Erkeklerin çok az bi kısmi beynini cinsellik dışında kullaniyo onlara denk gelmek önemli yoksa beyinsiz insanlarla Zor oluyo biliyor musun dediklerin pek bi önemli değil her şey o değil anlayın artık
Ben bunu anlıyorum sadece Kara mizah yapayım dedim zeki kız 😆😆 emin ol benim aklım sadece cinselliğe çalışmıyor ama bu sıralar teke düştük vajinaya hasret kaldım ne yapayım
Şaka böyle mi olur ya mantık biraz normal bişey demiyosun ki bu konuda diyosun brnde ne düşüneyim tanışma ile veya herhangi bi konuyla ilgili bişey demedın ya sen beni başka kızlarla karıştırıyosun herlde zerre kadar Umrumda değil daha önemli şeyler de var
Açıkçası bende spora başlamak istiyorum ama kas ağrısından biraz endişeliyim yani bugün spor yapsam yarın kas ağrısından tekrar spor yapamam bunun için nasıl bir çözüm vardır?
Bunun için dinleme yöntemini kullan. Bu gün yap iki gün yapma bir dolu 3 boş yap. Aralıklı oruç gibi aralıklı vücut. Zaten Spor hocaları her gün Spor yapmaya karşı. Dinleme dinlene yap. Bu arada tanışmak isterim mesaj atmadın
Boksa başlamayı düşünüyorum. Boks fit yapar mı yani güzel etkileri olur mu vücut açısından. Affedersin benim çavuş bazen kalkmıyor boks gibi sporlar Eyfel kulesi yapar mı kanka. Testesteron üreten bir spor dalı diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kızlar sever evet
Çok teşekkür ederim
fitness bütün savunma sanatlarının temelini oluşturuyor
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Kilolu bir insanım bu zamana kadar hiç bir kız beni beğenmedi fit olmak mı gerekiyor
bunu seni beğenen kıza sorman gerek bana sorarsan seni ve sevgilini neyse emekliyim
O okadar önemli değil bence 😂😂 insan olsun yani öncede
Bir de çavuşu iyi olsun demi 😆😆 yatakta iyi olacak ha bir de mutfakta
Erkeklerin çok az bi kısmi beynini cinsellik dışında kullaniyo onlara denk gelmek önemli yoksa beyinsiz insanlarla Zor oluyo biliyor musun dediklerin pek bi önemli değil her şey o değil anlayın artık
Kafanı oraya yormak yerine normal konusmayi denemelisin
Ben bunu anlıyorum sadece Kara mizah yapayım dedim zeki kız 😆😆 emin ol benim aklım sadece cinselliğe çalışmıyor ama bu sıralar teke düştük vajinaya hasret kaldım ne yapayım
şu an onu bahsettiğine göre demekki ona çalışıyo kafan
Ya bir yürü git bir şaka yapalım dedik içine ettin ya
Şaka böyle mi olur ya mantık biraz normal bişey demiyosun ki bu konuda diyosun brnde ne düşüneyim tanışma ile veya herhangi bi konuyla ilgili bişey demedın ya sen beni başka kızlarla karıştırıyosun herlde zerre kadar Umrumda değil daha önemli şeyler de var
Bir şey demiyorum kendin kuruyorsun her şeyi. Her şey gönlünce olsun özür dilerim. Sen haklısın tamam mı?
Ya ozmn normal şeylerden bahset mesela dimi ama
Tamam özür dilerim istersen gel özele tanışalım. Her şeyin zamanı var biliyorum. Hiç sevgilim olmadı biliyormusun?
Herkese yazmayı bırak xnddnjdj😅 tek bi kişi ile tanismak yerine herkesle konuşmak istiyorsin biraz ağırlığın olsun ya herkesi dm ye çağırma 😅
Hahaha haklısın ne yapayım 😆😆 derin boşluk ve işsizlik
Ben kaslı erkek seviyorum. Ne kadar kas o kadar iyi benim için.
bütün erkeklerin kas oranının Dan Reynolds gibi olması yeterli
Erkek dediğin kaslı olur
Ooo çok güzel bir yorum
Orta kaslı diyelim. Öyle abartı çok sevmem
Anladım bu güzel yorumunuz için teşekkürler. Platform da yeniyim tanışmak isterseniz bir mesaj kadar yakınım size. İyi akşamlar
Açıkçası bende spora başlamak istiyorum ama kas ağrısından biraz endişeliyim yani bugün spor yapsam yarın kas ağrısından tekrar spor yapamam bunun için nasıl bir çözüm vardır?
Bunun için dinleme yöntemini kullan. Bu gün yap iki gün yapma bir dolu 3 boş yap. Aralıklı oruç gibi aralıklı vücut. Zaten Spor hocaları her gün Spor yapmaya karşı. Dinleme dinlene yap. Bu arada tanışmak isterim mesaj atmadın
Hoşlanırlar
Kanka göbekli biriyim 1. 70 boy 85 kiloyum aşktan yana şanssızım sanırım fit olmadığım için. Bu zamanda kızlar fit erkeklerden hoşlanır demi?
Kanka kasa gerek yok 70 kiloya düş yeter
Anladım ustam 70 kilo fit gösterir mi
Ben 100 kilodan 75 e düştüm eskiye göre daha iyi görünüyom
Kasa gerek yok
İlla spor yapacaksan boks yap
Boksa başlamayı düşünüyorum. Boks fit yapar mı yani güzel etkileri olur mu vücut açısından. Affedersin benim çavuş bazen kalkmıyor boks gibi sporlar Eyfel kulesi yapar mı kanka. Testesteron üreten bir spor dalı diye düşünüyorum
Olur
Kaslı da değilim kassizda
Anladım kankam ama günümüz kızları fit erklerden hoşlanıyor