Herkes cevaplasin lütfen çok kotu durumdayım?

Sevgilimle ilk zamanlar cok iyiydik gercekten cok güzel bir iliskimiz vardi aramizda sevgi vardi ve zamanla bir seyler yasamaya basladik sonra her bulusmada yasanmaya basladi sonra bisiler oldu kendimi bulutların üzerindeyken yere cakilmis buldum hersey guzelken exi yüzünden ayrıldık gidip onunla konuştu 4-5 ay sonra tekrar bana geldi kesinlikle istemediğimi söyledim 2 ay boyunca peşimden koştu evimin önüne geldi seninle ciddi dusunuyorum aileleri taniatiralim sen benim icin herkesten cok farklisin gibisinden konustu gercekten seviyor gibiydi bir sans verdim 1 kez bulustuk bisiler yasadik birdenbire ilgisi azaldi mesajlar vs ariyor konusuyoruz bana cok safsın vs diyor dalga geciyor baska kizlara cok guzel falan diyor ben aglayacak dereceye geliyorum bana gülüyor dun dayanamadim ne yapmaya calisiyorsun ben senin hayatinda neyim dedim bilmiyorum dedi nasıl bilmiyorsun cevap ver bana ilk önce diyorsun ki ben seninle ciddi dusunuyorum simdi bu yaptigin ne dedim ciddi dusunmezsem soylerim dedi korkunc bir insan gecmisi cok kotuymus kizlari gectim her gün iciyor alkolik ben ne yapicam bilmiyorum o benim ilkimdi basta seviyor gibiydi Şu an ise benimle ilgilenmiyor ne yaptığımı nerde olduğumu sormuyor simdi ayrilirsam benden istedigini alip gitmis olacak o duruma dusmek istemiyorum ne yapicam kizlar cok caresizim
Herkes cevaplasin lütfen çok kotu durumdayım?