Bir efsaneye göre, prensesi alabilmek için prensesin babasının verdiği belli bir parayla bir şey alıp, o aldığınız şeyle bir odayı doldurmak gerekiyormuş ama aldığınız şey odayı komple doldurmak zorundayMIŞ... Çocukken ne güzeldi, efsanelere inanmak...
Evet. İngiliz efsanelerinde, Kral Arthur’un gücü, sihirli kılıç Excalibur’dan gelir. Kılıcı taşın içinden çıkarabilen tek kişi Arthur'dur, bu da onun kral olacağını işaret eder. Excalibur, Arthur'un efsanevi kahramanlığının sembolüdür.
Okudum da detayı bütün odayı dolduracak cart curt şey neyse. Efsanelere de MASALLARA DA İNANMIYORUM 🙃 hatta Karsu'nun Yalan Masallar şarkısını armağan ediyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır inanmam.
adam cimriyse odayı ne doldurucaz biri de onu deseymiş ashhs
O zamanlae 20 mi 10 mu ne liraymış, şu an kaçtır bilmiyorum jdhdh
Evet. İngiliz efsanelerinde, Kral Arthur’un gücü, sihirli kılıç Excalibur’dan gelir. Kılıcı taşın içinden çıkarabilen tek kişi Arthur'dur, bu da onun kral olacağını işaret eder. Excalibur, Arthur'un efsanevi kahramanlığının sembolüdür.
Olağanüstü olaylar ve varlıklar anlatıldığı için inanmıyorum. Ana fikri anlamak, verdiği bilgiyi öğrenmek yeterli bence 🍃
İnanmam ama masal türevi şeyleri okumak ve o an o dünyanın içine girmek tatlı hissettiriyor
Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak😂😂 aklıma bu şarkı geliyor sadece
Bazılarına evet
İnanmam okumayı dinlemeyi severim
Hayır inanmam
Hayır
Koku alırdım çok basit xbsıbzjsbs
Neyin kokusu
Okudum da detayı bütün odayı dolduracak cart curt şey neyse.
Efsanelere de MASALLARA DA İNANMIYORUM 🙃 hatta Karsu'nun Yalan Masallar şarkısını armağan ediyorum...
Cart curt deme 🥲 bu sorunun ağırlığını anlatamam sana...
Cart curt deme kıvamına geldik napalım madal efsane sökmüyor artık. d
Masal*
Keşke bu masala inanırken çıksaydın karşıma belki bu konuda daha erken büyürdüm...
Şey seni tanımıyorum 😅 yanlış ablaşılma oldu sanırım
Tanışmıyoruz zaten sadece "bu masal" deyip uyarman yeterdi 🥲
🥲 kusura bakma içimi döktüm gibi oldu soruya
Tam öyle mi sayılır bilmiyorum 🥲 üstü kapalı oldu ki öyle yapmakta zorundayım. Neyse artık büyüdük masalların masal oldupunu öğrenecek kadar 🥲
İnanmam
Yok sadece dinlerim
İnanmam
Yani
Az çok evet inanırım
inanmam ama dinlemek güzel
Inanmiyorum