Eski Sevgilim'in Gözüne Sokmak İçin Yeni Birisine Geçtim Ama Şimdi ondan da Kurtulamıyorum?

Sevgilimle 1 Ay Önce Ayrıldım., Biz Ayrılsak bile arada bana Hal Hatır Sorardı. 🦋İlişkimiz 2 Yıl Boyunca Sürdü🦋 ayrılma nedenim "toxsic bir insan olmasıydı" sürekli ayrıl barış yaptık. Bu sefer barışma olmadı, ha olur gibi oldu yine bana (( hakaret + tehtit)) yaptı diye barışmadım.!! Şimdi ben Eski sevgili'nin gözüne sokmak için, yeni 1 insan'a geçtim flörtleştiğim erkekle beraber profile ortak fotoğraf koydum, sırf eski sevgili kıskansın diye instegram da o erkeği etiketleyip, durumlar atıyorum. Flört ettiğim çocuğu gram sevmiyorum amacım sadece eski sevgili'nin acı çekmesidir. Flört ettim çocuk şimdi bana aşırı derecede bağlandı.. "Aşkım, aşkım, aşkım" diye başımda pervane oldu 🥺😔 eski sevgili de sinirinden kuduruyor , hatta mesaj attı bakmadım 👌😏 o yüzden sürekli arıyordu beni en sonunda da açtım. 'bana geri dön, bırak onu! hani beni seviyodun sen.." gibi şeyler diyor. AT GİBİ GİDEN İT GİBİ DÖNERMİŞ, AKLI BAŞİNA GELDİ Mİ NE NAPCAM ŞİMDİ BEN? flört ettiğim çocuğa durumu nasıl açıklarım imdaaaaatt

Eski Sevgilim'in Gözüne Sokmak İçin Yeni Birisine Geçtim Ama Şimdi ondan da Kurtulamıyorum?