Görücü usulünde tanisalan erkekle kaç gün konuşulur?

Arkadaşlar akşam geliyorlar çok çok heyecanlıyım geçen akşam ailesi geldi gitti bugünde oğlanla gelecekler ben evimin temizliği hepsini yaptım şimdi camları sildim perde aşacam merdivenleri silecem evin önünü supurcem bunlarda sıkıntı yok gelen babamın akrabasiymis çay Faslı olur

Bide ben naisl davranmam gerekiyor çok heyecanlıyim midem ağrıyor oğlan benden küçük mü kaç yaşında işi ne çok merak ediyorum

Konuşmak için odaya girersek ben hiç konuşamam ya pisirik gibi olurum sessiz sakin alllahim lutfen yardım et bana arkadaşlar motive edin beni

Benim görücü usulü tercih etme sebebim helal yoldan olması sevgili lay lay lom karşı olduğum icin

Gelecek kişide öyle mi duşünuyor ablam evi arabasını sorma dedi onlar zamanla olur ahlakına konuşmasına bak dedi bide o beni begenmesse ne olacak bunda kaldım ben sosyal medyadan kiminle gorussem mesajla iyiler buluştuk mu elektrik alamadım diyorlar her şey dış görünüş mu bu gerçekten benim çok zoruma gidiyor alllahim lutfen yüzümü güldür şaşırtma beni bu gece

Güncellemelerrr

Konuşuyoruz 5gun oldu evimiz ayrı olacak ama kaynaya yakın yürüme mesafesi tek oğlan iki ablası var

Görücü usulünde tanisalan erkekle kaç gün konuşulur?