Aralarindaki yas farki kac olmali?
BBir ikiskide yas farki onemli midir?
Aralarindaki yas farki kac olmali?
Merhaba,
İlişkide yaş farkı önemli değildir. Yaş sayıdan ibaret. Yaş ile aşk sevgi ilgi alaka olmaz. Ancak erkeğin ileriki yaşta performansı düşer diyorlar. Aklı fikri ya da önceliği bel altında olan kişi yaşına denk daha iyi olur. İdeal 7 yaştır!
Aklı fikri ya da önceliği bel altında değil ise sorun yok. Önemi yok. 10 yaşta olabilir!
Erkek ya da kadın büyük küçük kişilere kalmıştır. Kişi içinden geleni yapmalıdır...
Aslında ilişkilerde yaş farkı çok önemli değil. Önemli olan kişilerin birbirini anlaması, desteklemesi ve saygı göstermesi. Herkes farklıdır ve yaş farkı ilişkiye renk katar. Önemli olan karşılıklı mutluluktur.
Cevap
47Cevap
Evet sevdiğim kadın benden yaşça büyük olsun.
Benim için önemli. Erkek kadından daha yaş olarak büyük olması olgunluk ve beklentiler ya da enerjiler anlamında daha tutarlı birliktelik sağlar. Ben 24 yaşındayım 28 yaş altı ilgimi çekmiyor. Maksimum benden 10 yaş büyük olabilir. Daha fazlasında hayat görüşleri, ileriye dönük planlar tutmuyor.
Önemlidir. Önemsiz diyenler için kendisinden 35 yaş büyük, her tarafı buruş buruş olmuş yaşlı biriyle ilişki yaşamaktan memnuniyer duyup duymayacaklarını soruyorum.
Kafalar uyuştuktan sonra uçurum olmazsa sorun olmaz.
Mesela bir yaşıtız, meslektaşız ve ikimiz de boşanmışız bu kadar tesadüf normal mi sence? 😊
10 a kadae kafi sanırım bilmiyorum bence olgunluğu daha önemli ama elinden tutup da gezdirmeyelim çocuğum gibi
Her halde önemli erkek büyük olmalı ama uçurum gibi yaş farkı da olmamalı en fazla 3 yaş olmalı
Kafa yapısı uyuştuktan sonra sadece sayıdan ibaret. Onunla eğlenebiliyor musun? Onunla sohbet ederken zaman kavramı olmuyorsa gerisi teferruat.
Evet önemlidir. Fazla yaş farkı arada anlaşmazlık yaratıyor
Benden küçük biri ile sevgili olmam benden fazla büyük biri ilede sevgili olmam
Önemli tabii ama kişiye göre değişir bu yaş farkı.
Değildir. Kadın da erkek de büyük olabilir fark etmez. 15 yaşa kadar olur.
Kişisel. olgunluk ve uyum önemli ama bir yandan kadının büyük olduğu iliski de erkek baya iş düşüyor
Fotoğraftakinr benzeyen biriyse eğer 4 yaşa rağmen okey derdim
Bence fazla önemi yok, branşın matematik miydi?
Yani önemli gibi.. meselaa ben 20yim Max 26 olur karşı cins 26 dan sonrası kurtarmıyor amca mı diyelim
Yasa yakın ya da bi kac yaş erkek büyük olmalı yaşlar kaç sizin hocam?
Ne kadar oldugu onemli bence erkek bayamdan bikac yas buyuk olur ya genelde
yaş aralığına göre değişir bence mesela biri 30 diğeri 40 falansa önemli değil bence yani.
Sevgi olduktan sonra absürt bir fark yoksa önemli değil
Önemli değil de kadın büyük olmamalı
Değildir. Büyüklükte cinsiyet de fark etmez
Çok yaş farkı yoksa önemsiz
evet 20 ye 30 olmaz mesela
Paranın miktarı önemli
Ne kadar olduğuna bağlı
5 yaşdan fazlası zarardır
Belli bir yerden sonra evet
Aşırı olmadığı sürece hayır
Sevgi varsa yaşın önemi yok
Anlaşabildikten sonra hiçbir önemi yok
Önemli olan duruş, karakter, düşünceler ve o enerji..
senin edindiğin tecrübe nedir?
Uyum onemli... yas degıl
Bence rakamdan ibarettir ve değildir
Önemli
Muhakkak
Evet sen kaç istersin
Yok ya bence
evet bence
Çok önemlidir
Önemli.
önemli
Evet önemli