Deli gibi hoşlandığım biriyle buluşunca tek yapmak istediğim onunla sarılmak, öpüşmek, içki içmek oluyor. Cinsellik değil ama bunlar. Gezmek, tozmak ilgimi çekmiyor. O kişiye dair her şeyi merak etmiyorum sadece yüzeysel tanımam yetiyor. Neden böyleyim?
Güncellemeler
1 yıl
Çözüm önerisi sunar mısınız böyle olmak istemiyorum, aşkımdan öldüğüm insana bile böyle oluyorum gel ailemle, arkadaşlarımla tanış dese merak edip gitmem
Ee tamam sadece cinsel ilgi olması çok normal. Hayvanlar aleminde de mesela çiftleşmeden önce bir iki tur atalım gezelim demiyorlar. Insanlar niye desin 😅
Bu bir problem değil ki çözesin. Akli selim, hayatı kendi için yaşayan bir tipsin, bozma çizgini. Birileri görsün onaylasın diye aptal storyler atıp, gezmelerini paylaşacak değildin. Mutlu insan iki kişiyken mutlu olur, tek göz odada mutlu olur zaten. Niye paylaşasın, gezesin, başka şeylerle mutlu olmayı deneyesin?
Sırf erkekler sana bakmıyor diye böyle dışlama bak erkeklerinde salağı var kızlarında ama bu kiz artniyetle konuşmuyor eğlenmek istiyor ha bundan kurtulmasının yoluda var bir tık seçici olacak iyi elmayı seçecek elmada onu sahiplenecek bu sonra evlilik
@KolikOyuncu ben evliyim kamil. Ne boş insansın ya. Bizde eğlendik zamanında ben alkol içen hiç biri olmadım ama denedim yalnızca zaten namaz vs kılınca vicdanın almıyor ne boş edebiyat yapıyorsunuz ya
@KolikOyuncu sen beni tanımadan bilmeden ne kadar güzdl konuşuyosun😂😂😂 görsen acaba ne dersin? Tahmin ediyim salyaların akar🤪 he eşimde yakışıklı merak etme kör de değil topal da😅 gencecik kıza, alkol iç onunl bunla beraber ol mu diyeyim. En güzel yaşlarının kıymetini bilsin düzgün ortamlarda düzgün insanlarla takılsın. Öğüt vereceksen öyle ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ee tamam sadece cinsel ilgi olması çok normal. Hayvanlar aleminde de mesela çiftleşmeden önce bir iki tur atalım gezelim demiyorlar. Insanlar niye desin 😅
Evcimensin, kişisel yaşıyorsun çünkü. Benim dişi versiyonum
Evet tam olarak buyum galiba, çözümün var mı
Bu bir problem değil ki çözesin. Akli selim, hayatı kendi için yaşayan bir tipsin, bozma çizgini. Birileri görsün onaylasın diye aptal storyler atıp, gezmelerini paylaşacak değildin. Mutlu insan iki kişiyken mutlu olur, tek göz odada mutlu olur zaten. Niye paylaşasın, gezesin, başka şeylerle mutlu olmayı deneyesin?
Abi sen hayatın tadını çıkarmak istiyorsun normal ben isterdim böyle biri yanımda olsun çocuk şanslı
Bence çok iyi :) keşke senin gibi bir arkadaşım olsa
Değil bence takılmak değil sevgili gibi olmak istiyorum
Ya saçmalama be.. bende senin gibiyim değişmek de istemiyorum yani
Bu yaptığın şey kuvvetli bi bağ kuruyor zaten
Yani aynı benim gibi ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral yaşamak istiyorsun
Oral ne alaka
Derken
Niye oral seks yaptırmayı sevmiyor musun yoksa
Oral seven kız yoktur
Yaptırmayı diyorum ya
Yapmayı seviyor musun demiyorum
O kadar çok var ki hem de yaptırmayı seven
Sen havalı bi kızsın ooooo
Oynasip zevk almak sadece
Seks olmadan FB istiyosun
Dini inancin zayifta ondan
Ne alaka
@KolikOyuncu ben adami gozunden tanirim
Belli en son ne zaman kızlı erkekli bir yere gittin acaba
@KolikOyuncu ben kapalı biri değilim. Açık biriyim. Alkolu kessin demek istediğimi anlar. Boş konuşmayın
Soruya cevap vermeyerek ben cevabımı aldım teşekkürler
Kanka alkol içen o kadar müslüman var ki
Alkolden olabilir ama doğrudur
Sırf erkekler sana bakmıyor diye böyle dışlama bak erkeklerinde salağı var kızlarında ama bu kiz artniyetle konuşmuyor eğlenmek istiyor ha bundan kurtulmasının yoluda var bir tık seçici olacak iyi elmayı seçecek elmada onu sahiplenecek bu sonra evlilik
Mevzu zaten müslümanın alkol içip içmemesi değil alkol gerçekten kötülüklere teşvik ediyor ve içte olan duyguları çıkarıyor
@KolikOyuncu ben evliyim kamil. Ne boş insansın ya. Bizde eğlendik zamanında ben alkol içen hiç biri olmadım ama denedim yalnızca zaten namaz vs kılınca vicdanın almıyor ne boş edebiyat yapıyorsunuz ya
Seçici diyor hahahh kahkaha attım yaaa sende ki akıl herkeste var
Evli olman cevabı değiştirmez birini bulup evlenmiş kör topal bile evlenir erkeği kandırmak dünyadaki en basit şey
@KolikOyuncu sen beni tanımadan bilmeden ne kadar güzdl konuşuyosun😂😂😂 görsen acaba ne dersin? Tahmin ediyim salyaların akar🤪 he eşimde yakışıklı merak etme kör de değil topal da😅 gencecik kıza, alkol iç onunl bunla beraber ol mu diyeyim. En güzel yaşlarının kıymetini bilsin düzgün ortamlarda düzgün insanlarla takılsın. Öğüt vereceksen öyle ver
Valla ben yurt dışına gittiğim günden beri Türk kizlariyla konuşmuyorum senin gibi kendini beğenmiş geri kafalı oluyorlar o yüzden kolay gelsin sana
@KolikOyuncu aynen öyle sen ve senin gibiler kaldıramaz türk kızlarını😂😂😂 kaybol
Bağlanmak istemiyorsun
Çözüm bulursan bana da söyle 🙄
Olurr
Aslında çözümü var ama sizi zorlar
Söyle
Gördün yukarıda sjsksj
Yollu musun acaba
Teni seviyon