Hamile karısına bunları yaşatan sizce pişman olur mu?

Resmiyette evli olduğum şahısla çok saçma sebepten tartışmıştık ve evi terk etmişti ben geri gelir nasılsa diye düşünüyordum o kadar sıradan bir tartışmaydı sonrasın da gelmemeye devam etti ve dün eve geldi bana iyi davranmaya başladı özledim vs dedi barışacağımıza inandırdı beni yatmaya gittik istemediğim şeyler yaptı bana ittim konuşmaya çalıştım kurtulamadım işi bitince yüzüme bakmadı ordan anladım beni kullandığını ve söyledi senin duygularınla oynamak istedim dedi hem duygularımla hem bedenimle beni kullandı tabi saatlerce tartıştık ve erkenden evden çıktı. O gelmediği bir hafta süresin de de başka kadınlarla konuştuğunu yakaladım. Ben bu muameleyi görünce ondan evde ki eşyaları 2. Elciye yüklettim ve o esna da mahalleden taşınıyormusunuz diye haber edenler olunca çıkıp ailesiyle geldi daha önce ondan fiziksel olarakta şiddet gördüğüm için korktum ona kapıyı açmadım jandarmayı çağırdım ta ki onlar nakliyecinin geri getirmek zorunda kalıp sokağa koyup gittiği eşyaları kocam tarafı götürünceye kadar. Sabah olunca ben valizimi aldım ve başka şehirde yaşayan ailemin yanına geldim. Eşyaları satmak istedim cebim de kendime ait beş kuruş yok altınlarımı benden çaldı para vermedi üstelik hamileyim bu durumları yaşarken. Şimdi karnımdakiyle bir hayat kurmaya çalışıcam ama doğuma da az kaldı benim babam yok o resmiyette kocam sayılan şahıs için tek dileğim sırf bekar hayatını özledin diye basit sebepten yuvasını yıktı pişman olur mu? Benzer şeyler yaşayan var mı bu anlattıklarım bin de biri bu adam bardak kırılsa boşanalım diyen bir adamdı hep pişman olsun istiyorum başka bir beklentim yok ondan
Hamile karısına bunları yaşatan sizce pişman olur mu?