Kaç sene sürdü? Evlendiniz mi? Merak ederim böyle misal biz eşimle lise aşkıyız tam 11 yıl sürdü evlenmemiz var mı bu şekilde hayatı zor geçen kavuşan ya da kavuşamayan
Sağlığımı lise son senemi onun yüzünden kariyerim her şeyim değişti o olmasaydı şu an daha iyi yerlerdeydim çünkü hemen peşimi bırakmadı ayrıldık ailem herkesi tehdit vs rahat üç yıl pesimdeydi şu an ilişkisi var diye uğraşmıyor şükür evlensin de kurtulayım
İnşallah kurtulursun öyle tipler zor eşimde bir ara biz ayrılınca sapıttı ayrılmamam için defa kez zorladı ama sonra bırakmıştı peşimi zamanında bana da biraz çektirdi eşim
Yok ondan sonra oldu ama onu da tehdit etti çocugun başı belaya girmesin diye ayrıldım onla genelde ilişkim sanalda oluyor ama kısa sürüyor güvenemiyorum bilmiyorum evlilik bana çok uzak
Unutma ama kafanada takma unutma drrken şundan dolayı unutma tekrar yaşamamak için eğer anlatacakların varsa dinlerim ya da brn anlatırım bende çok olmasasa çektim eşimden
Eğer anlatırsam kendime kötülük yaparım en son anlattığında birine bir hafta depresyondan çıkamadım çünkü beynim onu unutuyor yaşamam için zorla hatirlamadigim sürece hatirlamma
Bende kapalıyım eşim mesela bana hala kırmızı elbise ve şal giydirmez taktırmaz kiyafetlerimi kendi alır alllah var zevkli adam ben kendime kıyafet bulamam gidince alışmışım
Kızlar Ne Diyor
İki yıl sürdü lise aşkıydik ruh hastası çıktı iyi ki olmadı ama bendne çok şey götürdü her yönden
Olmaması hayırlı olmuş bence seni üzmüş baya bellş
Öyle 🥺
Seni en çok ne üzdü veya senden ne aldı
Sağlığımı lise son senemi onun yüzünden kariyerim her şeyim değişti o olmasaydı şu an daha iyi yerlerdeydim çünkü hemen peşimi bırakmadı ayrıldık ailem herkesi tehdit vs rahat üç yıl pesimdeydi şu an ilişkisi var diye uğraşmıyor şükür evlensin de kurtulayım
İnşallah kurtulursun öyle tipler zor eşimde bir ara biz ayrılınca sapıttı ayrılmamam için defa kez zorladı ama sonra bırakmıştı peşimi zamanında bana da biraz çektirdi eşim
Bu aşırı psiikopatti açık soyliyim öldürmeye kadar gitti
Aman aman sakın ya o nasıl laf rabbim kurtarmış seni valla peki şu an var mı sevgilin senin
Yok ondan sonra oldu ama onu da tehdit etti çocugun başı belaya girmesin diye ayrıldım onla genelde ilişkim sanalda oluyor ama kısa sürüyor güvenemiyorum bilmiyorum evlilik bana çok uzak
Nasip olur inşallah evlilik öyle deme kader kısmet her şey
Haklısın şu an bir kariyerimi elime alayım ayaklarimin üstünde durayım ondan sonra bir ozguvenim düzelir inşallah
İnşallah düzelir hayatın yola girer bir erkek için üzülmeye gerek yok
Üzülmüyorum da annem biliyor neler çektiğimi o sürekli hatırlatır 😑
Unutma ama kafanada takma unutma drrken şundan dolayı unutma tekrar yaşamamak için eğer anlatacakların varsa dinlerim ya da brn anlatırım bende çok olmasasa çektim eşimden
Benim anlatacaklarım Dabbe yanında hiç kalır
Anladım haklısındır vallahi inanırım ama geçti inşallah daha da olmaz
Eğer anlatırsam kendime kötülük yaparım en son anlattığında birine bir hafta depresyondan çıkamadım çünkü beynim onu unutuyor yaşamam için zorla hatirlamadigim sürece hatirlamma
Anladım doğru anlatma istersen brn analtırım
Sen anlat dinlemek isteirm
Gizliden çıkarsan yazabilirim
Bizde eşimle severek evlendik ama ben daha çok seviyordum köpek gibi aşıktım ona karnımda çocuğunu taşırken aldattı beni boşandık🥹
Anladım çok üzüldüm vallahi hakkında hayırlısı kaç sene çıkmıştınız
8 ay sevgili 10 ay nişanlı 1.5 yıl da evli kaldık
Anladım şu an nasılsın iyisindir inşsllah
Bizde 2014 ten beri Birlikteyiz 2 yıldır evliyiz zor oldu ama başardık
Maşallah sizede zorluklar aile mi bizde öylrydi en büyük etken
Evet bizdede aileydi ve kültür farkıydı
Anladım dinlemek isterim anlatırsan
Ben türküm eşim Kürt benim aile yapım kuvvetli onların kopuk baba yurt dışında anne vurdum duymaz ailem tepkili şu an benden çok seviyorlar
Rabbim bozmasun inşallah mutluysanız sorun yok bizde de eşimin ailesi sorunlu rşimi seviyor ailrm şimdi ilk istemediler maşallah diyelim
Rabbim mutlu mesut etsin benimde sorunlu eşimin ailesi daha doğrusu aile değil gbiler
Sevgili olduğunuzda kıskançlık oldumu çok aşırı
Evet eşim hala kıskanç
Eşimde öyleydi ama şu an son 1 senedir duruldu lisede ve ünidryken aşırı tartışırdık kapalıyım ama yinede aşırı karışırdı
Bende kapalıyım eşim mesela bana hala kırmızı elbise ve şal giydirmez taktırmaz kiyafetlerimi kendi alır alllah var zevkli adam ben kendime kıyafet bulamam gidince alışmışım
Anladım benimkisi karılmaz valla ama çok büyük kavgalar ettik geçmişte gizlidrn çıksana yazayım olur mu
Ordamısın