Unfaithful, Aşkı Memnu, Madam Bovary vb filmleri izledim hep ama rastgele yani dikkatlice değil bu işin püf noktalarını ipuçlarını yakalayarak izleyeceğim bu sefer çapkın birden fazla kızı götüren biri olmaya karar verdim efendi iyi adam olmak sarmıyor bunun farkına 24 yaşında varabildim anca
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yakışıklı ve zengin olman yeterli
Öylelerine mi veriyorsun
yrrmi bi sokarim kulagina beynin yerinden oynar aski memnu izliom diyosun behlul yakışıklı ve zengin diye millet verio ona seni kim napsın aq fakirsen
Türk kızının dini imanı para mı yani kltk
oyy sen fakir halinle aynanda 3 4 tane namuslu kız mı götürmeyi planliyosun :D senin amacın neyse milletin amacıda o
Namus ne alaka aq namuslu kız yok zaten artık
ee ozaman paran yoksa kızlar bakmaz
Her kız sen değil merak etme
Yabancı kız bulurum para en son bakacakları şey bile değil
sen yabancı ülkelere gittin mi ki insanlari hakkinda konuşuyosun
ben paraya bakmam capkin erkegi 2 kmden anlarım ama behlül bmw cabrio ile kizlari gezdirirken sen tofaşla mi gezdirecen
Anlarsın ee sonra
Yabancı evlilik oranlarında gelin sayısı damattan çok daha fazla kanka bizzat tüikde bu istatistik var
hayal dünyasi hahsjwh
olum ben hadi gittimde konusuyom kadinlarin genel olarak para sevdasini sen ne anlation
Para sevdası sizde var aq en paracı kızlar Türk kızları
aynen aynen ahagajsgajsh para benim skmde degil ben kendi gelirime bakarim ama yabanci karılar size sumugunu firlatmaz paraniz yoksa
zaten yabanci erkekler cok yakışıklı ekonomileride güzel napsınlar tr erkegini parasi olmadiktan sonra
Evlilik istatistikleri öyle demiyor ama kanka bekle link atıyım da döt gibi ortada kal hadi
data.tuik.gov.tr/.../Index
Hahajahaha tamam kanka tuik istatigine gore sen fakir ve capkin olabilirsin hatta butun rus kadınları peşinden kopek olabilir ahgaajzgwjsjs asgari ucretin icin
Hayırdır çok mu korkuyon sadık erkeklerin az olmasından sadık gibi görünenlerin de mecburen öyle olduklarından haha
En gariban erkek bile başka kadını silkmek isteyerek onu düşünüp mastürbasyon yaparak aldatır
hashahsahshsjss cok korkuyorum lutfen capkin olma
anca 31 cekerler zaten
O yüzden mi sitede zibilyon tane aldatmayan erkek var mı sadık erkek var mı diye sorular soruyor hemcinslerin hahahahah
aldatmak farkli olay aynanda 3 4 tane gacı götürmek farklı olay 2 iq cocuk seni
Karılar eğer birbirinden haberdarsa aldatmak sayılmaz evet
Öyle geniş karılar da var kocam zenginse aldatabilir diyen
ne kocasi olm kadinlar zaten capkin olan erkegi fark eder gozleri firildak olanin niyeti ciddi olmayani fark ederler eger hala birlikte oluyosa onunda amaci seninle aynıdır oda 3 4 kisiyi götürüyodür
Erkekler de hangi kızın kaşar çapkın olduğunu fark ediyor amaç evlilik değilse kızı silker sonra zaman geçtikçe bakire avına düşerler ilerde
Fark etseniz ne yazar aldatılan zibilyon tane kız var genelde farkına baştan değil sonradan iş işten geçtikten sonra varıyorsunuz yalan mı öyle olsa aldatılan bu kadar çok kız olmazdı
ee yani bu gene sonucu degistirmiyo
Erkek istediğini elde ediyor sonuçda
Bende böyle olmaya karar verdim artık sadık erkek olmucam
erkek niyeti onunla ayni olan kizlarla birlikte oluyor sadece bir şey başarmış olmuyosunuz
Bence de öyle burada aldatıldım diye zırlayan kızların kendileri de düzgün kız değiller zaten
ne alakaaa aq
3 4 kizi aynanda idare eden erkeğin hicbiriyle ciddi iliskisi yoktur zaten ama aldatan erkeğin sevgilisiyle ciddi bir ilişkisi varken başka biriyle birlikte oluyo aradaki fark bu
Lan demin öyle erkeklerle de kendileri gibi kızlar birlikte olur diyodun
3-4 kızı idare etmekle aldatmak aynı zaten diğer kızın haberi yoksa her türlü aldatma oluyo
ne ml herifsin ya dedigimide anlamiyosun sevgilisini aldattiği kız zaten o erkekle ayni dusuncede diyorum
kardesim 3 4 flortun var ve hepsini idare ediyosun bu aldatmak mi sayilir? flortu sen iliski icine mi katiyosun sevgili kavramiyla flort fb ayni sey mi?
Aynı
Gwç olmuş abi be
Farkındayım