Sağlıkçıyım eski sevgilimin kardeşinin karısınının doğumu denk geldi şansıma :( ?

Arkadaşlar merhaba ben gezici sğlik çalışanıyım bugün eski sevgilimin erkek kardeşinin karısının doğumu başlamıştı onu götürdük hastaneye ben eski sevgilimin ailesi ile hiç konuşmadım muhattap olmadım 5 yıl konuşmuştuk toksik biriydi ailesinin hakkımda öne sürdüğü imajımı karalamaya yönelik şeyler yüzünden ayrılmıştım sonra çok uğraştılar barışayım diye kendide annesi de babasıda yaptıkları yenilir yutulur cinsten şeyler değildi zaten gözü dışarda bi insandı evlenme meraklısı kim olursa olsun yeterki evleneyim yaşım gitti kafasındaydı ayrılmıştım barışmadım ailece çok pişman oldular çok peşime düştüler barışmadım yine de oda zaten benden 3 ay sonra başkasıyla nişanlanmıştı 1 yıl kadar kendimi toparlayamamıştım öyle bi ilişkimdi evlenseydim onunla kıskanç olduğu için mesleğimi yapmama izin de vermeyecekti ondan ayrıldıktan sonra hırs yaptım atandım bugünde kardeşinin karısının doğumuna ben gittim eski sevgilim bana baya bi bakmış orada ben fark etmedim. arkamızdan geldiler hastaneye kendisi , kardeşi ve annesi arkadaşım söyledi sizce hakkımda ne düşündüler Kınayanlar olmuş beni bu ne genişlik falan ben isteyerek çıkmadım hastaya ve daha doğrusu o an ben nöbetçiyim hastaya çıkmama şansım yok

Sağlıkçıyım eski sevgilimin kardeşinin karısınının doğumu denk geldi şansıma :( ?