kız böyle genelde vaktinin çoğunu evde kitap okuyarak falan geçiriyor. ben dışarda dağıtıyorum. hiç bi erkek eli bile değmemiş ona ben tam tersi. sonra çok sağlıklı besleniyor öğün atlamadan ben sigara kahve ile yetindiğim oluyor. kız kendine değer veriyor ben içince ölmeyi bile düşünüyorum. kız dönem birincisi ben derece yapmadım bile üniversite hayatımda. sizce bizden olur mu? arkadaşlarım uzak dur o kızdan falan dedi sizce de öyle mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bulaşma bence de kıza. Hayatı mükemmel görünüyor, bir kalp kırıklığıyla dağılmasın.
27 yaşıma geldim. artık evlilik kafasındayım.
Senin gibi olan çok kız var, onları ara. Bu kız seni değiştirir diye umut ediyorsun ama sen çabalamadıktan sonra kimse değiştiremez. Değiştirse bile kızın hayatı zehir olur. Birlikte gülüp eğlenebilecekken neden kendini tam tersi biri için paralasın?
ama ben o kızlardan bıktım tek derdi gece çıkarken ne giyeceği olan ya da hangi renk ruj süreceği olan kızlardan bıktım. o kızların tek derdi yatmak doğru düzgün sohbet bile edemiyorsun bi de şeytan gibiler
Peki senin onlardan ne farkın var? Alınma lütfen ama senin gibi bir sürü hata yapıp pişman olanlarla olman gerekiyor. Bu kızın hayatına girince onunla yaşadığın en tatlı anlarda aklına başkasının gelmeyeceğinin garantisi var mı? Hayır, o zaman bu kızı üzmeye de hakkın yok. Dediğin kesimden de kitap okumuş, kendini geliştirmişler var.
Bende işte aynı fikirdeyim
ben aşık oldum arkadaşlar konunun tiple alakası yok bi şekilde etkilendim yani
Tipten bahseden yok zaten kardeşim. Konu karakter ve yaşamak biçimi. En basiti sen sigara içerken o da pasif içici olacak ve bundan zarar görecek. Seven sevdiğinin incinmesini, bir şekilde zarar görmesini ister mi? Gerçekten seviyorsan uzak dur ve vazgeç. Kızın iyiliğini düşünüyor ve seviyorsan tabi.
sigarayı azalttım sonra geceleri dışarı çıkıp içmiyorum
Sanırım herşeye bir cevabın var sen konuyu anlamıyorsun ki knk. Bazen şöyle demek gerekir hayatta. O mutlu ama ben ona kötü gelebilirim sevsem bile uzak durmalıyım. O benden çok farklı
Şiirle aran olsa belki bu durumu yaşayıp sevdiğinin iyiliği için aşk acısı çeken şairleri okurdun. Okumaman eksiklik demiyorum sadece okusan daha iyi anlardın. Mesela o kız bu dediğim şeyi de biliyordur kitap okuyorsa. İşte bazı şeyleri sevsek bile uyum uyum uyum yani.
@Üye38394 katılıyorum bazen sevdiğin için vazgeçersin. Haberi bile olmaz ama bunu onun için yaptığın büyük bir fedakarlıktır.
Aynı fikirde olmamıza sevindim. Desteğiniz için teşekkürler 🙏
Korle yatan sas kalkar , ya sen onu bozarsin. ya da o seni duzeltir.
onun sınırları kesin bi çizgiyle belli o beni düzeltir
Inshallah , ama kizi uzme.
Ne güzel işte o senin eksikliklerini doldurur, sen onun..
çok masum bana göre ama olur mu sence
İkiniz aynı olsaydınız sıkılırdınız, böylesi daha iyi.
Kız bunun eksikliklerini dolduramaz. Doldursa bile bu adam kiza aşırı eksik gelir
bence de
arkadaşların haklı ondan uzak durmalısın olumsuzlukların ve kötü alışkanlıklarınla onu sadece aşağı çekiyorsun
değişeceğime söz verirsem hep artık 27 yaşına geldim evlilik istiyorun
birdenbire her şeyi değiştirmeye mi karar verdin söz vermek kolaydır ama gerçekten yerine getirecek misin?
onu tandıdığımdan beri en basiti kitap okumaya başladım sonra uyku düzenim var gece dışarı çıkmıyorum
şaşırtıcı belki senin için hala umut var hazır başlamışken şu sigara ve içki saçmalığını da bırak
sigarayı azalatttım alkol de alışkanlık bile değil zaten
gerçekten çaba gösteriyorsun👍🏻 değişikliklere devam et ama bunu sadece onun için değil kendin için de yap
Uzak dur o kızdan aynen
ama artık evlilik kafasındayım
O kız sana göre fazla iyi ve seni düzeltmesi çok zor düzeltse bile kız aşırı yıpranıcak boş yere kızın hayatına girip zehir etme hayatı ona. Herkes dengi ile ilgilenmeli bence
Bu kız okumuş etmiş ama sen okumamışsın kız herşeyi bilicek sende ilber ortaylı ile sohbet etmeye çalışan program sunucusu gibi aynı şeyleri tekrsr edeceksin. Bide kendisine iyi bakan birisi neden sigara içen birisini ister anlamıyorum tabiiki tercih meselesi bana düşmez de kız da seni seviyor mu yoksa sen mi istiyorsun
bende okudum sadece bölümüm onunki kadar iyi değil ve derece yapmadım. ayrıca sigarayla ne alakası var bi insanı sevmenin. beni sevip sevmediğini bilmiyorum
Sağlıklı beslendiği için alakası çok var. Şimdi konu ben değilimde ufaktan kendimden de bahsetmiş olayım. Hayatımda hiç sigara içmedim kadın eline bile değmedim kitap okuyorum ders çalışıyorum sağlıklı besleniyorum falan aynı bu kızın yaptıklarını yapıyorum. Ve bu kız da benim gibi bir kafadaysa sigara veya alko içmeyen bilgili çok okumuş zeki kibar kültürlü beyefendi sağlıklı beslenen ve bakımlı birisini isteyecektir. Eğer bunları karşılıyorsan muhtemelen kız seni sever. Ama karşılamıyorssn bilemiyorum. Genelde kendi gelişimine odaklanmış kızlar çok seçici oluyor ve karşısına zararlı alışkanlıkları olmayan arkadaş çevresi bozuk olmayan erkekler istiyor bide okumuş olmasını mesela o kız ileride doktor oldu diyelim ya eşi de doktor hakim falan olcak yoksa istemiyorlar. Ben bunun gibi gördüm de hep böylelerdi ondan dolayı fikrim bu yönde tabii şansını dene korkma ama ben sadece genelde olan bir durum olduğunu ve bu durumda da böyle böyle olduğunu demek istedim