasına sormak bir seçenek ama bu kızın kendisiyle direkt iletişime geçmek daha risksiz olabilir. Ablasına sorduğunda belki yanlış anlaşılırsın veya abisi ablası tarafından dedikodu çıkabilir. En sağlıklısı belki de biraz daha yakınlaşmaya çalışmak; kahve alırken falan konuşma başlatmak, ortak ilgi alanlarını keşfetmek. Sabırlı ol, doğru zaman geldiğinde samimi bir şekilde adım atarsın. Eğer çok zorda kalırsan, ablasına kibarca ve dolaylı yoldan nazik bir şekilde sorabilirsin ama bence direkt temas her zaman daha iyidir. 🌟✨🥰
Cevap
5Cevap
tuhaftır evet
Şirketten başka bir kızdan istesen daha iyi olur sanki.
Baska bi kiza sormus olsam, sence direkt ona söylemez mi?
Bu durumda, niye bana direk sormadin, sorusundan korkarim...
Ablasi büyügü diye mantik yapmisdim, ama burdaki yorumlarin cogu bu fikre olumlu bakmiyor...
Ozaman direk kiza sormamda makul olur heralde.
Başka bir kıza söylesen tabii ki de gidip ona söyleyecek. İlişkilerde çoğu zaman aracılı olur. Araya birini koyarsın. Aranızı bulmak için en iyi yoldur. Çünkü eğer kız seni istemezse bunu aracı vasıtasıyla öğrenmiş olur ve kızdan ümidi kesersin. Yok eğer istiyorsa yine aracı vasıtasıyla sana haber gönderecektir.
gereksiz
Tuhaf olur
Sence bu yollu gitmem icin nasil harekte geceyim?
Kendisine direk sormak mi daha hos bulunulur, yoksa su an hic sormamak, ve günlük bir diyalog yaratabilmek mi daha mantikli?
Günlük diyalog (2 gün) sonrasında bir kahve içelim daveti bunun tam kıvamınıdır
Sen bu isleri biraz anliyorsun gibisin, günlük diyaloga girebilmem icin fikrin var mi?
Bahsetdigim gibi, bence biraz soguk duruyor, ve her gördügmde kiz arkadalari var yaninda... bu grubun arasina gidip, ike kelime laf edebilmek baya zor geliyor, ve bunu nasil karsilarlar bilmem.
Memleketinde ki tatil yerlerini sor nereler gezilir tatil planı , hobiler yapmayı sevdiği şeyler , flimde gördüğün bir karaktere benzediğini söyle merak uyandır vesaire vesaire diye gidilir çok konu var halledersin sen
Sormasini sorayimdada usta, lakin haytimda iki kelime etmis bi kiza böye dialoga nasil gireyim.
Simdi gördügmde, "senin memlektinde tatil yerleri neresi" diye sormak, ortama bakarak tuav oluyor gözümde.
Kafamda senaryio yaziyorum ama, tuav geliyor, ve bunun iliksi durumunu bilmeden üstene gitmek makul olur mu?
Chat ile temasa gecedebilirim, bu benim icin daha iyi olur mu?
Demek istediğim o değil bunun usulü varda neyse instasını bul takip at chattende olur
Çalışır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar