Zengin bir bireyin gelir düzeyi daha düşük birine göre aşkta şansı daha mı yüksektir.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zengin bir bireyin gelir düzeyi daha düşük birine göre aşkta şansı daha mı yüksektir.

Para vakit yaratıyor bana kalırsa. İş kadın bulmak değil, kadın bulmakta ne var tonla var yani usta.
Ben şahsen işim otursa, gelirimden de hoşnut olsam, bana zaten dert kalmıyor ki işte o zaman daha rahat kafayla ve daha sakin objektif mantıklı düşünerek kalbe söz geçirerek doğru kişi bulunma ihtimali artıyor diye düşünüyorum.
Bu demek değil ki beş parasızken bulunmaz. Bulunurda ben sağlıklı bir sonuca bağlanma ihtimalini çok düşük görüyorum.
Bunun sebebi de tabii ki kadınlar, kadın bırakır gider. Sevdiğim yanımda olsun da biz hayallerle de yaşlanırız, birlikte deneriz olmazsa da birlikte olmaz diyecek kadın çok çok az.
Acısıyla ya da üzüntüyle yazmıyorum. Bu hep böyle olmuştur.
Tonla şiir var aşk şiiri var kaç tanesi kadınlara ait? Sorsan en büyük dertte onların he AVDKJADFJASDFS
Yapımda var usta walla ellerine vermeden duramıyorum. Ayarı. KLJDSALKJGSAS
Evet tabi ki de.. parayı bulan kişi aşkı da bulur.. çünkü para olmadan bu hayatta hiç bir şey yapılmıyor maalesef.. insanın önce parası olacak.. mesela parası yoksa kızlar bakmaz annesi bile sevmez.. hadi sevgili buldu diyelim para yoksa dışarı çıkartıp sevgilisine bir şeyler alamaz ya da birlikte aktivite yapamazlar.. her şeyi geçtim nasıl evlenecekler.. zaten çoğu kadın da paraya düşer
Cevap
40Cevap
O işler öyle olmuyor işte 🤣 şans meselesi ikisi bir arada olan biraz zor şekerim 😂 ama insallah diyelim.
Bende sistem genelde tam tersi ilerliyor, önce aşk sonra para..
Parası olan sahte olan her şeyi bulur...
Aşık Veysel Şatıroğlu evlendiği kadına esmasına aşık olur esma hüseyinle kaçarken ayağında bir şey rahatsız eder ayakkabısını çıkarıp bakınca içinde bir miktar para olduğunu görür esmaya o kadar aşık onun kaçacağını anladığı halde birsey demez gittigin perişan olmasın diye ona harçlık verebilcek kadar aşık Aşık veysel ölünceye dek esma icin hic kötü söz söylememis ama esmanın ölünceye dek çok kötü günler göreceğini söylemiştir ve gercektende öyle olmuş hala böyle aşk varmıdır böyle aşık varmıdır bilemeyiz
bence aşkın parayla alakası yok ama parayı bulunca cevresi genisleyeceginden birini bulma ihtimali artar belki bi ihtimal aşkıda bulur olur mu olur hayat
Bir çok insanda öyle bir algı var (sizden bahsetmiyorum), bir çok insan paranın sihirli bir değnek olduğunu ve hayatlarında ulaştıkları anda ilişki, kendinden/hayattan tatmin olmak, kendini sevmek, saygı, ahlak, kişisel nitelikler gibi özellikleri düzelteceğini veya içindeki boşluğu kapatacağını düşünüyor ki büyük bir yanılgı. (Kanaatimce) Sevgi parayla satın alınabilen bir şey değil, bu yüzden paranın alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ben teşekkür ederim :)
Aşk paraya bakmıyor istediğini buluyor. Geçen gerçek bir aşk hikayesi okudum Hayatlarında her şey ters gitmiş evsiz kalmış sokakta yaşayan iki kişi, sokakta yaşarken tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Daha sonra hayatlarının en zor zamanlarını birlikte çabalayarak atlatıp yeni bir hayat kurmuşlar şimdi evliler evleri var ve mutlular. Bence aşk genellikle zor zamanlarda ortaya çıkar. Gerçek aşk mucize gibi sadece kader olduğunu düşünüyorum.
Bence de
@Heavenman wow çok güzel söz katılıyorum 👌
parayı bulduktan sonra gelen insanlardan korkmaliyiz diye düşünüyorum çünkü onu sevdigi için değil parasi var diye beraber olmak istiyor buda aşk olmuyor.🙄
cevapların %99u parayla alakalı değil dese de maalesef para ile alakalı, benim param borçlarımdan dolayı az, kız arkadaşım ya da flörtüm olsa beraber bol bol gezip vakit geçirmeye param yetmiyor maalesef e durum böyle olunca da beni eğlenceli bulmuyorlar, üstüne üstlük bu duruma param yetmediği için de karamsar olup neşemi kaybediyorum. maalesef her şey para ile alakalı arkadaşlar
Hayır tam tersi çok parası olan insanın seveni ve cevresi daha sahte olur çünkü aşkı kişiye değil paraya yönelik olur 😊 asıl geliri düşük insan gerçek aşkı bulur ve yaşar çünkü vakti duyguları sevdiği insana yönelik olur oyuzden zengin parasıyla fakir karısıyla oynar derler 😂
Parayı bulan evleneceği eși bulur diyim.
Çünkü parayı bulan kişiye sırf parası var diye yaklaşan kişiler olunca o kişinin de aşkı bulması zor olacaktır.
Hayır, parayı bulan insanın çevresinde daha sahte insanlar oluyor. Sen onu severken, o senin paranı seviyor mesela ama seni seviyormuş gibi yapıyor. Doğru insanı bulmak onlar içinde zor.
İnsanların duygularını da satın alınmasının mümkün olduğu gün o dediğin de mümkün olur. Duygular satın almaz keyif satın alınır konfor satın alınır zevk satın alınır.
Parayı bulan aşkı da bulur eş dost da bulur. Gördüğü itibar da paraya endeksli olarak artar bu durumda statünün de hiç önemi yoktur. Cüzdana bakarlar.
Parayı bulanın yalakasının çoğalması kendisine hayır mı getirir, şer mi orası bilinmez ama; para kokusunu alınca, etrafında türeyen omurgasız asalakların bir hayır umduğu kesin.
Selam,
Kullanılma olasılığı daha yüksektir diyelim, duyguların oluşması paraya bağlanamaz ya da bağlanmamalı..
Yani maddi durumu yüksek olanların bu konuda da şansı daha yüksek oluyor gerçek bu. Fakat o gerçek aşk mı tartışılır işte
Çoğunlukla evet kadinlar zengin erkek diye tutturuyor çoğunlukla karakteri iyi olsun diye bakan olmuyor
Gerçekler agaaa
Bu tamamen bilinçaltına bağlı bir durumdur. Parayı bulup aşk konusunda şanslı olmayan insanlar da var.
Parayla aşkı bağdaştırmam. Parası olana müşteri çok oluyor diye o aşk olmuyor. Jigololuğun ve konsomatrisliğin kibarlaştırılmış hali oluyor.
Bence öyle bunun sebebi para olursa daha fazla sosyalleşme imkanın olur daha fazla insan taniyabilirsin dolayısıyla gerçek aşkını bulabilirsin ama ve beş parasız hayatı sadece evle iş arasında olan biri nasıl bulacak
Parayı bulduktan sonra her gelen aşk için değil para için gelir o yüzden hayır
Herşeyi bulur
Mercedes ile güzel ve pahalı bir yere yemeğe götürmek için teklif sunduğum hiç bir kız hayır demedi... :D Hiç Bir Kız Hemcinslerine hava atma fırsatını kaçırmaz... diğer tarafta kör değilse başka bir şeyi kaçırmaz :)
Parayla bulunacak sey ask olmaz. Paraya olan ask olur anca.
bulur evet ama o aşk değildir. parası için severler sadece
Gani gani bulur hemde. Allah bereketini veriyor 😂😂🤭
Ali Ağaoğlu, Acun 😂 şunlardan parayı çıkarsak kızlar adres bile sormaz 🤭
Aşk bile parayla püüüü yazıklar olsun hayata
Param var zaten benim
Ama şu anda kalbim kırı onu ne yapacağız 😢😕
Aşk çıkar vb. duygulardan yüksektedir. Çıkara dayalı şeye aşk denemez.
Benim için aşk, para iki farkı şeyler ikiside önemli ama birbirleri ile bağlantılı değil.
Kesinlikle 🤞
Ne yazık ki öyle artık bu hayatta birçok şey paradan geçiyor
Tabiki bulur sadece aşk karın doyurmaz..
Ne kaşar çok para o kadar aşkı bulma şansı da yüksek sayılır ama param için beni sevecek insanı ben ne yapayım ne hayır beklen öyle kişilerden.
O da sıkıntı yaa paranın mı aşkı, arkadaşı, dostu senin mi ayırt etmek emin olmak hep bir tereddüt aslında bir kaç numarayla çözülür ama sonucu görmek de sıkıntı. Parayı bulan anca refahı bulur.
Evet acı ama gerçek para çok kapıyı açar para hayatının temel taşıdır. ve buna sahipsen tıkırında gider hayat ama şans meselesi var şansı getirir her kesin inşallah
Evet aynen öyle
Para dünyadaki en önemli olay bence paran yoksa sadece nefes alıp verisin bunda yaşamak dersin.
Aşk çok ayrı mecra.
Varlıklı insanlara diğer tüm insanlar tarafından ilgi duyulduğunu biliyoruz ama adı aşk değil.
Gerçek aşkı bulması zaman alır, zira bu kişi param için mi yoksa beni beğendiği için mi yanımda diye düşünmekten kendini alı koyamaz.
Rahatı bulur sadece o da konfor anlamında , huzur dersen daha çok kaçar. Paran mı var derdin var 😅
Para olunca da beni kendim için sevsin modu oluyor
Parayı bulan her şeyi bulur
Parayı bulan her şeyi bulur
Kişinin aşktan ne anladığına bağlı olarak değişir. Günü kurtarmak içinse bulur tabii.
Sanmam ama bunu deneyimlemek için parayı bulmak isterdim kdkddkd
Gerçek aşkı bulamaz Gelen parası için gelir gerçek aşk paradan oluşmaz onun kalbini seversin
Herhangi bir insanı bulma şansı daha yüksektir ama aşk olur mu olmaz mı o duyguya bağlı
Parayı bulan gerçek aşkı bulurmu bilmiyorum ama, güzel hatunlar bulacağı kesindir..
Aşkı bulan her şeyi bulmuş olur, ama parayı bulan sadece sahte aşıkları satın alır
Tam tersi. Para arttıkça etrafındaki sahte dostlar da artar, sahte sevgiler de...
🤣🤣 aşkı direk satın alıyor hemde aynı anda birkaç tane
Hayatta parayla satın alınamayan tek şey aşk ve sevgi 🙂🧸🎈
En azından ihtimali var
Ben paradan çok aşka değer verirdim, birini sevdim bana ihanet etti aşka olan inancim bitti bende artık paraya tapar oldum.
Parasız adamla evlenmem.
Aşka gerek yok. Yatağa alabildiğini at geç.
Kadınların tüm dünyası para olduğu için evet.
Parayı bulan, varlığını belli ettiğinde, sahte aşklar bulmakta rekor kırar.
Parayla beraber gelen aşk değil sanki ama neyse
Kendini kandırmak
Hayır gerçek aşkı bulamaz
Parayı bulan her şeyi bulur.
Adam bu dünyada cenneti yaşıyor daha kötüsü o cehenneme gidecek bizde gidecez 😔
Işık oldum değil mi? Istırayım o zaman kulak memeni 😔
muhtemelen oyledir, herkes oyle soyluyor yani
benim yokmus demek ki seni bilemicem 😄
Seni parandan dolayı seven biri sana gerçekten aşık değildir ki
Paran varsa her şeyin var bar demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?