Ah almak, yarı yolda bırakılmak sadece yüzük takanlar için mi geçerli?

Şimdi takılmalık ilişkiyi başından anlarsınız ama biriyle ciddi adımlarla iletmek istediğin zaman sevdiğin insanın da ailenle tanışmasını istersin ama sonra bir gün haksız yere terk edilirsin. Şimdi sorum şu: Ah almak, yarı yolda bırakılmak sadece yüzük takanlar için mi geçerli? Yani ortada bir ah olması için illa ki nişanlı veya evli mi olmak lazım o ahın tutması için? Şimdi eski sevgilimle resmi olarak hiç ciddi adımlar atmadık ama ilerde tabiki evlilik gerçekleşmek istiyorduk. Ailelerimizin uzaktan haberi vardı ilişkimizden ama böyle yüz yüze konuşma fırsatı bulamadılar bazı engeller yüzünden. Kuzenimin en yanın arkadaşıyla sevgiliydim çünkü ve başta aileler daha tanımadan kuzenimin kıskançlığından ortay attığı asılsız iddialar yüzünden ailelerimiz karşı çıktı sevgimize ama yine de vazgeçmemiştik sevgimizden. Bir gün araya ayrılık girdi ve aylar sonra eski sevgilimin başkasıyla yeni ilişkiye başladığını öğrendim. Arka planını bilmiyorum ama çok yıkıldım. Bana hep seneye mutlaka babanla tanışacağım, karşılıklı sohbet edeceğiz demişti. Ben erkek arkadaşımı tanıştırmak için babamı zorda olsa ikna etmiştim. Bir gün tanışalım o zaman demişti. Ama bu aldatılma olayı sonra hayal kırıklığın dibine uğradım ve hala acı çekiyorum. Suçsuz yere yargılandım, yarı yolda bırakıldım. Ben bunları hiç haketmedim. Ahım tutar mı sizce, nişanlı veya evli olmasak bile?

Ah almak, yarı yolda bırakılmak sadece yüzük takanlar için mi geçerli?