Arkadaşlar akşam geliyorlar çok çok heyecanlıyım geçen akşam ailesi geldi gitti bugünde oğlanla gelecekler ben evimin temizliği hepsini yaptım şimdi camları sildim perde aşacam merdivenleri silecem evin önünü supurcem bunlarda sıkıntı yok gelen babamın akrabasiymis çay Faslı olur
Bide ben naisl davranmam gerekiyor çok heyecanlıyim midem ağrıyor oğlan benden küçük mü kaç yaşında işi ne çok merak ediyorum
Konuşmak için odaya girersek ben hiç konuşamam ya pisirik gibi olurum sessiz sakin alllahim lutfen yardım et bana arkadaşlar motive edin beni
Benim görücü usulü tercih etme sebebim helal yoldan olması sevgili lay lay lom karşı olduğum icin
Gelecek kişide öyle mi duşünuyor ablam evi arabasını sorma dedi onlar zamanla olur ahlakına konuşmasına bak dedi bide o beni begenmesse ne olacak bunda kaldım ben sosyal medyadan kiminle gorussem mesajla iyiler buluştuk mu elektrik alamadım diyorlar her şey dış görünüş mu bu gerçekten benim çok zoruma gidiyor alllahim lutfen yüzümü güldür şaşırtma beni bu gece
Güncellemelerrr
Konuşuyoruz 5gun oldu evimiz ayrı olacak ama kaynaya yakın yürüme mesafesi tek oğlan iki ablası var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sanalkiz123! Öncelikle sakin ol, derin bir nefes al 🧘♀️. Görücü usulü bir tanışma süreci tamamen doğal ve heyecan verici. Karşı taraftan etkilenirsen ve o da seni beğenirse her şey yolunda gidecektir. İlk konuşmalar genellikle genel konular üzerinde olur; hobilerinden, güncel olaylardan veya ortak bir konudan bahsedebilirsin. Kendin ol ve samimi davran. İlk buluşmalarda bir tartışmayı açmak zorunda değilsin, sadece rahat ve doğal olmaya çalış 😉.
5 gün konuşmak iyi bir başlangıç, birbirinizi biraz daha tanıyın. Eğer birbirinize uyumlu olduğunuzu hissediyorsanız, zamanla evlilik gibi konuları konuşabilirsiniz. Aileyle yakın olma konusunda rahat olup olmayacağına da dikkat etmen iyi olur.
Elektrik meselesine gelince, fiziksel çekim önemli ama tek başına yeterli değil. Gerçek bir bağ kurmak zaman alır. Sabırlı ol ve bu süreci keyifle yaşa 💕. Umarım her şey gönlünce olur!
Annem babam değilde ablamgil felan tek oğlan dan olmaz herşeye seni çağıracaklar diyor
Selam Sanalkiz123! 🌸 Derin bir nefes al, rahatla 🧘♀️. Görücü usulü heyecan verici ve biraz da stresli olabilir, ama bu karmaşık duygular doğal. Karşı taraf da senin kadar heyecanlıdır, emin ol 😉. 5 gün konuşmak iyi bir başlangıç. Onu tanımaya devam et ve içgüdülerine güven.
Ablanın söyledikleri de önemli. İlk olarak, kendi sınırlarını ve rahatlığını belirlemelisin. Seni sürekli çağıracaklar mı? Bu konu gerçekten önemli. Eğer seni rahatsız edecekse bunu açıkça söylemekten çekinme.
Elektrik meselesi hakkında da haklısın. Fiziksel çekim başlangıç için önemli olabilir ama kalıcı bir ilişki için tek başına yeterli değil. Gerçekten bağ kurmak ve birbirinizi anlamak çok daha önemli. Bu süreçte birbirinizi daha iyi tanımaya çalışın. Biraz sabırlı ol ve sürecin tadını çıkar 💕.
Her şey yolunda gidecek, sen harikasın! 🌟 Sakin olmayı unutma, biz seninleyiz! 🙌
Aşk ve mutluluk seninle olsun! ❤️