Günoowrrii 🌸
.. yıkılmayıp ayakta olanlar :D
Böyle bir durumda, oturma düzeni nasıl olmalı sence¿

şunu açıklama gereği duydum
ben: kadın
benim annem: kadının annesi
Kaynanam: erkeğin annesi
kocam: erkek ksfkk
Günoowrrii 🌸
.. yıkılmayıp ayakta olanlar :D
Böyle bir durumda, oturma düzeni nasıl olmalı sence¿

şunu açıklama gereği duydum
ben: kadın
benim annem: kadının annesi
Kaynanam: erkeğin annesi
kocam: erkek ksfkk
Ayy bu nasıl bişey ya, arabayı kaynanam sürsün yanında annem, biz arkada takılırız. Ben niye alemin şoförlüğünü yapıyorum ki? ya da eşim sürsün arabayı. Annem zaten araba sürüyor. Sorun yok yani jdjdjf
Günoowrrii 🌸 ben ideal bir erkek olarak görsel de ki oturma düzenini tabi ki de aracı ben sürerim. yanımda eşim oturur her zaman. arka koltuklarda da eşimin annesi oturur. ya da eşim aracı kullanır ben arkada oturur eşimin yanında da annesi oturabilir. neyse beynim yandı gidiyorum :D sdfsdf
😅
😅 sdsd
Cevap
56Cevap
Anneler arkada otursun, böylelikle haksızlık olmamış olur...😄
Bence de ahsj
Merhaba,
Öne aşkım, arkamızda da annem! 😅
Elbetteki eşim yanımda oturur.
Dayımın eski eşinin annesi hangi arabaya binerse binsin ön koltuğa otururdu.
Dayım ona konsolos köpeği lakabını takmıştı.😁
Kamu spotu:
Siz siz olun asla eşinizin annesine lakap takmayın. Yakışık almaz.
Ay tövbe de
Tasvip etmiyorum ama komikti
Yani öne oturmak bir şey değiştirmiyor öne oturan üstün mü oluyor arşa mı çıkıyor saçma bir takıntı annemde de bende de böyle takıntılar yoktur otursunlar öne nolucak biz otururuz dizdize annem zaten ne oturucak elin oğlunun yanında ya da elin annesinin yanında otursun benim yanımda 😃 Hatta ben anneme derim eşimin annesini canın istemedikçe aramak zorunda değilsin ne zaman istersen o zaman ara diye kraliyet soyu değil sonuçta 😃
Yanıma tabiki de aşşkımm oturur, arkada kim nasıl oturuyorsa otursun 😅
Karıyı gördü bizi unuttu diyecekler ahaha
Anneler bunu yer mi dudjs
Bir kere eşler önde yanyana oturmalı, anneler de arka koltukta yan yana. Bunun dışındaki tüm seçenekler hem komik hem de tuhaf olur.
Helal olsundu 👏
Eyvallah 😀
Yani arabada annesi varsa bende öne oturmam
😅😅sonrada beni kıskanır ayy yok hiç istemem öyle şeyler ne olacak bu seferde sen otur derim zaten oğlun hepsi benim bir seferlik öne otursun 😂😂
Eee senin annen?
Yengene ehliyeti alırım kim nerede oturursa otursun umrumda olmaz arka 3 lüye şu seti yaparım yengen sürsün

Hafifte pencereyi açarım oksijen gelsin gaz kacaklarına çare gerek
İki anne de arkaya, ben öne.
Baktım çok dırdır ediyorlar. Üçünü de yolda atarım. Ben şoför koltuğuna otururum
😅😅
Ben bunu ailemde yaşadım biliyor musun?😆 Babaannem önde annem arkada otururdu dgfgf ideal erkek eşini yanına alır.
Babalarımız çok anacı yaw 😃
Çok 😆 bide n'olurdu varya annem öne binmek isterdi. Diğer gözde kaynanasında kim kaparsa onun 😅😅😅 çocuk halimle hep dikkatimi çekiyordu
Ah kadınlar.. ahaha
sjsjdg
Şu araba tartışmasını hiç anlamadım ve anlamıyacağım 😂 kocam yanına benim annem olur çünkü eşim saygıdan onu çağırır, kaynanam ve ben arkada otururuz. Oldu da bitti 😄
Çok kötü bir düzen :D kaynana gelinle arkada oturur mu hiç, önde oynaşacaz çilveleşecez biz hddjs
Aman ister öne ister arkaya otursun, sonuçta eve gidince oğlunun kucağına oturacak olan benim, anası değil ahahahy
Uuu 😅 ateşli ajaha
@fesfs bunun üstüne yorum tanımam
Eşler önde oturmalı bence ama baba varsa o öne geçer. Adamı arkaya ufak oğlan gibi atıyolar komik duruyor 😄
Eşinin yanına otursun o da
Ya eşi yanında değilse.
O zaman öne alınır.
İki anne nasıl aynı araca binebilmiş? Ne oluyor orada? 🤣🤣 Ben kocamla otururum ikisi arkaya geçsin 😂
Çeyiz alışverişi canım ajdjjw
Pfft. Bi bitmedi şu çeyiz derdi. İkisi yesin arkada birbirini, kocişimle yalnız bırakın beni sksjssjsj
😄 peki peki
Eşim ve ben sadece ikimiz oluruz arabada. Arka koltukta kimse olmasın veya sadece çocuğumuz olur. Bir ben bir sen bir de bebek modu sdfjsdf 😃✌️
Çocuk nerden çıktı ya :D bırak şimdi shdjs
Kaynana ve anne kabul etmiyorum sjdj
Ön koltukta ben ve annem demeği çok isterdim ama annem hayatta değil maalesef, isteyen istediği yerde otursun
Allah rahmet eylesin…
Teşekkür ederim
Allah rahmet etsin
Karımla yan yana otururuz. Anneler de arkada eserlerini izlesinler: d
Çok iyi djdjd
Önde eş oturur kim ne derse desin. İki kaynana da arkaya en ideal oturma şeklidir bu bence
Bence de
Benim anam arabada kimse olmasa bile arkaya oturuyor 😂
Vali gibi kadın 😂
Vay pe 😅
Güzel soru en iyisi bu 4 lunun ayni arabada bir yere gitmemesi
Canına susadın sen herhalde
Neden ki
Üçü birden seni döver djfjf
Niye dovsun , oyle bi ayarlama yaparim ki ayni arabaya binmemis oluruz 😀
Napcan Allah aşkına :D
Beni hafife alma istersen 😀
Söyle ne yapacaksın 😬
Su an dusunmedim ama emin ol bulurum ben 😀
Ona ne şüphe 😅
😛😀
Anneler ve Babalar Diğer araba ile takip etsinler arkadan :D Eşim Ben ve Çocuklarım Bitti
Olm çocukları nerden çıkarıyorsunuz sürekli
Copilotluğu kim daha iyi yapıyorsa o.
Şoföre hürmet esastır.
Eh tabii ki anneler değil yolu ancak biz yanlış tarif edebiliriz jddj
Kaynana ve annem arkaya ben eşimin yanına otururum bunada laf edip saçma sapan tribe giren kaynanayı kaale almam. Şimdiye kadar oğlunun yanında oturduysa belli noktadan sonra da eşi vasfında olan kişi oturmalı çirkefleşmeye gerek yok.
Öyle bir takıntının olması saçma isteyen istediği yere otursun 😅
Saçma deme :D
Evet zaten soru öyle ya, ideal erkek kursun ideal düzeni :D
İnşallah akdjsk
solda kocam sağda ben arkada da anneler oldu bitti işte 😃
Mis hshd
Erkek arabayı sürer, eşi yanında oturur, anneler arkada oturur
😌👌
Önde karımla ben arkaya iki kaynana otursun işte 😅
Annen kafanı kırarsa görürsün shdjs
Bak evlenince değişiyorsunuz siz :D şu söylemleri kağıda yazıp altına imza attırmak gerekiyor
Helal olsun enişte djdjs
Anneler arkaya eşim öne 😄 ya da anneler öne biz eşimle arkaya
Ahaha arabayı annelere mi emanet ediyorsun :D
Görürsün noluyor :D
Bu sefer de arabayı hangi anne kullanacak kavgası çıkıyormuş ahahaa
😅👌
İki dünürler arka koltukta olmalılar.
Karı ve kocalar da ön koltukta oturup giderler.. 😃😃
Aynen, biz yan yana demeli koca dediğin dhsj
😃😃
Kadın önde eşinin yanında olmalı arkada da dünürler😂👍🏻
Aynen bebekim
ya ben şeyi merak ediyorum, kaynanalar oğullarına, kızlarına "sen karınla, kocanla yanyana otur siz artık çifftsiniz, bir bütünsünüz gibi bi şey demiyorlar mı"
Ben şoför koltuğunda eşimde yanımda annemde arkada olurdu ki zaten annem öyle bi insan değil kendisi oturur bilerekten arkaya olması gerekende bu zaten
Erkek eşi ile önde oturur, anneler arkada. Görseldeki oturma düzeni bana alakasız geliyor. Bunu bir anne oğluna yaptırıyorsa anne egoist, annesi ise ana kuzusudur.
Gece de annenin koynuna girersin deyip kapının önüne koyulası bi görüntü 😂😂 ben ciddi ciddi derim dilinin kemiği yok zaten😂 karısı varken annesinin ne işi var önde ya
Dilimin**
Yorumlarda ikilemde kalan erkekler mi varmışmışmış ana kuzusu erkek iticiliği 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hani bilsinler diye söylüyorum 😂😂
Saçmalık qm eşim benim yanıma otursun anneler arkada otursun bence zaten bizde normal de bayan lar öne oturtulmaz araçta bir erkek var
Annem yanıma oturacak karımda kucağıma direksiyonu o sürer gerisi çokta umrumda değil nereye oturursa otursun dkdkdkd
Kocamın yanında ben olucam tabi ki. Bize saygı duymayan ben hayatta saygı duymam in demesini de bilirim.
Eski eşim babasını ön koltuktan kaldırıp arkaya geçirmişti. Ondan olmayacağını taaa o zamandan anlamıştım 😄 çağrışım yaptı yıllar evveline 😄
Anneler arkada otursun konuşacak şeyleri vardır 😂 Anneyi arkaya atmak ayıp diyenlere ayar oluyorum bu aradaa
Karım yanıma annemle kaynana arkaya arada bir kendi annemin öne gecme sansı var kaynanamın öyle bir ihtimali yok
Hayır arkada gelin ve annesi kaynana sıkışıt en öne kaynata ve koca veya kaynata yerine kızım babası
Kim en büyükse en önde o oturur bu saygıdandır. İlla ben önde oturacam diye ısrar eden eşten de bir halt olmaz.
kendi annemi öne alıp da kaynanamı arkaya atmazdım herhalde görseldekine göre düşünürsek ben karımı öne alırdım herhalde
Hem senin annen hem onun annesi varsa seni öne alır. Hani saygı gereği büyükler öne oturuyor ya iki büyük varsa ikisine de ayıp olmamış olur.
bence evlendikten sonra insanlar eşlerini ailelerinden önce tutmalı sonuçta kendi aileni kuruyorsun. önde eşi olmalı arkada ise diğerleri
Yanıma karımı alırım arkadakiler beğenmiyorsa dolmuş ile gelebilirler.
Sürücü koltuğunda ben, yanımda eşim ve arkada kaynanam ve annem
ben sürerim yanıma karım oturur arkaya anneler.
işim çıktı diyerek arabaya binmez ve sorunu ortadan kaldırır.
Kurt 🐺 kuzu 🐑 ot 🌿 muhabbeti gibi. En iyisi adam 🧍♂️ oradan çıkmalı.
"Kaynanam" ve "Ben" yer değişmeli.
Kocasının yanına kendisi, arkaya da annesi ve kayınvalidesi oturur, normali bu bence.
Esim her zaman yanımda olur... Yaşlılar arkaya 😀😀 @Sosyetic_SheqiiL
Kusura bakmayın da kafayı yediniz bence. Bir şeyi abartmaya gerek yok. Anneler arkaya, karı koca öne oturur. Normali mi değil mi? Anne baba çocuğunun yuvasına pek giremez ki
Kocanın yanında karısı olsun önde yani kaynana arkada olsun bence.
Direksiyonda hanımım otursun yanında da annesi.
Annem ile ben arkada otururum sıkıntı yok.
dünürler iyi anlaşıyorsa arkaya oturmaları daha iyi.
Arka koltuk makam koltuğudur. Sağ arka koltukta oturan şanslı bence. 😂
Arabayı kullanan koca kişisi bey ise yanında karısı oturur, annesi değil.
Erkeğin yanında karısının değil de annesinin oturmasının, sembolik de olsa önemli, küçümsenmeyecek bir anlamı var... Türk ailesi, özellikle erkek evlat anneleri çok sevgili oğluşlarının evlenmekle yeni bir aile, yeni ve bağımsız bir hane kurduklarını kabul edemezler. Prens oğluşlarının eşiyle rekabete girerler.
Önde koltukta eşi oturmalı ne annesi ya bu ne saygısızlıktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?