Sevgilinizi gece yanlız gönderir miydiniz?

Erkek arkadaşımla buluştuk ve gece saat on ikiye kadar onunla kaldım evimde uzaktı ve üstelik çok ıssız bir yerde oturuyor erkek arkadaşım yani mahalle arası bir yer şehrin işlek olduğu bir yer değil hatta mezarlık felan da var evin altında kısacası saat on iki de evden benle çıktı ve ara sokaktan gitceğimi bildiği halde beni bırakmaya hiç niyeti yoktu suratı asıktı bende istersen ben giderim dedim gider misin o zaman dedi hiç ikiletmeden tamam diyip beni yola vurdu ve eve binbir aksiyonla vardım beni seven bir erkek yapar mı bunu?
Güncellemeler
1 yıl
Tabi bununla da kalmadı beni uğurlamaya çalışırken yanımızda bi araba yavaşladı ve telefona bakmaya çalıştı benden ayrıksı yürüdü benimle beraber gözükmek istemedi her halinden belliydi bu durum ve bana hep akşam buluşalım diyor nedenini sorunca ev sahibi sıkıntı ediyor sabah girdiğini görür diyo ama o araba yavaşlayınca felan tepkisine çok şaşırdım hiç gözükmek istemiyordu resmen öyle yavaş yürüyordu ki telefona bakıyodu sadece uff puf diyerek
Güncellemeler
1 yıl
LÜTFEN kırıcı yorumlar yapmayın bende bilmiyordum böyle olacağını o yüzden saat on ikiye kadar durdum eve giderken çok korktum mezarlıktan köpeklerden peşime takılan arabalardan hepsinden çok korktum neredeyse bir erkek bulup yardım isteyecektim beni evime kadar giderken takip etmesi için
Sevgilinizi gece yanlız gönderir miydiniz?