Platonik aşkım düşünceleriniz nelerdir sence?

Merhaba arkadaşlar ben platonik olarak sevdiğim bı çocuk var baya zaman bakışıyorduk bu çocukla aile ortamında hep benimle ilgileniyordu biri beni aradığı zaman soru soruyordu kim diye ne diyor ya da senin arayan kim ne yakınlık derecen var diye bende bu çocuğa aşıktım baktım çocuk hiç istek falan atmıyor instegramdan numaramız dahi yok birbirimizde ben dayanamayıp istek atım ona oda geri takip yaptı tabi mesaj falan atmadı bizim eve geldiği zaman ben çay falan yaptığım zaman kendisine mesaj atıyordum ne story atsam çocuk hemen bakıp beğeniyordu storilerimi düğünümüz vardı düğünde halayda gelip elime girdi elime girdiği zamanda elimi baya sıkmaya çalıştı sonra bı gün farketim ikimizde birbirimizin takibinden çıkmışız kafamda deli sorular acaba kendisi mi çıkarmış yoksa Instagram hatasi mi diye bi mantık bulamıyorum gururumdab yazamıyorum kendisine oda yazmıyor sadece bı gün ben yazdım bı soru sordum bahaneyle o gece de sürekli bahane bulup konuşmaya çalıştı sanki fırsat bulup ikimiz yalnızken konuşmak ve tanımak istiyordu beni sabahı buldu ondan sonrası hiç konuşmadık ben profiline girip bakamıyorum kafayı yiyorum nerdeyse bi akıl verin lütfen
Platonik aşkım düşünceleriniz nelerdir sence?