Her istediğini yapmam, ben yapay zeka robot değilim... Ona da emrivaki yapmam empati kurarım.. Bir şey rica ettiginde haklı tarafı olduğunu görürsem, ona ayak uydururum... Herhangi bir davranışımdan rahatsız olursa, ki ben kendimi yeterince yetiştirmiş bir insanım, oturmasını kakmasını bilen bir bayanım.. mesela çok gülme, çok konuşma, çok spor yapma, çok bilmem ne yapma derse hmmm tamam derim, çarpıyı atarım... Ya da tanıştik, sevgili olduk,1 hafta geçti haydi yaramazlık yapalım nezaman yapıcaz derse, hiç bir zaman derim çarpı atarım... Her şeyin bir zamanı var, sabır gösteremiyorsa ben de tahamül etmem... Çok mü kötüyüm😁
Sevdiğimin sözünü dinlerim ve onun rahatsız olacağı şeyleri yapmamaya özen gösteriyorum. Ne isterse yaparım ama bir yere kadar tabii sınırları aşmamak kaydıyla tabii😄
Merhaba, Aşkımın her isteğini canı gönülden yapmak isterim. Hani insanları bile mutlu etmek mutlu ederken beni aşkıma torpil her konuda torpil! 😅
Yaparım ben, yeter ki istesin ve elimden gelsin, elimden gelen şeyleri istesin ki hemen yapayım, fazlasını da yapabilirim çalışır çabalarım ama maddi olarak fazlasını yapmam, yapamam!
Soru maddi olarak bir soru değildi. 😅Hani birini seversin huylarını değiştirmeni ister ve kendi istediği gibi davranmanı. Bu soru daha bununla ilgili. 😅
Zengin fakir ne alaka nfjfj soruyu çok yanlış anladın kanka. sakin🤣
Bende sana o zaman şöyle örnek vereyim. Örneğin her insanın büyümesi farklıdır, aile yapısı, yetiştirilişi imkanı. Zengin bir kız ya da orta halli bir kız iyi bir yaşama ve rahatlığa alışmıştır değil mi? Bu yüzden elbette annesinin, babasının ona verebildiği imkanı ister. Ama kadın adama tek başına sen çalış ben yiyim paraları derse ayıp eder işte... jfjfj bence hem kadın hem erkek çalışmalı. Ve ortak harcanmalı. Ve sana katıldığım bir şey daha karşındakini zora sokmamalı. Tutumlu olmalı iki tarafta ve birikim yapmalı kesinlikle...
Eee söyle düşün kadın 4+1,6+2 vs evlerde yaşadıysa ya da diyelim ki villa , yalı , konak vs de yaşadıysa 1+1 evde yaşamayı niye istesin ki? 😂Yada iyi arabalara binmiştir , sahip olmuştur. Bunu istemesi normal değil mi? Haa şu var karşısındakini çok çok sever aşık olur. Bunu gözü görmez. Her kadın paragöz değil. :) Birini seviyorsan karşındaki erkeğin gururunu ezmemek lazım. Ve ona destek olmak iyi hissettirmek. Hatta oturağın evi birlikte çalışarak almak. Arabayı birlikte almak. Maddiyatı sadece erkeğe yüklemek değil yani :)
Bazı kadınlar var ki afedersin hiçbir haltı yok. Aile evinde ya da hayatında hiç görmediği şeyi erkekten istiyor , bekliyor. Erkeği atm olarak görüyor, zora sokuyor evet. Bu yanlış işte... Madem birşeyleri istiyorsan sende çalışacaksın. yani hem erkek hem kadın çalışmalı. Yok öyle dünya. 😅
Kalp güzelliği önemli kanka. Para elbette çok güzel şey. Ama kendi emeğine kendin kazandığında. Başkasının parası değil😅Paranın için seninle olmak isteyenden kaç zaten jfnd
Çok dolmuşsun kanka sen fjfj boş ver paragözleri aynen canı cehenneme🤣
Para isteyen çok kadın var evet. Çevremde dolu. Yani duyduğum kadarıyla hep kadınlar maddiyata önem veriyor. Erkeğin maddiyatına. Ben önemsemiyorum. Birlikte olursak beraber kazanırız, biriktiririz kafasındayım. Ama onlar para harcattığında daha değerli oluyor yahu.😅
Herkes gönlüne göre olanı bulsun, gönlüne göre olan ile olsun 😅
Kimse maske ile gelmesin 😅
Başta ne ise o olsun herkes lafının arkasında dursun😅
Bende zaten zengin kız sevmiyorum. Hep uzak durdum zengin kızlardan.
Ben onun hayatına artı olamayacaksam istemem ki!
Ben varımı yoğumu veririm feda olsun aşkıma da elimde olmayan şeyler istenince istenirse üzülürüm canım acır yapamadım diye üzülürüm zoruma gider kendimden utanırım...
Tövbe tövbe yahu bence çalışmayan işi gücü olmayan erkek boştur boş insandır insan sorumluluk sahibi olacak çalışacak 😅
Özellikle erkek çünkü evi geçindirme vazifesi erkeğindir
Ortaklığa varım ben zaten biz olurum bilincinde farkında ayrı gayrı yok bana daha çok aşkımcıl aşkçıl 😅
Zengin olan benden uzak dursun. 😊
Bana göre normal değil. Benim etim budum belli. Verebileceklerim belli neysem o neyse o vaat yok...
Zengin olan benle mutlu olamaz ki!
Gönlü zengin olabilir cebi olmasın..
Ben hiçbir kadına para göz diye bakmıyorum,
Herkes her şeyi isteyebilir bekleyebilir normaldir ama ben istemem neyse o yalandan yaparım ederim diyemem mutsuzluk olur
Boş vaate ne gerek var!
Tabi ki birlikten kuvvet doğar ben aşkım ile her şeye varım 😅
Mesele inanmak güvenmek 😅
Erkeği ATM görenlerin ya da kadını canları cehenneme 😅
Tövbe tövbe yok yahu 😂maksat sohbet muhabbet olsun 😅gelişi güzel yazıyorum
Bir teyze vardı. İnstada görmüştüm nfnf "Aşk laftır , paralı erkek şarttır" diyordu 🤣🤣
Evet tabii ki fedakarlık şart ve önemli. Aşk vardır kesinlikle😅
İnşallah inşallah 😅
Aynen😅
Katılıyorum baştan neyse o kalmalı
Hayatına anlam katarak artısı olabilirsin. yani birini zengin fakir diye ayırt etmek doğru olmaz
Evet anlıyorum. Gururlu bir adamsın ve kalbin bu konuda kırılmasını istemiyorsun. haklısın.
Kesinlikle işi gücü olmayan erkek banada boş geliyor ve sevmiyorum :d uyuyan adamdan nefret hahah Aynı zamanda kadınında işi olmalı. Herkes çalışsın yahu 😅sorumluluk önemli evet
Ortaklık iyidir kanka. yani olması gerekende o
Aynen yalandan olan şeyler tabii mutsuzluk olur. Bir yerde kopukluk illa olur.
Olmaz taviz vermek yok. Bir noktaya kadar rahatsız olacağı şeylere dikkat edilir ama kişisel tercihlerimiz özel alanımızdır saygı duymayı bilecekler yoksa asla memnun edemeyiz karşı tarafı ve hep daha fazlasını isteyip fedakarlık değil görevimiz gibi algılamaya başlarlar.
Eğer en başta olduğun gibi davranmazsan ve seni o haliyle severse sonra ilerleyen zamanlarda sorunlar yaşarsın o yüzden tavsiyem kendini anlat samimi bir şekilde begenirse beğenir beğenmezse yolu açık olsun çünkü kimse değişmez
Çünkü istediği gibi davrandığım sevgililerim benden sıkılıp ayrıldılar. Sonra başka kızlara istemedikleri gibi davrandım. Kapımda köle kızlar oldu. Onları da ben istemedim. Sonra yalnızlığı seçtim.