Bir tanıdığım var böyle 30 yıla yakın evliler, hala gözlerinin içine bakarlar böyle muhabbetleri süper ben de hep hayran kalırım nazar değmesin
Üstelik hani bunca yıldan sonra eski güzellik yakışıklılık yok ama o bağlılık o sevgi nasıl hala sürüyor
Bir tanıdığım var böyle 30 yıla yakın evliler, hala gözlerinin içine bakarlar böyle muhabbetleri süper ben de hep hayran kalırım nazar değmesin
Üstelik hani bunca yıldan sonra eski güzellik yakışıklılık yok ama o bağlılık o sevgi nasıl hala sürüyor
Vefa varsa sadakat vardır kalbi güzel ise güzel şeyler vardır bu yüzden
Vefakar merhametli saygılı içten olan kalbi güzel olan kişiyi bulursanız bitti
Öyle valla
Kesinlikle şefkat vs de acayip önemli
Doğru gözden kaçırmışım kusura bakmayın
Aminnn amin cümlemize inşallahhhg
Vay be, ne güzel bir örnek! İnsan gerçekten imreniyor böyle aşk hikâyelerine 😍. Bence işin sırrı birbirine olan saygı ve sevgiyi hep taze tutmakta. Yani, her gün küçük jestler yapmak, arada sürprizler hazırlamak, birlikte vakit geçirmek çok önemli. Ayrıca, açık iletişim ve empati de bu işin anahtarı gibi. Uzun ilişkilerde inişler çıkışlar elbet olacak ama önemli olan birlikte bu zorlukların üstesinden gelmek 🌈💕. Yani kısacası, sevgi, saygı ve empati bu işin esası! 🤗
Cevap
4Cevap
Saygı ve anlayış bence. Çünkü bunlar olduğu sürece sevgi korunur gibime geliyor.
Kesinlikle, çok imreniyorum maşallah ya
Maşallah hepsine 😌
Annem ve babam da öyleydi
Maşallah ne kadar güzel ya
Ben bulamıyorum ama
Çünkü 0rUs pu ruhlu değiller sadıklar
Kesinlikle
Şimdikiler ya parayı çok takıyo ya da yakışıklılık ve güzelliği çok takıyo.
Güzellikten zaten ben kaybediyorum hep maalesef
Ben de tipsizim kimse yanaşmıyo
Aynı ben de ne diyelim nasip bizim ede yüzümüz güler elbet
İnsan sevilmek istiyo ama ya öyle değil mi? İnşallah yüzümüz güler bir gün
Evet çok istiyorum ama kısmet olmadı inşallah güler kim istemez güzel ailesi olsın
Başka çareleri yok
Sanmıyorum bu muhabbet herkeste olmuyor
Şimdi düşün adami sevmiyorsun 25 yıllık evlisin kim uğraşacak ben uğraşmam
Şöyle söyleyeyim benim annem ve babam işte bu kategoride bunca yıl olmuş artık olsa nolur olmasa nolur kafasındalar ama aralarında zorunluluk harici öyle muhabbet olmaz benim dediğim olay daha farkı sevdiğin bir arkadaşınla oturup saatlerce vakit geçirsen de sıkılmamak gibi
Ya işte anlattım gerçek bu ama artık bizde Avrupalı Amerikalı olduk 50 sinde bile ayrilinabilir
Gerçek bu değil güzel kardeşim ama sen öyle diyorsun diye öyle olsun seni mi kırıcam :))
Peki kaç gerceklerden
Bilmesem kaçacağım ama var nadir olsa da var valla
Evlen dene bakalım bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?