Kız arkadaşım snapchati silmiyo?

eskiden sevgili olduğumuz ama şu an hani arkadaştan öte ama sevgilininde bi tık altı gibi düşünün hem ben ona sahip çıkıyorum hem de o bana normal sevgililer gibiyiz ama şuanlık değiliz ailesi yüzünden 1 ay ayrı kalmak zorunda kaldık ve ailesi yüzünden zorla ayrıldık şimdi tekrar konuşmaya başladık ama bi türlü snap olayını çözemedik çünkü sevgiliyken bana snapi sildim dedi bende çıkmıyodu adı falan başkasından bakınca çıkıyodu engellemişti kısaca yalan söylemişti sonra hesabımda arkadaşım var falan dedi gene yalan söyledi neyse bu konuda kavga ettik gene ayrı kaldık telefonda konuşurken ona snapi silmesini söyledim çünkü bu durumdan rahatsızım hani o ortamı biliyorum bende kullandım mesela bende ekli olan erkekler bile cinsel içerikli fotoğraflar falan atıyodu neyse silmek istemedi direndi neden silmiyosun ne var orada dedim çok güzel efektler var onlara bakıyorum dedi ama her snape girdiğinde 50 60 puan yükseliyodu neyse sonuç silmedi direndi baya sonra hakaret etmeye başladı bi anda sen kimsin hayırdır silmiyorum hiç bişey kimsin olm sen falan dedi peki öyle olsun o zaman dedim sonra yazarsan engellerim falan dedi bende suratına kapattım şu an ne o yazıyo ne ben yazıyorum bu durumda kim suçlu ben çabalamaktan yoruldum artık sevdiğim içinde vazgeçemiyorum

Güncellemeler
1 yıl
ve ben ona o gece tekrardan açılmayı tekrardan birlikte olmak istiğicemi söylicektim
Kız arkadaşım snapchati silmiyo?