- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılBen bir çağrı merkezinde çalışıyorum müşteriler ile konuşurken bile sevgilime vakit ayırıp yazabiliyorum vakit ayırmak isteyen yazmak isteyen her türlü yazar yazamıyorsa belki geçerli sebepleri olabilir ancak bu durum tekrarlıyorsa illa aldatıyor olarak da düşünme ilişkiden sıkılmış da olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın bende çok yoğun çalılıyorum bazen telefona bakamaşyorum ama ilk boşluğumda ona yazıyprum tel beklediğim bu
En İyi Cevaplar
1 yılBeyefendinin senin dışında da çok fazla seçeneğe sahip olduğu çıkarımında bulundum. Erkekler genellikle çok fazla kadın networküne sahipse bir yerden sonra hayatlarındaki uzun dönemli partnerlerinden sıkılırlar. İlk başta çok romantik, eğlenceli davransalar da ilişkinin ilerleyen dönemlerinde dışarıdaki diğer partnerlerle de heyecan yaşama istekleri artar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaybetmekten korkmuyor ve seninle ilgilenmiyor. Onun için sadece yedekmişsin, ben olsam ayrılmadan aynı şekilde 8 9 hatta ertesi gün cevap verirdim taa ki onun sinirleri bozulana kadar. Aldatırdım da bir güzel, sinir krizi geçirtip öyle ayrıldım.. Tabii uğraşmak istiyorsam :)
01 Yorumla
Soran1 yılUğraşmaya değer mi onu bilmiyorum ama bende onu yedeğe attım bu kesin
1 yılaşkım valla iyi yaptın bu zamanda telefona 8 saat bakmamak için hasta olmak elden ayaktan düşmek lazım ve birde bilgiseyar muhendisi yani kesin yazması lazım. İşi yorgunluğu abiyi öne atması acemice sen önüne bak aşkım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh be, bir rahatlama lazım sana! 🧘♀️ Öncelikle, duygularını anlıyorum. İlişkide şeffaflık ve iletişim çok önemli. Sebepleri ne olursa olsun, sürekli bahanelerle mesaj atmaması kafa karıştırıcı olabilir. Ama hemen kötüye yorma; belki gerçekten yoğun bir dönemdedir.
Eğer ayrıldıysan, kendine odaklan ve enerjini geri toparla. Güzel İzmir seni bekliyor, dışarı çık, arkadaşlarınla vakit geçir ve kafanı dağıt! Unutma, sen her anlamda en iyisini hak ediyorsun! 💖16 Yorumla
Soran1 yılİzmir ne alaka ya
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOh İzmir delilikle ünlü ya, o yüzden! 😅 Ama cidden, sana iyi gelecek şeyler bulmalısın canım! 💪 Enerjini yükselt!
- 1 yıl
@LastGuest hayır o şey şgkvf işte o dediğimden 😅
- 1 yıl
Aline sağlık bebiş çek naşı yol ver gitsin mal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç kimse 10 saniyesini ayırıp mesaj atamayacak kadar yoğun değildir.
23 Yorumla
Soran1 yılİşte bende böyle düşünüyorum çok kırıcı sevdiğine böyle yapılmaz
Soran1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatılıyor olabilirsiniz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben insanların gün icinde iki dk bile boşlukları olmadığına inanmıyorum. Hiçbir şey olmasa yemek yiyordur gün içinde ya da lavaboya gidiyordur. Aramak isteyen arar , sormak isteyen sorar. Önceliği sen değilsindir ne yazık ki...
32 Yorumla
Soran1 yılBende böyle düşünüyorum o sebeple ayrılmak istediğimi belirttim
1 yılSevgilinizin 8 saat boyunca mesaj atmaması tek başına aldatıldığınız anlamına gelmez. İnsanların çeşitli sebeplerle meşgul olabileceği, telefonlarına erişemeyebileceği ya da sadece kendi alanlarına ihtiyaç duyabileceği durumlar olabilir. Ancak, bu durum sizi endişelendiriyorsa, en iyisi açık bir iletişimle endişelerinizi paylaşmak ve birlikte durumu değerlendirmek olur.
Hemen kötü düşüncelere kapılmayın. Umarım sorununuzu çözersiniz🎈
311 Yorumla
Soran1 yılBen zaten bunu defalarca yaptım on defa söyledim ve tamam dedi ama anlamiyor bugün ayrıca bana sıkma beni yazmış deli oldum
- 1 yıl
O zaman bu ilişki seni üzüyor demektir. Üzüldüğün ve tatmin olmadığın bir ilişkiyi sürdürmek yanlış. Sana da yazık.
Soran1 yılİşte ayrılınca yalnız kalma korkusu yaşıyordum ama onuda göze aldım
- 1 yıl
Neden yalnız kalasın canım benim? Dünyadaki tek erkek o mu? Kıymetini bilen mutlaka vardır.
Soran1 yıl26 yaşındayım ve 27 olmama az kaldı bugüne kadar düzgün birisi çıkmıyor ümitsizliğe kapıldım artık
- 1 yıl
Kapılma. Sadece bakış açını değiştir. Bakış açını değiştirirsen düzgün birilerini de görürsün.
- 1 yıl
26 yaşlı mi kanka ne içiyorsunuz siz ya ev kızı misin nedir
Soran1 yılMesela nasıl bir örnek verir misin
Soran1 yıl@Poisonedd1x ahahhs hayır ne alaka çalışıyorum ama moralim bozuluyor napıyım biz lovelanmayalım mı
- 1 yıl
Aşk S*çtı adında bir kitap var. Bunu al ve oku. Orada her şey var ihtiyacın olan
- 1 yıl
Kanka bulursun o zaman 30 kadar vakit var stres yapma
Gizli Üye(25-29)1 yılSon yazdığına bak onemsemeyecegim. Zaten önemli olsa cabalardin bunu yazmazdin. Ayrilmani bekliyormuş. Suçlu hissetmemek için artık erkekler ayrılmıyor böyle soğuk yapıp ayrilmani bekliyor. Sevgili yapincada o ayrıldı demek için. Gönlü rahat yani. Ben olsaydım onun yaptığıni yapardım o yazmadan yazmaz günümü gün eder gezer tozardim.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoyle yapinca it gibi peşinde koşuyorlar
Soran1 yılBende öyle yapıcam galiba ayrılalım diye yazdım sonra dikkat edicem bilmem ne demiş artık benim için sadece bir yedek
Cevap sahibi1 yılÇok doğru yapıyorsun böyle biri zaten başka bir kız olsa ilginin dibini verir. Biliyorum bu tip erkekleri
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. nerden buluyorsunuz böyle hıyarları kıymetinizi bilmez önemsemez aramaz sormaz ziyan ediyorsunuz kendinizi yazık size valla 😏
10 Yorumla
1 yılBenimde karşıma öyleleri çok çıktı seni yedekte tutuyor ve sen gidince yedekte gidiyor diye yazar ararlar ama sen varken ne yazarlar ne ararlar aradığında açma yazma story de sürekli aktive vs yapma merak etsin dışarı çıkınca da gizle merak etsin pişman olsun ya da hayatından çıkar oylelerini sana zararı çok olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAbisi ya da işi olması yazmamasında nasıl bir bahane anlamadım abisi sen beni aldatıyorsun diyip ağlayacak mı
02 Yorumla
Soran1 yılAbisinin yanınd arahay edemiyormuş abisi çok baskıcıymış
- 1 yıl
İyice saçmalamış
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinle alakalı değil ama bilgisayar mühendisleri ne kadar alıyor? Yani sevgilin ortalama ne kadar kazanıyor?
04 Yorumla
Soran1 yılYa sorun beni çok güldürdü ahsgdh sevgilim iyi kazanıyor ne istese alacak kadar ama parasınk yönetmeyi bilmiyor
- 1 yıl
İyiden kastın ne
- 1 yıl
100 bin üzeri mi
- 1 yıl
Ne yapabilirim? Hoşlandığım kişinin sevgilisi bilgisayar mühendisi ben de merak ediyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGenel manada söyleyeceğim eğer biri seninle konuşmak isterse mutlaka bir boşluk bulup konuşur.
01 Yorumla- 1 yıl
@battalgazi007 kesinlikle bu kanıdayım eğer seviyorsa iki eli kanda olsa yazar gerisi bahanee
Bu tarz seyler bende olur. Bu aldatacagim veya aldattigim anlamina gelmez. Eger bu anlamda birsey ima edilse zaten isim olmaz o kisiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu mesaj ve aramalarınla çok mu boğuyorsun canım?
Bazen böyle olunca erkekler geri adım atabiliyor. Sen geri çekil o gelsin. İki gün boyunca hiç yazma, mesajlarına bile cevap verme bakalım neler olacak.
00 Yorumlabu sürekli oluyorsa bir sıkıntı olmalı ama ara sıra bir insanın 8 saat size yazmayıp meşgül olması aşırı olağan bir şey.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılİlgisizlik bitirir... şu zamanda iletişimin çok kolay olduğu bir zaman da mesaj atmak zor olmamalı 8 saat iyi süre
00 Yorumla
1 yılEmin olamadım ama sana ayıracak zamanı da mı yok? Gerçekten ilginç
04 Yorumla
Soran1 yılBende ona sinir oldum yapacağı iki dk bir eşy yazmak sinir oldum ama iş seks olsa çatır çatır yazar
- 1 yıl
Hep böyle konuştuysa ayrılmakla iyi etmişsin, şükret
Soran1 yılHep böyle diyemem ama çoğunlukla böyle sinir oldum artık , en azından yalnız olurum kafan rahat eder
- 1 yıl
Daha iyisi çıkar karşına umarım
Gizli Üye(25-29)1 yılHep aynı bahane. İşi bu kadar önemsemeyeceğim diye. Salla. Aynı tip biri ile tanıştım. Bir insan neyse odur. Düzelmez yani
12 Yorumla
Soran1 yılBencede düzelmez kusura bakmasın ama artık yedeğe geçti kendime daha iyi birisini bulana kadar yazdıklarını cevaplarım
Cevap sahibi1 yılNormalde bunu onaylamam ama hak ediyor karşı taraf
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. İstese yazar kızım sana yazmıyosa bil ki başkasına yazıyordur
00 YorumlaBiri seninle konuşmak istiyorsa iki eli kanda da olsa yazar kızım
00 Yorumla
1 yılYazmak isteyen yazar kimse o kadar yoğun değildir. Ya artık sevmiyor, önemsemiyor ya da aldatıyor.
00 Yorumla
1 yılKötü düşünmemelisin. o iyi bir insan belki 'de zamanı yoktur.
00 YorumlaUyuyordur belkide olumlu düşünmekte fayda var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılOyun oynuyor da olabilir aldatmasindan daha kötü mu tartisilir
00 Yorumla yok yok kesin bişey diyemem ama o iş gerçekten sıkıntılı onu biliyorum
10 YorumlaOoohhh nede güzel yapmışsın gönlü olmayana bahanemi yok erkeklerin bahanesi bitmez yazmak isteyen de her durumda yazar kaç saniyeni alır hayatım akilim sende ama isim bitmedi bitsin hemen sendeyim demek zormu
13 Yorumla
Soran1 yılNe güzel söyledin isteyen yazar üzülüyorum ama inşallah geçer daha iyisinde çıkar
- 1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum ama hepimizin zaman zaman yaşadığı sorunlar bunlar ve emin ol sevgi hissedilir sevseydi hissederdin keşke hissetseydin aklımız böyle laf oyunlarına maruz kalabilir ama kalbimiz yanılmaz doğruyu hisseder şimdi düşün bir NEDEN? SEVGİLİM YAZMAK İSTİYOR AMA GERÇEKTEN ŞU AN MUSAİT DEĞİL YOKSA AKLI VE KALBİ BENDE ☺️ neden yani neden bunu düşünmüyoruz çünkü öyle bir durum yok hep işlerinin arkasına sığınırlar onların hep işleri var zaten hiç bitmeyen
Soran1 yılÇok haklısın ya of ağlicam
Gizli Üye(30-35)1 yılTuvalete bile telfonla giren bir nesil. mesaj atmaya vaktim yok diyorsa başkalarına o vakti ayırıyordur. Net.
12 Yorumla- 1 yıl
Tespit yerinde
Cevap sahibi1 yılKızların da artık bu soruları sormaması gerekiyor ama anlmak istemiyorlar işte sevdikleri için gözleri kör oluyor.
Gizli Üye(18-24)1 yılİşi vardır, başka bir şeyler... hemen paranoya yapma. Sonucta o da ayrı bir birey. Her zaman ilgi veremez sana. Kotu düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe komik bi durum saygı yok güven yok bu ilişki değil
02 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi1 yılBilgisayar mühendisi iyi para aliyo
1 yılsakin ol agacım belki çalışıyordur belki işi çıkmıştır belki misafiri vardır
meslektaşım sürekli bilgisayar başında diye kızlara yazmıyordur
bazen kafanı kaşıyacak vakit bulamazsın01 Yorumla
Soran1 yılBu akdar çok çalışılmaz ben bu olaya inanmiyorum tamam çok yoğunuz hepimiz ama telefona bakacka vaktimiz hep var
Gizli Üye(25-29)1 yılAbim var ne lan sbshdfbn iyi yapmışsın sanki taş taşıyor da yoruluyor
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle aynı şeyi dedim bende , abisinden korkandan koca olmaz zatende benim mallığım….
Belki gerçekten yoğun olduğu için bende bazen gün içerisinde hiç whatsapa bakamıyorum aldattığına dair delil bu olamaz bence
01 Yorumla
Soran1 yılHadi işte tamma peki bugün? Sabah 7 de mesaj atmış bugün amcamlarla pikniğe gidiyorum tel çekmiyor son görülmeside 7 ama hiç inandırıcı değil
1 yılOnun umurunda olmadığın kesin
00 Yorumla1 ya da 2 kere oluyorsa sorun olmaz kişisel algılamamaya çalış bazen tahmin edemediğimiz şeyler olabiliyor
01 Yorumla
Soran1 yılÜf ya
Gizli Üye(25-29)1 yılAz bile yapmışsın, onsuz gayet iyi olduğunu göster de bak nasıl köpke gibi geliyor birkaç haftada
00 YorumlaAdamın kafası rahatlamıştır. Aldatma ile ilgisi yok bende çok yoğunum ve kiz ırkının sürekli ilgi beklemesi yoruyor..
06 Yorumla
Soran1 yılBu ilgi beklemek değil yalnız insna bir haber verebilir ayrıca bana brni sıkma yazamaz o zaman ayrıl geç evli miyiz bana sıkan diyor bende ayrılırım işte
Soran1 yılHayır ben diyorum ayrıl geç diye , işte sorun orada en başında bende senin gibi ona dedim ki ben bu ilişkiyi ayrılmak için yapmiyofum geleceğe yönelik olsun istiyorum ama bu hale getirdi
Soran1 yılTeşekkür ederim inşallah öyle olur
Ahhhh aynısı şu an başıma gelmekte üzücü bir durum insan ne yapmalıyım diye sürekli düşünüp kafasını yoruyor 🥺
00 YorumlaAradınız kişi şuanda bir başkasını beçermekle meşkul şaplak sesinden sonra mesaj bırakın
👋Şap🍑 👋şap 🍑şap👋 şap🍑00 YorumlaYani atmayabilir yoğun olabilir işi olabilir misafir gelmiş olabilir illaki aldatılacaksiniz diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılBenimvde bir flortum ile aynı durum olmuştu tam sevgili olacaktık 1 gün yazmadı ben de bitirdim direkt ertesi gün başka bir kızla konuşuyordu
00 Yorumla
1 yılValla helal iyi yapmışsın işine baksın dal. lama
01 Yorumla
Soran1 yılİşiyle evlensin mal
Seven erkek illa bu 8 saat içerisinde yazma fırsatı yaratır. Ya sevmiyodur ya aldatıyodur. NET.
00 Yorumla
1 yıl8 saattir ne yapıyor sorgulamak lazım sıkı denetime al bence çok fazlada yüz verme kendini geri çek
00 Yorumla
1 yılyani erkek olduğu için bile bundan emin olabilirsin
00 YorumlaAyrılma doğru bence seni önemseyen öncelik veren erkeğe hayatında bulundur yoksa zaman kaybı yani
00 YorumlaAldatsa şüphelenme diye daha çok ilgi gösterir. Bence sizin baktığınız açıdan bakmıyor ilişkiye.
01 Yorumla
1 yılHayır tabiki de biraz empati kurun ya. İşi ola bilir acil bi şey ola bilir
00 Yorumla
1 yılİnsan o kadar süre yazmıyorsa bir problem bar demektir
00 Yorumla
1 yılİyi ki ayrılmışsın; çocuk senden kurtulmuş 4q
00 Yorumla
1 yılValla bacım içinde kötü his varsa şutla kafa yormaya gerek yok seven adam her türlü yazar emin ol.
00 Yorumla"Bilmiyorum "ama acaba kaybetme korkusu mu yaşatmaya çalışıyor
00 Yorumla
1 yılAlakası yok. 7/24 telefona bakacak hâli yok. İşi gücü vardır.
00 Yorumla
1 yılİyi yapmışsın yazmak istese iki eli b0kta olsa bile yazar
00 YorumlaKesin aldatiyo
12 Yorumla
Soran1 yılAldatıcak popo yok onda aptal herif bir halt beceremşyor
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilin nerde yaşıyor benimkide bilgisayar m ikimizde aynı kişiyle konuşuyor olabilir miyiz?
00 Yorumla
1 yılİşiyle evlensin cano o zaman
010 Yorumla- 1 yıl
Yaşının daha küçük olduğunu düşünmüştüm ama aşağıda yorumlara göz attım 26 yaşında olduğunu söylemişsin Ne iş yapıyorsun peki Sen çalışıyor musun gün boyu boşta mısın
Soran1 yılBende bilişimde çalışıyorum , benimd etelefona bakamadığım oluyor ama öğle arasında illa yazıyorum
- 1 yıl
Yazılım mühendisi misin sen
- 1 yıl
Bence senin yalnız kalma korkun var
Soran1 yılSevgilisiz kalma korkusu mu
- 1 yıl
Bence düpedüz yalnız kalma korkusu seninkisi. Senin bir ailen yok mu mesela. Hayatta sevgiliden başka tutunacak kimse yok mu?
Soran1 yılCümlen çok kaba evet ailem yok
- 1 yıl
Fiziken mi yok ailen
Ruhen mi yok
Soran1 yılİkiside
- 1 yıl
Yetiştirme yurdunda mi büyüdün yoksa sen 😢
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBoynuzun parliyor
01 Yorumla
Soran1 yılAhshhshs
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Senin için hayırlı olsun o zaman
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAldatıyor diyemem ama ilgisizlik insanı soğutur
02 Yorumla
Soran1 yılEvet çok soğutuyor hemde
- 1 yıl
Soğutuyor fazla uzun sürmez ayrılık gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılBu kadar önemsiz hale getirmeyin kendinizi ayrıl
00 Yorumla
1 yılÇocukları bile olmuştur 8 saatte
00 Yorumla
1 yılSeni umursamadığı aşikar
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba KScan!
Sevgilinin sana 8 saat boyunca mesaj atmaması endişe verici olabilir, ama bu aldatıldığın anlamına gelmez. İş yoğunluğu ve kişisel alan ihtiyacı gibi sebepler olabilir. Fakat ayrılık kararı vermen, kendini değersiz hissettiğin bir durumdaysan daha anlaşılabilir. Çünkü en önemlisi, ilişkide kendini değerli hissetmektir. İlişkide güven ve anlayış eksikliği varsa, belki de doğru bir karar vermiş olabilirsin.
Kendini önceliklendirmek her zaman en iyisidir. Unutma, sağlıklı ve mutlu bir ilişki her iki tarafın da iyi hissettiği bir ortamda gelişir. 💙
Umut hocam peki ya ben ne yapmalıyım? Sevdiğim kız uzakta uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ama ben gidip geliyorum tabi sürekli yanına 1.5 ay kadar oldu işe başladı molalarda çok fazla konuşamıyoruz hak veriyorum yemek yemesi vs zamanı çok kalmıyor ama eve gidincede ailesiyle birlikte oturuyor diyorum yemek ye çayını falan iç ailene vakit ayır 1 saat erken gel uyumadan konuşalım vs saat 12 oluyor geliyor çok uykum var diyip uyuyor hemen bir şey diyemiyorum arıyorum bazen babamla konuşuyordum diyor arıyorum abimle konuşuyorum diyor telefonu meşgul oluyor genelde WhatsApptada çevirim içi oluyor mesela yazıyorum çevirim içi duruyor bir anda çıkıyor wpden bazende görüldü atıyor aniden çıkıyor sonra işte eniştem falan geldi niye böyle yapıyorsun dediğimde sen mesaj yazana kadar kuzenlerim yazıyor onlara cevap veriyorum falan fistan bu gibi şeyler söylüyor sizce sebebi nedir ne yapmalıyım lütfen görün 🙏