Yüz yüze flört edip mesaj atmayan iş dışında dışarı çıkmayı teklif etmeyen erkek?

Yurt dışındayım. Tanıştığım çocukla aynı işte çalışıyoruz. Çalışmaya başladığımdan beri bana yakındı. Bana Konuşması bakışı diğer kızlardan farklı. Her zaman şakalar yapıyor veya benimle eğlenmek için uğraşıyordu, tabi saygı çerçevesinde. İş yerindeki molalarda birkaç kez dışarı çıktık ve her zaman hesabı o ödedi. Tatile gitmişti ülkesinden sevimli küçük hediyeler almış. Bana eski sevgilisinden, ailesinden ve bazı gelecek planlarından falan bahsetti. Numaramı aldı ama ben dolaylı olarak bahsettikten sonra sordu. Bana mesaj atacağını ve şarkı göndereceğini falan söyledi ama yazmadı göndermedi. Bugün molada bir şeyler içmek için dışarı çıktık. Biraz kafam güzel oldu, fazla değil, sadece gülmeye başladım ve bana mesaj atacağını veya şarkı göndereceğini söyleyip yapmayınca ne düşündüğümü söyledim. Sende vitamin eksikliği olabilir mi dediğin şeyleri yapmayı unutuyorsun diye şakayla karışık sitem ettim. Hayatında birçok şey yaşadığını, iş dışında problemleri olduğunu söyledi. Biraz daha cilveli davrandım ve iş dışında onunla daha fazla zaman geçirmek istediğimi söyledim üstü kapalı. Bir ara sinemaya gitmeyi teklif etti ve benim için boş zaman yaratacağını söyledi ama 8-9 saat sonra bile mesaj atmadı. Neden böyle? Ne istiyor?

Yüz yüze flört edip mesaj atmayan iş dışında dışarı çıkmayı teklif etmeyen erkek?