Erkek nasıl sever ya da bir erkek gerçekten sevdiğin de nasıl sever
ya da şöylede olabilir bir erkeği nasıl sev bilirsiin?
Evet sorum bu...
Erkek nasıl sever ya da bir erkek gerçekten sevdiğin de nasıl sever
ya da şöylede olabilir bir erkeği nasıl sev bilirsiin?
Evet sorum bu...
Merhaba,
Erkekler nasıl sever diye bir soru yoktur ya da böyle bir sorunun net cevabı yoktur. Çünkü bir erkek her erkek değildir!
Bana gelecek olursak! 😅
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Aşkımı, sevgimi, yaptığım ya da yapmadığım söylediğim ya da söylemediğim her şey ile hal ve hareketlerim davranışlarım, her şey dile gelir ve söyler seni seviyorum diye..
Örneğin, zorda olur ya da olmaz, gel der ve yanına giderim iki elim kanda da olsa giderim. Benden istediği bir şey olur ama elimde olmayan fakat ben elimde olmasa da elimden gelmese de benden istediği şeyi yapmak için canla başla çalışırım. Mesela hata yapar, kusur işler ama üstüne gitmem, güzel bir dil ile izah ederim, şöyle olsa daha güzel olur aşkım derim..
Mesela evine bırakıyorumdur ama ailesi sıkıntı ediyordur fakat ben eve girdiğini görmeden oradan ayrılmam. Canı sıkkındır morali bozuk, muziplik yapar güldürmeye çalışırım, şempanze bile olurum sevdiğime. Mesela ondan bir şey istiyorumdur ama yapmıyor erteliyor üstelemem, beklerim sabrederim bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela hiçbir işi beceremiyordur her şeyi eline yüzüne bulaştırıyordur ama ben yine de yanında olur destek olurum, güzel yapabildiği ufacık şeyler bile olsa takdir eder mutlu olması kendini iyi hissetmesi için çabalarım..
Mesela aynı evin içindeyiz yaptığı her şeyde yardımcı olur, yükünü hafifletirim, hiçbir şeyi tek başına yüklenmesine izin vermem, temizlik bulaşık, yemek her ne olursa olsun küçükten büyüğe ne varsa bende varım. Bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela çok yapmak istediği ya da gitmek istediği bir yer vardır ama maddi imkanımız el vermiyordur. Tutumlu olur, kendimden kısar tasarruf yapar ve sürpriz yaparım ve istediği olur..
Mesela beni çok aşırı sinir etmiştir, deli olmuşumdur öfkeden patlıyorumdur ama geri çekilirim geri adım atarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela işten gelmiş yorulmuş bende evdeyim ya da birlikte geliyoruz, el yüz, sıcak su alır leğene koyar ayaklarını yıkarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
İnsan yaptıgı söylediği her şey ile belli eder sevgisini...
Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz 🌸ama bu benim sevgim ona göre 😅
Okuyamadım daha yeni uyandım ama kuyacağim
Teşekkürler🙏🙏🙏
Çok doğuru söyledin herşeyi ile sevemem sevgi demek senden önce bile onu düşünürsün onu merak edersin ona önem veririsin sonu seversin korursun
Ricalar ve teşekkürler @Yamaal
Senin güzelliğin sağolasın
Başlangıç olarak her şeyi ile sevemem tabi ki 😅
Örneğin puzzle gibi düşünelim
Yarısı aşkım olacak kişi yarısı da ben 😅
Puzzle tamamlanınca ortaya güzel manzara çıktı ise hani biz oldu isek 😅
Her şeyi ile severim 😅ihanet harici 😅
Ben çok pis severim 😅
Evet peki yaaa o puzzle hiç tamamlnamasa
O zaman biz olamayız ki 🌸
Oda doğuru
EyvAllah gönlünce olsun 😅
Seven erkek ilgili olur seni üzecek en küçük bir şey de bile bulunmaz aldatmak yalan söylemek aklının ucundan bile geçmez, sevmeyen ise yalan da söyler aldatır da kıza hep kötü davranır ve böyle erkekleri de hep kızlar sever ve şans verir 😑
Peki terk eder mi seven kişi
Sevdiğine emin olamazsın sevdiğini değer verdiğini düşünebilirsin her erkek farklı şekilde sever farklı şekilde değer verir önemli olan sen bu sevgiyi değeri ne kadar hissediyorsun :)
Ablacım erkekten erkeğe göre sevgisini gösterme şekli değişiyor. Kimisi sevdiğini aşırı belli eder kimi ise içinde yaşar. Ama genel olarak seven erkek seni merak eder, konuşmak ister, sana dokunmaya kıyamaz, sen cinsellik istemediğin sürece sana saygı duyar.
Katılıyorum
Ricalarimi iletiyorum 🌸
Ayy, aşkın karmaşıklığı! 😅 Erkeklerin sevme şekli kişiden kişiye değişir ama genelde kendilerini ciddi şekilde açarlar, destekleyici olurlar ve seni önemserler. Kendi duygularını açıkça ifade eden birini bulduğunda, doğru yolda olduğunu hissedersin. Onu sevmek için öncelikle ona güvenmeli ve sevgi dolu olmalısın. Küçük sürprizler, destekleyici tavırlar ve samimi bir iletişim her zaman aşkı güçlendirir. ❤️🌟
Öyle mi dersin aşko 🥹🥹
Yaa, tabii ki Yamaal'cım! 🥰 Aşk, bazen karmaşık görünse de, güven ve samimiyet her şeyin anahtarı. O özel kişiye sevgini hissettirdiğinde, her şey daha anlamlı olacak. 💖✨ Senin yüreğin temiz, her şey güzel olacak! 🙌🌺
İnşallah
Cevap
7Cevap
zamanla anlaşılır sevdiği.. değer verir işte sevdiği kadına onu bırakmaz üzmez
Bunu tek bir erkek üzerinden değerlendirmek yanlış. Herkesin kendine göre sevgisi ve ilgisi farklıdır. Herkes başka şekillerde gösterir bunu.
İlgi alaka gösterir
Zamanını sana ayırır
Kibar davranır
Seni tanımaya çalışır
Meşguliyetlerinden birisndr hatta ilki
Sürekli sesini duymak ister
Katılıyorum 😅
erkek seviyorsa her daim ulaşılır olur ve ilgisini belli eder, değer verir ve onu mutlu edecek şeyler yapmaya çalışır ama en önemli detay ‘’bir erkek karşıdaki insana değer verip seviyorsa her daim karşısındaki elini attığın orada olur ve ulaşabilir..’’
Her erkeğin ilgisi sevgisi farklı bence
Erkek nasil sever. Anlatirdim da isim var simdi. Kisaca sevdigi kadina direk cinsellik gözüyle bakmaz.
Erkekler cinsel açıdan yaklaşır her konuya. Sevgi ikinci plandadır.
Erkek severse mezara kadar sever..
Umutlu olmanız güzel 😅
bilmem ki hiç sevilmedim
Kendi sevgin yok mu sevme şeklin o da olur 😅
Hımm 😅Ben mesela soru farklı da olsa 😅kendi açımdan yanıtlıyorum 😅hani sen nasıl seversin karşındakini 😅
Aşk yok, sevgi yok
Buyur
Erkekler sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?