Hani kankaydık… Ben o gözle bakmamıştım sana… Kız erkek arkadaşlığı illa aşka dönüşür mü?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani kankaydık… Ben o gözle bakmamıştım sana… Kız erkek arkadaşlığı illa aşka dönüşür mü?

Şaka karışık takılan oldu ama hiçbiriyle sevgili olmadım. Sonra geldi bir tanesi yanımda fotoğraflarda gördüğü her kız arkadaşımla arasını yapmamı istemişti. Güvenip aralarını da yapmadım. Çünkü onu YGS , LYS zamanı tanıdım. Dershaneden sınıf arkadaşımdı ve o zamanlar kız çevresi çoktu. Şu an evlendi ve sohbetim evlenene kadarmış. Beni de sosyal medyasından bir süre sonra çıkardı. Sağlık olsun , canı sağ olsun. Mutluluklar dilerim. Arkadaş olarak iyi biriydi.
İlla dönüşecek diye bir şey yok. Ama evet aldığım oldu. Olmasa iyi olurdu. Her iki taraf gizliden hoşlanıyorsa biri cesaret edip açıldıysa o zaman harika da diğer türlü arkadaşlık eski tadında olmuyor.
Üniversitede almıştım, çok da güzel bir kızdı. Önce istemedim, yakıştıramadım ne bileyim, sonra istemediğim için biraz küstü ve arkadaşlığımız zedelendi. Sonrasında biraz pişman oldum ama iş işten geçmişti, erkeklik gururumuza yedirip gidip konuşamadık :)
Yıllar sonra ortak arkadaşımızdan öğrendim, aslında beni uzun süre beklemiş. Yani o pişman olup gurur yaptığım dönemde gidip konuşsam olacakmış. Kısmette yokmuş ne diyelim.
Aman tanrım, bu çok klasik bir durum! 😅 Yani, arkadaşlıktan aşka dönüşen hikayeler bence hayatın tuzu biberi. Şahsen benim de başıma geldi. Kankayız diye başladık, sonra bir gün baktım, kalbim pıt pıt atıyor. Arkadaşlık illa aşka dönüşür mü? Her zaman değil ama olaylar da akışına bırakılınca kim bilir ne olur! Ama bence en güzel aşklar arkadaşlıktan çıkanlar 💕✨.
Cevap
6Cevap
Hayır kimseden teklif almadım ben
Bu sitede 4 senelik arkadaşım olan bir kızdan aldım. Şok yaşadım ilk başta. Kabul etmedim tabii ki. Hesabını kapatıp ghostladı beni. Olan 4 seneye oldu.😒
Evet öyle bir sürece geçebiliyor ki bu aslında hiç arkadaş olarak görmediği anlamına geliyor
1 kere aldım arkadaş değiliz artık zaten şüphe ediyordum
En çok yaşadığım sıkıntı..
Çok geldi hep reddettim bozuldu aramız
dönüşmez ama olabiliyor
Evet
Başıma geldi evet.
evet
Lisedeyken
Maalesef
almadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?