Selams
eşinden kıskanma ama sanalda konuştuklarından kıskan, olacak iş değil :D

Selams
eşinden kıskanma ama sanalda konuştuklarından kıskan, olacak iş değil :D

Soruya geeell. Bak bak neleri keşfediyor sosyetic hanım. 😅 Sanalda olsa reel de olsa birisi sevgilinse kıskanırsın. Ha evli olup da bunu yapana gelince evdeki eşiyle sevgi saygı hürmet bağları zayıflamasa veya kopmasa sevgili arayışı içinde olmaz bence
Biz bunları yeni keşfetmiyoruz :D hepsi palavra, gece olunca yine koyniş koyniş yatıyorlar. Konu zaten evlilerin bir de sevgilisi olması değil, eşinden kıskanmadıklarını misal burada bir üyeye yorum yaptı diye kıskananlar var. Sonra o yorum yapılan üyeye takıyorlar bir de, flörtöz falan oluyorsun iftiralar dedikodular vs. Yoksa bize ne herkesin kendi hayatı 💁♀️
Kesinlikle, herkes haddini bilsin suçsuz free bekarlara musallat olmasın :D
Valla al birini vur ötekine. Herkes kendine yakışanı yapar.
Evlilerin sanal ortamda kurdukları ilişkiler ve bu ilişkilerin kıskanılması, her ne kadar absürt gibi görünse de, aslında birçok insan için duygusal olarak karmaşık bir durumdur. Sanal ortamda kurulan bağlar, bazı insanlar için gerçek hayattaki duygusal ihtiyaçları karşılayabilir ve bu da kıskançlık gibi duygulara neden olabilir.
Bir ilişkide güven ve bağlılık önemlidir, ve sanal ortamda bile olsa, bir eşin başka bir kişiyle duygusal bağ kurduğunu hissetmek, kıskançlığa yol açabilir. Bunun absürt olup olmadığı, kişilerin kendi değerlerine, ilişki dinamiklerine ve birbirlerine olan güvenlerine bağlıdır. Önemli olan, bu tür durumlarda açık iletişim kurmak ve ilişkideki sorunları birlikte çözmeye çalışmaktır.
Yapay zeka edasında yorum olmuş ama yanlış yerinden tutmuşsunuz olayı :D
🤔😉
Hiç mi tutmamış bir kenarın
Dannn
Hiç maalesef
Tüh ya
Net cevap vereyim absürt bence kıskanmak olmasa olmaz mı ya 😂
Normal insanlar ona ait olanı kıskanır, senin dokunduğun tene/ruha başkası dokunamaz, başkası için üzülemez, başkasına gülemez vs. Ama evli biriyle sevgili isen, o kişi zaten eşine gülecek, eşi ona dokunacak, kısacası sana ait olmayacak, paylaşacaksın. Aksini düşünenler komik :D
Soruya gelirsek bu durumda eşinden kıskanmıyor evli sevgilisini ama sanalda yorum yaptığı birini veya muhabbet ettiği birini kıskanıyorsa, bu aşırı saçma bir olay. Bir de gidip sanalda muhabbet ettiği kişiye ayar veriyor “sen benim (evli) sevgilimle nasıl konuşursun” uuu woow dhhds bilmem anlatabildim mi.
Tam düşüncelerimi aktardın
bir şey sorabilir miyim
Tabii
Selams ✌️ aldatan insanlarda beyin olmadığı için ben mantık beklemiyorum :D ahahs evli olan zaten eşinde aradığı şeyi bulamadığı için netten sanal flört bulur kadın erkek de fark etmiyor artık maalesef.. çoğu kişi internetten aldatıyor ha aldatmasa bile flörtöz konuşuyor karşı taraf ile ilgi görmedikleri için. ama tabi aldatmanın bahanesi olamaz
Teşekkürler can ✌️
Rica ederim can ✌️
Evlilikte p. orno video izlenmesini bile aldatmak olarak gören biriyim.. Değil ki sanal sevgili.. Kabulünün tasviri bile pençelerimi çıkarmama yeter. Ben bu kafada biriyle en başta sevgili de olmam, evlilik te yapmam. Evlilikte de tek sevgili insanın eşidir ben bu konuda daima son derece takıntılı tek eşliyim. Eşimin de benim gibi tek eşli olmasını isterim her zaman, karşılıklı tek eşli olmaya takıntım var 😃✌️
Aşkın sanal veya gerçek olması fark etmiyor herhalde, kıskançlık her durumda peşinden gelip buluyor 😂 Ama evli olup da sanaldan kıskanmak bence de biraz trajikomik 😅 Yani gerçekten, eğer birbirinize güvenceniz yoksa neyin evlisiniz ki? Aman naapsak hayat garip zaten, insanlar da öyle 🤷♀️
Valla şemsiye yetmez bazen, bazen de gök delinmiş gibi kıskançlık yağıyor işte 🎭
Seni de bir bezmiş gördüm Aşko 😃 alıştın mı bu durumlara ahah
Ahahah evet ya, tam bir brezilya dizisi gibi 🤣 İnsanlara alışmak zor ama sen neler yaşıyorsun bu konuda? 😜
Alışamıyorum ben :D ters geliyor bana bu tür şeyler
Cevap
31Cevap
Bir şey derim, ama demeyeyim😄
Evliler kocalarını kiskansinlar da lütfen kendilerinden bir de yaşça küçük, sevgilisi olan erkekleri kiskanmasinlar.
Hıhım katılıyorum 😛
Absürt tabi evli olupta sanalda sevgili yapmayan da ne bileyim jsjsjs
Ayıp ama ya, kimler evlilerin sevgililerine göz koydu, şimdi kızıcam shshaha
Kız bebeim kız bitanemm kızın efenimis kdkrkfkfj
Oyarım :D bırakın eşlerini sevmek zorundalar mı ahah
Dimi dimi jsjsj
Diii 😂
Merhaba,
İhanet edenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Evet katılıyorum absürt! 😅
Sitedeki durum bu:
Kıskanmak güzeldir ya kıskansınlar evliler diye sevgililerini kıskanmicaklar diye bi durum yok kfkdmdkd
Ne içtin sen bu gece? Bir daha içme ondan
Daha gece olmadı kız öğlen öğlen ne içiyim jdjdmdjdm
İçmeden de saçmalayabiliyormuşsun Masal dhsj
Espürük yaptım yav espürük aşk olsun anlamadın mı jxmdmxmd
Anlamadım, yeniden 🙄
Evli insanların sevgililerinin olmasını normal karşılayıp yaptığım yorumu ciddi bir şekilde yapmamı beklemiyosun umarım benden kdldöxöf
Beklemiyordum tabii :D
Onu bunu bilmiyorum ama hakkımı hangi biri yiyorsa haram zıkkım olsun gidin evinizdekiyle yetinin yeter kurutunuz ortalığı pis ahlaksızlar shfjsjd
😁 ahahaksja
Haha güzel soru ama kimse de kabul etmemiş nedense 😂 hatta biri var hala sana sevgilisi var burada
ya kim naparsa yapsın da, millete saldırmasınlar. Bir de ahlak dersi vermeye kalkıyorlar
Tekntek biliyorum çoğunu da işte 😅
Evlilerin sanal sevgilileri olması absürt değil mi peki?
Hayır, bizi bu duruma alıştırdılar :D elimi sallasam evliye çarpıyor bir kolunda eşi diğerinde sevgilisi djdje
Ben anlamadım hem evli hem de sevgilisi mi var sanalda?
Kan beynime sıçradı.
Hıhım bu olağan bir durum :D
Evlilerin sanalda bile olsa sevgilisinin olmadı daha absürt bence
djfkdkf çok ilginç 😃
Çok ilginç olan ne?
Evlilerin sanal sevgilileri mi varmış Allah muhafaza 🙄
Sen ne diyonnn :D
burada var mi böyle 🙄
Şaka mııı :D var/lar. Her yerdeler djdj
Bence de.
Sevgili olmadan hatta flört dahi etmeden kıskananlar var. Canları sıkılıyor bence.
Aşıklar Zodi’cim dndj
Evet gece karısının koynuna giren adam gündüz sevgilisini gözünden bile kıskanıyor jdjsj
Adına da aşk diyorlar 🥺
Normalde iplemem, kim kimin cebine elini sokuyorsa soksun da. Bu sitedeki bazı insanların ‘kalitesiz’ kaliteli duruşu, ahlak bekçiliği, dedikodusu, kibiri vs susmama izin vermiyor shrjs
😌 al benden de o kadar shhs
Bu nasil soru ya bi sey anladiysam arap olayim 😀
Tebrikler Arap oldunuz dhsj
Tesekkurler 😅anladigimi nerden anladin ki 😀
Sen giderken ben dönüyordum 😅
Basta anlamadim ki ama cidden iki tarafin da evli olmasi lazim bu sarti saglamasi icin zaten 😅neyse. Ben giderken sen donuyodun dogru ama kendi etrafinda 😛😀
Ne fark ediyor ha biri evli ha ikisi. Niye sen de mi kendi etrafına dönüyorsun?
Fark ediyor 😀Yok ben senin etrafinda donuyordum 😀
Bi tekme atarım, uzanırsın boylu boyunca dkgks
Tabi
Somurtkan olmuşsun djsj
Oyle olmusum evet
Sende de var mı böyle kıskanç bir sevgili yoksa :d @Sosyetic_SheqiiL
Birincisi evli değilim, ikincisi evli biriyle asla sevgili olmam, üçüncüsü sahip ve ait olduğum adamdan başkasını kıskanmam.
4. cüsü laf böyle koyulur :))))
Estağfurullah
Sanaldan sevgili olmak saçma, onu yapan kıskanar da. Sadece bana yaz, başka kişiye yazarsan bozuşuruz. Resim atmak mı? Hele bir at bak noluyor. 1 hafta yersin engeli 🤣
Bunu bilmiyorlar sanırım... AA amaa, canısı senin o sanal aleminde kıskandığın kişi, hergece koçişiyle yatıyor.. ya da karucuğuylaaa😑
Aaa yok, hepsinin yatakları ayrı ya. Her şey bitmiş, hiç temas yok :D
AA pardooonnn.. tamam o zaman sorun yok azıcık evlilere o kadar.🤣
Evet ya. Ama bildigim evli olup sanal takılan hemcinslerim var 🤔
Yani evlisin gidip kocasını kıskan ayy yüreğim söylüyr çk şey kalmıyor 🥲🥲
O değil sanaldan sevgili yapmaları bile saçma sen evlisin amacın ne bide üstüne kıskanacak aşırı saçma
Bende onu sorucaktim evli olup yakalanan var mı ne oldu veya nasıl yakalanmıyorlar? nsnsmskskx
Var’mışşş
Ee dedikodu o zamann, ne olmuş sonra nsmxmdmdd
Söyleyemem :D
Yav valla merak ettim bir kaç kisi de sormuş kimse yanitlamamis, ne olmus ne olmuş ndmdmdmdkd
😁 sus be
Yav merak ettim be kadın desenee
Yeni bir akım yaratmak istiyorlar demek ki; evdekini özgürleştir umursama, sanaldakini kıskan baskı yap
Önce eşlerinden ayrılsınlar sonra kıskanma hakkını otomatikman elde ederler ajdksk
eşine ilgisi kalmamış ilgisi kimdeyse onu kıskanıyor işte...
Absürt kelimesi az kalır ya çok güzel Küfürlü bir kelime yakışır onların yaptığına
Sanalda sevgilisi olması daha absürt ve şeref*sizce bir hareket bence
Demek ki sanaldan bulup evlenmek lazımmış yoksa ilerde böyle sorunlar çıkıyor jsjddj
Hem evli
hem sanal sevgilsi var
ben bu çağa ayak uyduramıyorum
Ben de
Hayır. Kıskanmak insanın doğasında var. İnsan sevdiğini, arzuladığını kıskamalı...
Tamam sanalda muhabbet ettiğini kıskanıyor ama eşinden kıskanmıyor :D çok doğru bir hareket
Keşke yarılsalar da kaybolsalar.
Bu zaman da her şey absürt baby☺️
Maalesef 🤪
Yo normal bence valla feysbuktan kaçan çok
Feysbuk mu kaldı yaw
orada genelde dayılar olduğu için hep ordan buluyorlar
Öyle bir ortamda bulunan insan zaten tezattır. Kıskanması da absürt sayılmaz çünkü zaten kapasite ve beyin yapısı belli.
Artık sen benim namusumsun🤣
Hangi Yeşilçam filmi bu?
Evli lerde sevebilir
Evlilerde sevebiliyorsa nikah masasında söz verdiklerini sevsinler
👌👌👌
Omurgasız canlılara en iyi örnek bunlar😂
Bir daha duymiiim. Aşka saygı duymalıyız 🤧
Ahahah😂tam duyacam midem bulanıyor 🥺
😬 heyecandan mı
İnsanlık belirtisi o🥺 Millet heyecanlanıyor bizim midemiz bulanıyor😂 Mideleri yokki bulansın 😏
He yok, beyin de yok. Sonra flörtleşiyor sandıklarına sataşıyorlar ayar oluyorum. 😅
Asıl meslekleri gösteri maymunluğudur belki🤭 mesleğini yapıyolar işte🤭
Hayır madem bir halt yiyorsun başkaları söz konusu olduğunda ahlak bekçiliğine soyunma, günahsız karşı cinse bilenip orada burada (evli) sevgilime asılıyor bu kadın/adam kötü diye çirkefleşme. Piüüh rezil insanlar 😅
Ahahahh bu da yerli dallas😂 Bu arada tükürüğüne yazık, hak etmiyorlar😂🤭
Neyse işte bunlar da böyle mutantlar sjdja😅
aldatmayı güzellemeyin
Ama duygular peki onlara ne olacak? Nalet gitsin 🤧
Dünyanın çivisi çıkmış çivisiiiiiii
Kim çıkardıysaaa…! 😃
😁 mi acaba?
😅😅
O kuması ona serbest😂
😁
Haklı olabilirsin bu konuda ama belki sanaldaki sevgilisiyle sanal ama daha derin bir ilişki kurmuştur
Evlilerin sevgili yapması da saçma
Ama yapıyorlar 🥺
😂😂😂😂evliler de sevebilir adlı şarkı geldi yorum üstüne aklıma
Maalesef 🙄🙄
Ne yaparlarsa yapsınlar ama bu kıskançlık konusunda yanan hep en suçsuzu oluyor. Evlinin biri metresini kıskanıyor işte herhangi başka birinden sonra onu kafaya takıyor, ölme eşşeeğm ölme :D uğraş dur. İftiralar, dedikodular, sevgilini ayartmaya çalışıyorlar falan filan ulan sen zaten evlisin de diyemiyorsun dhdha
Valla evli biriyle evli olduğunu bile bile sevgili olanlar da evli olup sevgili yapanlar da değişik. Yani sitede de vardı “Zaten eşini aldatıyor. Bir de benimle aldatsın. Ne olacak?” diyen bir kız aylar önce. Allah hidayet versin. Senin dediğin olaydaki de değişikmiş. İnan , hiç anlamıyorum öylelerini ama çok yorum yapmak da istemiyorum. Çünkü kınamış olmak istemem. Sonra insanın başına geliyor (Allah korusun.).
Ben anlamam o işlerden
Kafa yok kafaaa ahhaha.
Neyseki biz dogru ve yanlışı ayırabiliyoruz
Evli birinin sevgilisi olması absürt 🤣
Boyunları devrilir inşallah.
Bence genel olarak bu durum absürt.
Evli insanın aldatması daha absürt
Oda ayrı bi durum zaten.😂
Absürt hatta midesizler.
Nasıl yani geçmiş ilişki bahsediyorsun değil mi
Güvenmiyo isen zaten evlenme
Abesten de öte tam bir akıl tutulması 😀
var mı ki öyle insanlar varsa amaç ne
Bilemiyorum onlara sormak lazım 😃
saçma bir düşünce
Soru komple absürt evli olup sanalda sevgili yapanlar k@şarları esc0rtları normalleştirmeyin
Saçma evet
Boşansın ne yapıyosa yapsın
Ayıp
Çok abartılı..
Kesinlikle
Sanal sevgili olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?