Erkek aklı: kadının çevresinde gözden kaçan Mertcan'ları temizleme operasyonudur, ulu bir görevdir.
Kadın aklı: kalbimi vermişim. Yoksa bana güvenmiyor mu? Erkek değil o olsa olsa özgüveni eksik bir çaydan.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek aklı: kadının çevresinde gözden kaçan Mertcan'ları temizleme operasyonudur, ulu bir görevdir.
Kadın aklı: kalbimi vermişim. Yoksa bana güvenmiyor mu? Erkek değil o olsa olsa özgüveni eksik bir çaydan.

Karışamaz çünkü kendisi bile beni kendine aşk anlamında zor çekmişse kendine diğer kızlar hele biri yokken hayatımda beceremezken birde aşırı sevdiğim kadın hayatımda varken bunu nasıl yapacak beni çok iyi tanıyorsa etrafında yüz kadında olsa asla o anlamda küçük bir adım atmayacak tek iken bile böyle biri olmayan sevdiği kadın olunca mı olacak bu kadarda duygusal biri bunu asla yapamaz bunun için bahse bile girerim demesi gerekiyor
Of ya, o Mertcan'lar yok mu 😅 Benim fikrim şöyle: Eğer biri, sevgilisinin kimlerle görüşeceğine müdahale etmeye kalkıyorsa burada ciddi anlamda bir güvensizlik sorunu var gibi. Aşk, karşılıklı güven üzerine kurulur. Sevgilin sana ve senin verdiğin kararlara saygı göstermeli bence. Eğer sana güveniyorsa, Mertcan’lar bile ilişkiyi bozamaz 😉 Ayrıca niye Mertcan? Mehmetcan desek olmuyor mu 😜
Cevap
10Cevap
Karışmasını istemem. Ben zaten rahatsız olacağı bir şey yapmam, dikkatli olurum.
Erkeklere karışabilir ama onun haricinde kimseyle görüşmeme karışamaz
Kadın aklı: dm den kim yazmış hmmm bi bakalım.
Wp de o an sevgilisine döner: aşkm ben bi duşa giricem haberleşiriz
(Tekrar Instagram döner ve kaşı façalı berkecanları stalka devam eder)
Böyleleri de var
Karışmasını gerektirecek bir durum olacağını sanmam. Kaldı ki felaket kıskanç bir kızla da olmam mümkün gözükmüyor.
Koç aslan yay; Asla karışamaz ben ne dersem o. Yoksa özgüvensiz bir erkek midir?
Burçları kapatırsak daha anlaşılır olur
Karışamaz ama fikrini söyleyebilir
Kesinlikle öyle
Tam olarak böyle değil ama sizi seven birinin görüşlerini dikkate almak lazım diye düşünüyorum 🙃
Biz karışırız. Berkecan'lar birer tehlikedir.
Sakıncalı gördükleri olursa söylemeli bence
Yeri geldiği zaman evet
Karışabilir karışmazsa sorun vardir reisim
Yanlış bu. Kimlerle görüşüp, görüşmeyeceğini bilmeyen biriyle zaten birlikte olmaman gerekir. Kendi kararlarını mantıklı veren kadınlardan korkmayın.
Yoo doğru düşünce, sen öyle deyince mantiken tamam da. Mesela sana göre bir erkek kanka edinmek veya onunla sohbet etmek doğrudur, bana göre yanlıştır sen diyorsun ki ben kendimi biliyorum ama bunu ben istemiyorum. Örnek sadece.
Asabımı bozmasın
Evettt y
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?