Ben ciddi ilişki yapabilir miyim?

22 yaşındayım bundan bi sene önce 3 senelik ilişkim bitti. Onunla her şeyi yaşadım kendimden çok güvendim çok sevdim. Velhasıl beni yarı yolda bıraktı sonradan duyduğuma göre aldatılmışım da. 5 6 ay sonra salya sümük geri döndü inkar etti ama ona inanamadım istemedim. Daha sonra bir ilişkim daha oldu ciddi gelecek planlı bir ilişkiydi onunla da bir şeyler yaşadık ama karşı tarafın geçmiş takıntısı vardı bu yüzden üstüme çok geldi. Ondan bir şey saklamadım ama özgüvenim düştü kendimi değersiz ve defolu hissettim. İlişkiyi 4 ay sonunda bitirdik. Geleceği parlak güzel bir bölümde okuyorum derslerim iyi elim yüzüm de düzgün. Ama sizce ben geçmişi kötü biri miyim? Yani artık ciddi bir ilişki yapamaz mıyım daha mı değersizim ne bileyim beni seven biri bunu dert eder mi mutlu olamaz mıyım sevilemez miyim? Siz olsanız beni istemez miydiniz? Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum kendimi değersiz hissediyorum ilk ilişkimin sonsuza kadar gideceğini düşünmüştüm olmadı karşıma kötü bir insan çıktı napacağım?
Ben ciddi ilişki yapabilir miyim?