Kuzenimden iğreniyorum?

5-6 yaşlarımdayken erkek kardeşim ben kuzenim oyun oynardık abi diye hitap ettiğim bir insan 13 14 yaşlarındaydı bir gün kardeşim odadan çıkıp yalnız kaldığımızda berbat şeyler oldu tabi ben o zaman oyun oynadığımızı sanıyordum ve hala atlatamadım 15 yıl oldu onu her gördüğümde benle konuştuğunda tiksiniyorum onun yüzünden hiç bir erkeğe güvenemedim şu an ciddi bir ilişkim var ve ona tam olarak güvenmem 3 yıl sürdü 3 yıl boyunca beni sabırla bekleyen bir insan 2 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyum ama biraz yakınlaştığımızda (bunu sakın yanlış anlamayın masumane yakınlaşmalardan bahsediyorum) aklıma o iğrenç anım geliyor üzülüyorum yüzüm elimde olmadan asılıyor ve ona anlatamıyorum :( çok seviyorum ama yakın davranamıyorum o da üzülüyor söylemese de ben ne yapıcam hayatımın tamamını ilk aşkımla beraber geçirmek istiyorum ama o pislik her yerde karşıma çıkıyor istanbula gitmiyorum olur da görüşürüz kuzenlerle toplandığımızda diye İzmir de üniversitem bir tane bile İstanbul tercih etmedim çünkü hala bakışlarından konuşmalarından hoşlanmıyorum ben bu kadar net hatırlarken onun unutması imkansız değil mi :'(
Kuzenimden iğreniyorum?