İlgiye boğup sonra birden konuşmayı kesen erkek? Lütfen okuyup fikrinizi söyler misiniz?

3 haftadır biriyle konuşuyorduk, Aşırı ilgiliydi bana ve karşılıklıydı, bayağı iyi anlaşıyorduk konu sıkıntısı bile çekmiyorduk spontane akşama kadar gidiyordu konular, beni bebek gibi seviyordu, cümlelerinde iltifatlar bana bağlanmış olduğunu söylemeler, bizi Allah denk getirdi, seni asla bırakmayacağım ablama bahsettim... gibi birçok şey diyordu. Fakat bir akşam aramızdaki samimiyete güvenerek Güldür güldür'deki naime'nin taklidini yaptığm bir videomu attım, ondan sonra mesajları geç atmaya başladı ve bi anda işten gelince konuşmayı kesti. Mesaj attım ulaşmaya çalıştım 2 kez aradım sonrasında açıp tersledi, tavırları falan çok değişikti daha önce davrandığı gibi asla değildi, arayacağım dedi ve kapattı teli. Sonradan bir daha aramadı, yüzümdeki her zerreye iltifatla yaklaşan sürekli maşallah çekip Allah özene bezene yaratmış seni, bizi birbirimiz içiniz diyen o kişi olduğunun altını çiziyorum tekrardan.
Benim en son wp den attığım mesaj iki gün önce "soğuduysan istemiyorsan söyle kaldırabilecek bir insanım böyle şekillere girmene gerek yok" bakmamış bile ama hala ınstagram'ında ekliyim. Biz ınstagram'dan karşı cinsleri çıkarmıştık ama bu konuşmadığımız iki günlük süreçte başka kızları eklediğini fark ettim. Bir insan neden bir anda bu şekilde bu kadar ilgi içindeyken bir anda kopabilir? Demek ki böyle birisiymiş ama hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim, birkaç gün boyunca üstüne konduramadım, hüngür hüngür ağladım kızları eklediğini fark ettiğimde daha da kötü oldum çünkü tanımadığına eminim onları yazmak için ekledi

En son hem takipçilerimden hem de takip ettiklerimden çıkardım, bana bir açıklamayı bile layık görmeyen ama beni kenarda tutmaya devam eden biriyle bundan sonrası için sevgililik anlamında bir şey düşünmüyorum.
İlgiye boğup sonra birden konuşmayı kesen erkek? Lütfen okuyup fikrinizi söyler misiniz?